Januar ønsker

Trick til en naturlig foundation

 photo DSC00601_zpsdb0dc7ea.jpgJeg bliver simpelthen nødt til at dele det er trick med jer, som jeg hørte om fra min favorit YouTube makeup guru Wayne Goss i starten af ugen – de sidste fire dage har jeg nemlig brugt det og jeg er så vild med resultatet. Det går ganske enkelt ud på at mixe din flydende foundation med en olie – og resultatet er en flot naturlig hud, som hverken ser for makeup’et ud eller for fedtet. Læs videre for at se før og efter billeder.

Du kan både bruge flydende og creme foundation, men det dur desværre ikke med pudder eller løse mineral foundations. Olien du vælger er næsten ligemeget, det anbefales dog at holde sig fra lavendel olie. Som I kan se her har jeg valgt min Clinique Stay-Matte Oli-Free Foundation, som jeg bruger dagligt i øjeblikket, og Mességué Macadamia Olie. Du kan vælge lige netop den olie du bedst kan lide, f.eks. findes der også nogle gode og billige nogen fra BodyNordic.

Mix din foundation og én dråbe olie, og påfør derefter din foundation som normalt. Resultatet er som I kan se nedenfor – min foundation dækker stadig som den plejer og min hud gløder nærmest igennem og ser naturlig ud, stadig helt uden at fedte en masse.

Da jeg har en fedtet problem hud, sætter jeg min foundation med en løs pudder på en pudderpuf så det holder hele dagen – på den måde oplever jeg stadig at min foundation holder lige så godt som normalt. Har du ikke en specielt fedtet hud kan du måske nøjes en let pudder på en løs stor børste. Normalt har jeg altid lyst til lige at lægge en let bareMinerals mineral foundation hen over hele ansigtet efter den flydende for at give det sidste, men det har jeg absolut ikke følt var nødvendigt, ja faktisk ærgerligt, de dage hvor jeg har brugt tricket her.

På billedet nedenfor kan I se før og efter jeg har lagt min mix af foundation og olie – der er altså intet andet på min hud, hverken concealer eller pudder.

 photo Collage_zps57f0e98d.jpgDette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

6 kommentarer

 • Den video så jeg også, og jeg har også testet det de seneste par dage. Jeg er vild med resultatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Så godt tippet på hans youtube, men har ikke prøvet endnu. Hvad tænker ud om kokosolie, hvis man lige smelter en lille smule i hænderne først? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tak for tippet! Jeg har brugt make-up siden der var dinosaurer men har ALDRIG tænkt på dette før. Min hud er blevet så lækker og gløder fuldstændig som da jeg var gravid. Også selvom jeg har sovet 5 timer – bedste tip EVER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine!
   Jeg havde heller ikke selv tænkt på det før – så tænkte der nok var andre der heller ikke havde, så jeg måtte altså dele det med jer! Og hvor er det fantastisk at du har fået så flot en hud igen, fantastisk at du er lige så begejstret som jeg!! 🙂 Tak for kommentaren!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar ønsker