Sally Hansen Velvet Texture neglelak

Bedste concealere til at dække urenheder og mørke rander

 photo Collage_zpsb94c8595.jpg

Jeg oplever desværre at mange piger og kvinder ikke helt ved hvad en concealer faktisk er, men det ligger faktisk i det engelske ord “to conceal”, nemlig “at skjule”. En concealer har nemlig den fornemme opgave at skjule eller rettere at dække f.eks. urenheder og mørke rander under øjnene. Ofte er konsistensen af en concealer til at dække mørke rander ikke helt den samme som dem der har til formål at dække urenheder, sår, mærker og rødme. Dette skyldes at området under øjet ikke altid kan klare helt så tung en concealer som der ofte skal til for at dække andre skavanker i ansigtet, hvis det stadig skal se naturligt ud.

Jeg har i dette blogindlæg samlet mine to favorit concealere til at dække mørke rander under øjnene og mine to favorit concealere til at dække andre skavanker i ansigtet, så som urenheder, sår, mærker og rødme.

Clinique All About Eyes Concealer
Denne concealer er glimrende til at dække mørke rander under øjnene. Den kommer på tube og jeg plejer altid presse lidt concealer ud på min håndryg og påføre den under øjnene med en ringefinger. Konsistensen er ganske let og cremet, det kræver meget lidt at tone den ind i huden selvom den stadig er meget pigmenteret og dermed dækker virkelig godt. Desuden giver concealeren god fugt, hvilket får concealeren til at ligge helt naturlig og usynlig under øjet. Farven på concealeren snyder lidt – for den ser umiddelbart lidt for orange ud til min hutone, men netop farven korrigerer for det blå under øjet og betyder at den dækker utrolig godt!
Concealeren kan bl.a. købes hos Magasin til 175 kroner.

Benefit Fake Up Concealer
Concealeren her er også til at dække mørke rander under øjnene og er virkelig god til det! Concealeren kommer som en stift, hvilket gør det utrolig let og hurtigt at påføre den direkte under øjet og herefter tone den ud med en ringefinger uden problemer. Ligesom med Clinique concealeren er konsistensen let og fugtgivende – ser du på billedet ovenfor, kan du se at selve concealeren ligger i midten omgivet af fugtgiveren, som ingen farve giver. Også denne concealer ser umiddelbart lidt mørk ud, men tones ganske let og naturligt ind i huden helt uden at se mørk ud. Resultatet er virkelig godt, ser naturligt ud og både dækker og lysner flot op under øjet.
Fake Up kan købes i Sephora til cirka 180 kroner og kan desværre ikke længere købes online af os danskere.

Make Up For Ever Camouflage Cream Pot
Denne concealer er til at camouflere hvad som helst på huden – personligt synes jeg den er glimrende til at dække rødme, sår, mærker og urenheder. Desuden kan den også bruges til f.eks. at dække tatoveringer, men det kræver at den bygges op med skiftevis concealer og pudder. Concealeren kommer som en fast cream og påføres bedst med en concealer pensel eller evt. en ringefinger. Konsistensen af denne er meget anderledes end concealerne som er beregnet til øjenområdet – denne er nemlig mere cremet og tung, men dog stadig meget nem at tone ind i huden så den ligger naturligt og dækker rigtig godt. Pigmenteringen er helt i top og virkelig nem at arbejde med.
Concealeren kan købes i Sephora og kan desværre ikke købes på nettet af os danskere.

Bobbi Brown Face Touch Up Stick
Concealeren her er også til at dække skavanker i ansigtet, den er super god og nem at bruge. Den kommer på stift og påføres derfor direkte på huden – virkelig hurtigt og nemt. Herefter bruger jeg enten en concealer pensel eller en ringefinger til tone concealeren ind i huden. Konsistensen virker lidt mindre tung end concealeren fra Make Up For Ever, men er stadig cremet og top pigmenteret. Denne concealer kan også med lidt let hånd bruges under øjnene fordi den giver god fugt og er knap så tung. Da concealeren giver lidt fugt kan man på en naturlig måde dække urenheder og sår uden at det ser for tørt ud. Denne concealer kommer i hele 20 forskellige nuancer – så det er altså muligt at finde en concealer som passer hel perfekt både for helt blege og mørke piger.
Face Touch Up Stick kan købes i Magasin til 205 kroner.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Sasha

  Hej Rikke!
  Tak for din gode blog og rigtig gode råd!
  Jeg har længe været ked af min hud og har derfor altid prøvet at dække den med concealer. Jeg har fedtet hud som alligevel skaller når der kommer make-up på. Jeg har meget rødme og en del urenheder, uden at det overhovedet er akne. Jeg har prøvet Nilens jord duo-concealer og senest Mac studio finish concealer og jeg kan ikke få nogen af dem til at se pæne ud på huden. Jeg har både prøvet med svamp, concealerpensel fra elf, med og uden primer fra Rimmel, og med og uden fugtighedscreme inden påføring. Men lige meget hvad kommer det enten til at se meget unaturligt ud eller også så dækker det slet ikke det det skal. Hvad gør jeg galt? Lige meget hvordan jeg arbejder med make-uppen så bliver det ikke rigtig pænt.. Udover det kan jeg overhovedet heller ikke få concealeren til at holde i mere end en times tid. Har du nogle gode råd eller anbefalinger af produkter der ville kunne hjælpe? Tager imod det med kyshånd!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sasha!
   Her i min graviditet har jeg haft en vildeste fedtede akne hud – nogle perioder værre end andre. Derfor har jeg også selv prøvet en masse forskellige ting! Når man har så meget som jeg har haft at dække (og muligvis også dig) så kan det være svært at dække det hele med concealer synes jeg. Derfor har jeg brugt foundations som dækkede så meget som muligt, så det kun var de aller værste sår/pletter osv. der skulle dækkes med concealer.
   Selvom du har fedtet hud er det meget vigtigt at du starter ud med en god fugtbase – altså en dagcreme og/eller serum, osv. Det får ikke din hud til at fedte mere, men giver blot et jævnt underlag så det er lettere at lægge din foundation pænt og naturligt. Derefter kan du lægge din foundation – jeg har specielt været glad for Clinique Stay-Matte Oil-Free Foundation, som jeg har brugt rigeligt af og herefter et tyndt lag bareMinerals Original Foundation. Hvis der stadig er noget der skal dækkes så er det nu du skal gøre det, du kan f.eks. bare bruge en ringefinger – og husk naturligvis at sætte concealeren godt fast med pudder ellers holder det ikke! Generelt så fixér hele dit ansigt med en løs pudder på en pudderpuf for max holdbarhed – læs evt. min blogindlæg om en holdbar makeup her: http://rikkesmakeupblog.dk/2015/01/5-tricks-til-en-holdbar-makeup/
   Håber det hjalp lidt!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hej Rikke.
  Er vild med din blok – synes du når vidt omkrin gog kommer med gode råd og anmeldelser :-).
  Tænker på, om du kender til Nilens Jord duo concealer og ‘Phyto-Cernes Éclat’ Eye Concealer fra Sisley Paris? Har du mon prøvet dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Chris!
   Dejligt at læse du kan lide min blog… 🙂 Tak for de flotte ord!
   Jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke kender Sisley for godt og Nilens Jord er jeg ikke specielt begejstret for, så jeg har faktisk ikke prøvet deres concealere og desværre heller ikke hørt noget om dem fra andre. Beklager… 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sally Hansen Velvet Texture neglelak