Mest læste indlæg i 2014

December favoritter 2014

DSC00318

Jeg har samlet mine syv favoritter fra december måned, som i høj grad bærer præg af mine seneste nye produkter og køb fra både november og december. Der er både en setting spray for en holdbar makeup og en glitter eyeliner til decembers mange fester, en ny foundation, primer og bronzer, samt to af penslerne fra mit seneste RealTechniques køb, nemlig sættet Nic’s Picks.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray
Denne setting spray fik jeg i forbindelse med lanceringen af Urban Decay i Magasin på Kongens Nytorv og online på deres webshop. Min hud er ikke helt så samarbejdsvillig for tiden, derfor var det en kærkommen spray til decembers mange festlige makeup’er som gerne må holde lidt længere end normalt. Jeg er stadig ved at danne mig en mening produktet, så I skal nok få en anmeldelse på et senere tidspunkt – for nu er jeg stadig positiv og derfor skal den også have en plads blandt månedens favoritter.
Setting sprayen koster 190 kroner.

Max Factor Facefinity 3-in-1 Foundation
I forbindelse med Max Factors Beauty Blogger Challenge og deres 100 års jubilæum har jeg nu haft mine fingre i en del forskellige Max Factor produkter. En af dem som holder ved og som jeg nu bruger nærmest dagligt er denne 3 i én foundation, som både skulle fungere som primer, foundation og concealer. Min hud kræver desværre lidt ekstra dækning nogle steder, så bruger også concealer ved siden af, men generelt må jeg sige at jeg er rigtig glad for denne foundation som efterlader min hud pæn og jævn, desuden er holdbarheden super!
Foundation kan købes i Matas til 149 kroner eller på NiceHair.com til 99 kroner.

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner, Junkshow
Ingen december uden glimmer – derfor har jeg købt mig nogle nye glimmer eyelinere, hvoraf denne pink farve er blevet en favorit, som jeg ikke umiddelbart havde forventet! Applikatoren er en tynd fin pensel, som er let at lægge glimmer lineren med. Desuden er det ikke ensfarvet glimmer, men det virkelig flot i lyset og er flot både alene og ovenpå en almindelig sort eyeliner. Vil du have en hel tæt streg af glimmer skal man dog lægge flere lag.
Eyelineren koster 149 kroner.

NYX Powder Blush, Taupe
I forbindelse med åbningen af en skandinavisk webshop med budgetvenlige NYX har jeg bl.a. modtaget denne blush, som er et af de produkter som jeg i hvert fald kender NYX for. Billige pudder blushes som er godt pigmenterede, lette at arbejde med og har en næsten cremet konsistens. Jeg har modtaget en blush i farven Taupe som er glimrende som bronzer og kontur til min kolde hud – har nærmest brugt den dagligt i hele december!
Blushen koster 75 kroner.

Too Faced Shadow Insurance, Original
Jeg har tidligere på måneden skrevet en anmeldelse af denne kendte øjenskygge primer, som kommer helt op på siden af min Urban Decay Primer Potion, som jeg ellers altid har brugt. Emballagen er super flot og feminin, og åbningen er perfekt så man hverken får for meget eller for lidt primer ud af gangen. Desuden er konsistensen forholdsvis tynd og den er meget let at smøre ud på hele øjenlåget, samt efterlader ingen spor af farve eller lignende.
Primeren koster 127 kroner og holder i virkelig lang tid!

RealTechniques Eyeliner Brush
Denne fine vinklede pensel kommer eksklusivt i penselsættet Nics Picks. Den er ret lille og helt skarp, så den kan sagtens bruges til at lægge eyeliner f.eks. med øjenskygge, creme/gel eyeliner eller cake eyeliner. Dog bruger jeg den primært til at fylde øjenbryn ind med farve, både tørre skygger og creme produkter – det gør den virkelig godt! Og så er selve skaftet jo også bare super flot, stilrent og meget let. Desuden går det ikke så let i stykker fordi det er af metal og gummi helt nederst.
Sættet koster 289 kroner og indeholder fem pensler, dvs. knap 60 kroner per pensel.

RealTechniques Cheek Brush
Også denne børste findes eksklusivt i penselsættet Nics Picks. Formen er perfekt til at påføre blush på og langs kindbenet, desuden gør tætheden af hårene det muligt både at påføre en flot pudder blush, men også cremede produkter, hvis man er til det! Igen er skaftet jo super flot og stilrent, samt let og meget holdbart fordi det tåler vand bedre end det traditionelle træ-skaft.
Sættet koster 289 kroner og indeholder fem pensler, dvs. knap 60 kroner per pensel.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i 2014