Dagens makeup - Smokey nudes

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner

 photo Collage_zps5dd26d4d.jpgI forbindelse med at Urban Decay nu forhandles i Danmark “kom jeg til” at købe disse vildt flotte glitter eyelinere. Elsker bare glimmer!! Jeg ejer allerede nogle glitter eyelinere fra Makeup Store, som på mange måder ligner og minder om – dog slår Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyelinerne dem fordi de indeholder flerfarvet glitter så de changerer når lyset rammer. De er så flotte!!

De tre eyelinere jeg har købt er følgende:

  • Spandex – mørkeblå glimmer som changerer med sølv og kobber nuancer.
  • Junkshow – pink glimmer som changerer i lyserøde nuancer.
  • Distortion – hvid glimmer som changerer i grønlige og blålige nuancer.

Når eyelineren påføres er stregen ikke tæt af glimmer, hvis man ønsker en dækkende glitter eyeliner kræver det flere strøg ovenpå hinanden – det har jeg gjort på billedet nedenfor. Desuden kan I både se glitter eyelinerne direkte på bar hud og ovenpå en almindelig sort eyeliner. To meget forskellige og virkelig flotte resultater synes jeg. Derudover er det også drøn flot at lægge glittereyelineren ovenpå en matchende øjenskygge, f.eks. Junkshow (pink glitter eyeliner) til  en lyserød eller rødlig øjenmakeup.

Når eyelineren først er tørret så glider den ingen steder og glitteret drysser ikke – slet ikke. Dog skal man have lidt længere tålmodighed med at få eyelineren til at tørre end ved de fleste traditionelle flydende eyelinere. Selvom det måske ser eller lyder svært at lægge en pæn glitter eyeliner oplever jeg det faktisk helt modsat – det er ret let og endnu lettere hvis man lægger den ovenpå en anden eyeliner. Så der er virkelig ingen undskyldning for ikke at give det et forsøg her i december med de mange fester – hvis man altså er lige så glad for glimmer og glamour som jeg!!

Ud over at bruge eyelinerne som almindelige eyelinere kan man også bruge den som glimmer øjenskygge – f.eks. på hele øjenlåget, under øjet eller i inderste øjenkrog! Så længe eyelineren er våd kan man også sagtens fæstne løst glimmer ovenpå.

Eyelinerene koster 145 kroner stykket på Magasin.dk og fås i syv forskellige og virkelig flotte nuancer – jeg er fan! Køber gerne de sidste fire farver til min samling!

 photo Swatches_zps1c9ba578.jpgDette blogindlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Smokey nudes