Dagens makeup - Tease

Real Techniques Nic’s Picks

DSC09896

Jeg har for nyligt købt dette limited edition penselsæt Nic’s Picks fra Real Techniques – med meget høje forventninger da jeg allerede ejer to penselsæt som jeg er top glad for; Core Collection til ansigtet og Starter Kit til øjnene. Real Techniques er som bekendt pensler lavet af de dygtige makeup artister og YouTube guruer Sam & Nic Chapman. Sættet her er søsteren Nic’s udvalgte pensler. Sættet indeholder fem pensler i et limited edition design, samt tre helt nye pensler.

Først og fremmest vil jeg rose penslernes design til skyerne. Skaftet er af metal og nederste tredjedel en slags gummi/plast. Penslerne er meget lette, vejer næsten ingenting, og da metallet udgør størstedelen af skaftet er holdbarheden helt i top da vand ikke så let trænger ind og ødelægger skaftet. Har endnu ikke haft problemer med mine eksisterende to penselsæt. Sættet her er som sagt i et limited edition design fordi de er sølvfarvede – lækkert, flot og stilrent! Hårene er alle syntetiske og af virkelig god kvalitet – de er bløde og lette at arbejde med.

CollageSættet indeholder følgende fem pensler:

Duo-Fiber Face Brush – er en duo-fiber pensel, hvilket vil sige at de hvide hår er længere end de sorte. Det bevirker at man ikke får ret meget produkt på huden af gangen, så den er god til f.eks. en let påføring af solpudder/bronzer eller en let pudring. Penslen er ikke helt rund, men nærmere lidt oval, en form som passer rigtig godt f.eks. til påføring af bronzer. Denne pensel er den jer personligt bruger mindst, men den er rar at have i sit kit.

Cheek Brush (ny eksklusiv pensel) – denne pensel er tæt og lidt flad. Grundet formen og tætheden af hårene er den glimrende til påføring af blush, både tørre og våde blushes. Den er rigtig god at blende farven ud med. Ud over blush fungerer den også rigtig glimrende til at buffe foundation ind i hele ansigtet med, som alternativ.

Angled Shadow Brush (ny eksklusiv pensel) – denne pensel havde jeg svært ved at finde ud af fidusen med, men efter at have set video’en hvor Nic selv bruger den er jeg blevet rigtig glad for den. Du kan finde video’en nederst i dette blogindlæg. Penslen er vinklet, lidt flad og med løse penselhår, så den er helt perfekt til både at påføre øjenskygge i globelinjen og til at tone kanten ud i globen.

Base Shadow Brush – penslen her ejer jeg allerede, den er i sættet Starter Kit, men det gør ingenting, for det er min mest brugte pensel til øjnene og jeg kan sagtens bruge en ekstra! Penslen er oval, let flad og løs i hårene. Den er glimrende til både at påføre øjenskygge hele øjenlåget, men også genial til at tone kanter ud og/eller påføre øjenskygge i globen. En virkelig god og multifunktionel øjenskyggepensel.

Eyeliner Brush (ny eksklusiv pensel) – denne pensel er nok den af de fem jeg er mest begejstret for. Den er nemlig genial til både at fylde bryn ind med både våde og tørre produkt, derudover fungerer den glimrende som eyeliner pensel, hvis man vil lægge øjenskygge som eyeliner eller gel/creme eyeliner. Penslen er lille, vinklet og helt flad, hårene er “skarpere” end de fleste typiske vinklede pensler. Netop derfor er den genial både til eyeliner og til at lave et flot defineret øjenbryn.

DSC09899

Søstrene “Pixiwoo” er som sagt et dygtige makeup artister og YouTube guru’er – derfor har de også lavet video tutorials til alle deres penseler. Nedenfor kan I se hvordan Nic selv bruger sit penselsæt. Meget brugbar og informativ video, som er tiden værd!

Real Techniques Nic’s Picks kan købes på LookFantastic.com til 243 kroner – dvs. knap en 50’er per pensel. Super billigt og alle pengene værd da jeg er top tilfreds med alle penslerne og da de er af virkelig god kvalitet. Pensler af lignende kvalitet kommer hurtigt op på samme pris som hele sættet koster, men her får du fem på én gang! Penselsættet er nok min favorit af de tre sæt jeg ejer – men hvilket sæt du skal vælge afhænger i den grad af, hvad det er du selv får brugt.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

 • Jeg har starter kit’et og et par stykker af de andre pensler, men jeg kunne såååååå godt tænke mig dette. Og din anmeldelse har da ikke gjort lysten til at eje det mindre 🙂 Næste gang, lookfantastic har en god rabatkode, tror jeg, at jeg slår til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle!
   Kan jeg virkelig godt forstå – det er nemlig et super lækkert sæt! 🙂 Men husk på at det er limited edition og jeg ved derfor desværre ikke hvor længe det er tilgængeligt – altså i tilfælde af at du venter for længe på en rabatkode! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Tease