5 tricks til en holdbar makeup

Depend 7Day Hybrid Polish – en holdbar neglelak

 photo Collage_zpsca4cce0c.jpgMåske har I allerede opdagede de nye neglelakker fra Depend 7Day, som blev lanceret i december 2014 – og nu er jeg så heldig at få tilsendt et startkit, samt otte flotte neglelakker fra en kollektion på i alt 39 forskellige farver. Det specielle ved disse nye neglelakker er en ekstrem holdbarhed, meget glans og så føles de som gelé på neglene. Jeg har nu brugt den sidste uge på at teste om de så kan holde de 7 dage, som navnet antyder og min anmeldelse her er overvejende positiv!

For at lægge Depend 7Day Hybrid Polish skal man gennemgå fire trin:

 1. Start med at rense neglene af for skidt og fedt med cleanseren på en vatrondel fra start kittet.
 2. Påfør et tyndt lag base coat fra start kittet.
 3. Vælg en neglelak, jeg har brugt nr. 7029, og påfør to lag (jeg var nødt til at lægge tre lag for at neglelakken var tilstrækkelig dækkende) – vent 30 sekunder mellem hvert lag for en sikkerhedsskyld.
 4. Påfør to lag top coat fra start kittet – vent 3 minutter mellem hvert lag (jeg lagde kun ét lag topcoat da jeg ikke fik læst brugsanvisningen grundigt nok). Efter 5 minutter skulle neglene være overfladetørre.

Det anbefales derudover at friske neglelakken op hver 3. dag – brug cleanser og herefter top coat. Dette har jeg ikke gjort i min test, men jeg er stadig meget positiv over resultatet.

Neglelakken er utrolig nem at lægge da penslen er flad og tilpasser sig neglene perfekt – top point for det! Derudover kan man se en lille cirkel i hjørnet på neglelakkerne, som angiver dækevnen af neglelakken – en “fuldmåne” for heldækkende, “halvmåne” for semi-dækkende og “nymåne” for transparent. Lak nr. 7029, som jeg har brugt skulle være heldækkende – dette er jeg dog ikke enig i, da jeg skulle lægge tre lag for at dække neglen helt.

Neglelakken fjernes som normalt med en almindelig neglelakfjerner og det er overraskende nemt taget holdbarheden i betragtning – faktisk præcis lige så hurtig og nemt som en traditionel neglelak med base og top coat.

Nedenfor kan I se resultatet fra dag 1.

 photo Swatch_zpsd44d577a.jpgOg så til det jeg synes er mest spændende – holdbarheden. Jeg har i dag fjernet lakken på dag 7 da jeg nu ikke længere synes den var pæn. Let slidte spidser, små chip i kanten på nogle negle og naturligvis en udgroning da den har holdt så længe. Husk på at jeg kun lagde ét lag top coat og undlod at friske op med top coat hver 3. dag. Se udviklingen nedenfor af mine negle på venstre hånd:

Dag 1: Nylagt neglelak – flot, skinnende og en lækker følelse af gelélak.

Dag 3: Let slidste spidser som kun lige kan anes hvis man kigger godt efter.

Dag 6: Nu begynder man at kunne se de slidte spidser lidt bedre og naturligvis en lille udgroning af negl – dog stadig en flot lak.

Dag 7: Det sidste døgn har været hård ved neglene, cirka halvdelen af dem er chippet lidt i kanten og jeg synes nu ikke længere at neglelakken er pæn, men dog stadig ikke uanstændig at gå rundt med!

 photo Dagfordag_zps3307e69b.jpgJeg er højrehåndet, men mine negle er ikke lige så pæne og lange som på venstre som jeg har vist ovenfor. Jeg vil dog stadig lige vise jer to af mine negle på højre hånd som bliver mere udsat da jeg er højrehåndet. Som det kan ses så er lakken krakkeleret lidt i spidserne på dag 5 – dette blev dog nemt afværger ved at lægge et lag top coat. Herefter ses det ikke helt så meget og neglelakken holdt sig intakt til og med dag 7.

 photo Reperation_zpsf958553a.jpgDet du skal bruge for at komme i gang med Depend 7Day Hybrid Polish er en neglelak i den farve du godt kan lide og et Startkit som indeholder cleanser, base coat af 5 mL, top coat af 5 mL, samt en lille neglefil og rosenpind. Neglelakkerne koster 50 kroner for 5 mL og start kittet koster 100 kroner – køber du efterfølgende base og top coat for sig koster de enkeltvis 50 kroner og cleanser koster 36 kroner. Neglelakkerne kan bl.a. købes i Matas og på Matas.dk.

Alle neglelakker, samt base og top coat, indeholder kun 5 mL – en lille neglelak som Depend også normalt laver. Ser man på kroner per mL, så er prisen 10 kr/mL, hvilket faktisk er temmelig meget når man sammenligner med f.eks. CND Vinylux som koster cirka 8 kr/mL og kommer i 15 mL flasker. Fordelen ved de små neglelakker er dog at man har råd til flere forskellige farver, ulempen er at man bruger en hel del top coat, så den burde efter min mening blive solgt i lidt større flakser, f.eks. 10 eller 15 mL.

