Dagens makeup - Violet

Maria Nila Palett Colour Refresh – Vivid Violet

TopDet er ikke mange dage siden jeg modtog nogle af Maria Nila’s Palett Colour Refresh farve-hårkure som jeg allerede har nået at lege lidt med og som jeg umiddelbart er virkelig begejstret for. Maria Nila er et svensk mærke som laver spændende hårprodukter. Blandt andet laver de disse farve opfriskende hårkure og forskellige serier af shampoo og conditioner. Her i indlægget vil jeg fortælle lidt om min umiddelbare oplevelse med Palette True Soft Shampoo og Condtioner, samt vigtigst af alt Palett Colour Refresh i farven Vivied Violet.

Farve-hårkurens hovedformål er egentlig at opfriske hårets farve, men det er efterhånden blevet ret populært også at bruge den ikke-permanente farve til at lave en let vask af farve over sit hår med lidt stærkere farver, som ikke nødvendigvis matcher den eksisterende hårfarve. F.eks. ved at lave et vask af pink spidser i et brunet langt hår eller ved at bruge farven i hele håret, størst farveeffekt opnås naturligvis med helt blond hår.

I øjeblikket er mit eget hår næsten min naturlige hårfarve – mørk blond og med en udgroning af lyse reflekser hist og her. Jeg har allerede fået ret positiv respons på min violette vask på instagram (@rikkehundal) – personligt synes jeg også det er ret sjovt og fedt.

Nedenfor har jeg lavet en lille collage af fremgangsmetoden – først har jeg vasket mit hår i Maria Nila Palett True Soft Shampoo, hvorefter jeg har påført den farvede hårkur Maria Nila Palett Colour Refresh Vivied Violet. Jeg har brugt Maria Nilas egne engangshansker, til at påføre farven, så mine negle ikke også blev violette, og herefter redt håret grundigt igennem for at fordele farven godt. Da det ikke er traditionel hårfarve fjernes farven let fra huden – så du skal ikke bekymre dig om at komme for tæt på hårgrænsen. Hårkuren skal så virke i 3-10 minutter afhængig af den ønskede farveintensitet – jeg har ladet kuren virke i 10 minutter. Herefter skylles farven ud og der sluttes af med Maria Nila Palett True Soft Conditioner, som også skylles ud. Nederst i collagen kan I se resultatet, samt et billede af mit hår før farven og efter de første to hårvaske.

FremgangDa det ikke er rigtig hårfarve, men en ikke-permanent hårkur med farve er der ingen stærk lugt af hårfarve – hverken under “farvningen” eller efter. Ud over kurens farve-egenskaber så gør den også håret utrolig lækkert og blødt, også efter første hårvask, formentlig på grund af indeholdet af argan olie i kuren. Virkelig lækkert!

Farven skulle efter sigende være vasket helt ud efter 4-10 hårvaske. Ser man på billedet ovenfor fra i dag, som er efter to hårvaske så tvivler jeg meget på at farven holder til ti vaske i mit tilfælde. Efter fire vaske er der nok kun meget lidt skær tilbage af farven.

Til mit knap skulderlange og fine hår har jeg cirka brugt 10-15 pump vil jeg gætte på. Så jeg tror at der er til 6-7 “farvninger” med kuren for mit vedkommende, men det er blot et groft overslag/gæt.

Generelt er jeg rigtig godt tilfreds med både farve og hårkur. Den violette farve synes jeg er super cool og sjov at matche min makeup til. Som det ses af billedet tager farven mere ved nogle steder i mit hår end andre og det er formentlig de lyse reflekser jeg havde i håret på forhånd der kan takkes for det, for jeg synes det ser ret fint ud. Den mørkeblonde del af håret har mere fået en kold violet undertone. Og som sagt er hårkuren også virkelig lækker og virker rigtig godt i mit hår. Desuden er shampoo og conditioner virkelig lækre at arbejde med og ret drøje i brug. Det er sjældent jeg siger at jeg gerne køber en dyrere shampoo og conditioner – men i dette tilfælde må jeg nok erkende at jeg virkelig gerne køber dem når testerne er tomme.

Maria Nila produkterne kan bl.a. købes på MariaNila.com og fragten ligger kun på 15 kroner. Colour Refresh koster 219 kroner for 300 mL, True Soft Shampoo koster 179 kroner for 350 mL og True Soft Conditioner koster 189 kroner for 300 mL.

Jeg har desuden planer om at prøve nogle af de andre farvede hårkure, som naturligvis nok skal komme på bloggen med tiden. Hvad synes I om Vivid Violet?

12 kommentarer

 • Den hårfarve er SÅ fin til dig, Rikke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes, at farven er vildt god til dig også efter de 2 hårvaske.
  Det kunne jeg godt overveje nu hvor jeg er på su og jeg har valgt at spare på frisør besøgene, så familien ikke skal leve af havregrød

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Karina! 🙂 Ja, det er da i hvert fald en hurtig og let måde at friske hårfarven op med… Så kan familien også få aftensmad! Dejligt! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Har længe overvejet at prøve en af de brune varianter, men er i tvivl om dækkeeven. Har prøvet andre ligende produkter, og syntes de fejlede helt vildt, de trængte slet ikke ind i håret. Men den der violette ser jo ret effektiv ud 🙂 Tror du at en brun ville kunne dække et par grå hår, som (desværre) er begyndt at komme frem her i mine sene tyvere? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Laila!
   Hvilke produkter har du prøvet indtil nu? Desværre har jeg ikke prøvet den brune endnu – jeg venter lige på at alt det violette er ude i håret så jeg kan prøve en ny farve uden at blive “forstyret” af den violette! 🙂 Jeg skal nok give lyd når jeg har prøvet den, så kan du jo se om det er noget for dig! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila

   Det ene var fra wella, colour refresh hedder det vist. Og det andet var en prøve, som jeg ikke lige kan huske navnet på. Syntes ikke nogen af dem gjorde nogen forskel i mit hår. Kan være jeg bruger dem forkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok… Nu har jeg faktisk lige sendt den farvede hårkur fra Maria Nila med min søster hjem som har en udgroning og mørkebrunt farvet hår – så må vi lige se hvad hun siger! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Rikke 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hey! Hvad syntes din søster om den brune??? Det er forresten en vildt fed farve til dig – den violette!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Violet