Jeg vil kort liste fordele og ulemper ved Depend 7Day Hybrid Polish for at opsummere min anmeldelse:

Fordele:
Holder sig pæn i 7 dage.
Nem at lægge på grund af penslen.
Lækker geléfølelse på neglen.
Tørrer ekstremt hurtigt.
Meget let at fjerne.

Ulemper:
Kræver tre lag for at dække.
Dyre neglelakker og top coat.

I det store og hele er jeg rigtig glad for Depend 7Day og de kommer hel sikkert til at blive brugt meget ligesom jeg på nuværende tidspunkt næsten kun bruger CND Vinylux Weekly Polish – så mon ikke en lille test imod hinanden ville være interessant i fremtiden?! 🙂

12 kommentarer

 • Fantastisk neglelak, og især dag fem hvor du kommer topcoat på. Det ser selvfølgelig ikke ud som første dag, men det at det igen bliver glattet ud nogen lunden er jo fantastisk 🙂

  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Knudsen

  Hej Rikke.
  Tak for en super skøn og informativ blog

  Ved du om man kan bruge en af depends alm lakker mellem basecoat og topcoat fra 7 Day settet ? Det ville jo øge udvalget betragteligt.
  Uh jeg vakler mellem om der skal indkøbes 7 Day eller Vinylux 🙂
  Hilsen Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak fordi du har lyst til at følge med Helle! 🙂 Er faktisk i tvivl om, hvorvidt man kan bruge de almindelige lakker mellem 7 Day top og base coat – det undersøger jeg lige! Tjek evt. dette indlæg som opvejer 7 Day og Vinylux mod hinanden: http://rikkesmakeupblog.dk/2015/02/test-cnd-vinylux-versus-depend-7day/
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Helle!

   Så er der svar fra Depend: “Vi anbefaler ikke man gør, da vi så ikke kan stå indenfor resultatet. Men man kan godt.. Men på “eget ansvar”… Det fungere fint på mig, og har hørt at mange gør det. Dine læsere må bare ikke forvente at det har præcis samme egenskaber som hvis man bruger 7day komplet sammen.”
   Håber det kan bruges Helle!

   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oscar Luis Levcovich

  Hej Rikke!
  Jeg skal købe neglelak til min søster. Hun brugte Vichy’s neglelak, som er vist udgået.

  Produktet skal være allergivenlig og Depend skriver, at deres neglelak, som du testede, har hverken olie, perfume, pigmenter og acetone. Hvad du om dette betyder, at den er allergivenlig?
  Mange hilsenerOscar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Oscar!
   Når du skriver allergivenlig, så skal jeg lige høre hvad du mener med det? Hvad er det præcist din søster er allergisk overfor, så kan jeg bedre hjælpe dig?! 🙂 Altså, parfume er jo nok den mest allergene ingredienstype, så det er da et godt skridt på vejen, hvis din søster er parfume-allergikker! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oscar Luis Levcovich

   Hej Rikke! Tak for dit svar 🙂

   Ja, jeg gav dig ikke ret mange oplysninger, sorry!

   Jeg har faktisk købt den “almindelig” Depend (ikke 7 dages varianten) da den har hverken Phtalater, Toluene, Formaldehyde, Camphor og Tosylamide. Jeg mener, at noget af det skader hende (ikke perfume).

   Men, hold op, hvor er det svært!
   Tak for hjælpen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

   Alle CNDs produkter såsom Vinylux, Gele, Acryl, Shellac osv er alle sammen hyperallergivenlig produkter … Jeg har også udviklet allergi for “de billige ” produkter, der er frit tilgængeligt for alle i Danmark (Desværre 🙁 ) på nettet, og jeg troede virkelig efter 2 års slid og slæb for at blive dygtig, at jeg måtte opgive drømmen om, at leve af det som negletekniker men arbejder i dag stadig efter 6 år med CND med Negle i min egen salon på fuldtid, da jeg overhovedet ikke reagerere negativt på CND’s produkter 🙂
   Så dem kan du helt sikkert sagtens købe til hende og forkæle hende med et besøg hos en Certificeret CND Negletekniker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er forskellen på en hybrid neglelak og en som ikke er hybrid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Som CND Negletekniker vil jeg påpege at med alle lakke må man føle sig frem med om det skal være 2 lag eller 3 lag – Som jeg altid siger: Hellere 3 tynde lag fremfor 2 småfede lag så synes faktisk ikke den kan sættes som en ulempe 🙂
  Og kan man forholde sig til testen, når du glemte det sidste lag topcoat ? Holdbarheden vil jo næsten helt sikkert være mere end 7 dage, hvis testen var udført korrekt fra starten med alle lag 🙂 Derudover har egne negle også altid en rolle der spiller ind på holdbarheden 😉 Er de tynde, bløde, stærke, hårde, tørre, meget olieret o.s.v Men det er min holdning til et flot længerevarende resultat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tricks til en holdbar makeup