Max Factor Beauty Blogger Challenge - 70'er makeup

Max Factor favoritter

 photo DSC00118_zpsbd860839.jpg

Efter fem Max Factor sponsorerede indlæg og fem looks fra forskellige årtier er jeg ved at have samlet en del produkter fra Max Factor sammen. Faktisk ejede jeg ikke meget fra Max Factor inden 100 års jubilæums kampagnen, men jeg er blevet positivt overrasket over mange af deres produkter – så her har jeg samlet nogle af mine favoritter. Det fede ved Max Factor er desuden at det er budgetvenligt og let tilgængeligt i bl.a. Matas eller ofte lidt billigere på Ellos.dk eller NiceHair.dk.

Max Factor Colour Elixir Lipstick
Disse læbestifter er super lækre – godt pigmenterede, cremede, udtørrer ikke læberne og flotte farver. F.eks. er jeg helt vild med den nye Simply Nude, som også ses på billedet, den kommer i butikkerne fra uge 13, men meget mere om den senere! Læbestifterne har et let skinnende finish og giver læberne fugt så de føles bløde selvom de måske er blevet en anelse tørre her til vinter. Disse læbestifter kan købes i Matas til 109 kroner eller på NiceHair.dk til 89 kroner.

Max Factor Facefinity Foundation
Denne foundation er et 3 i ét produkt – primer, concealer og foundation. Har man mange urenheder, sår og lignende eller meget mørke rander under øjnene får man dog stadig brug for lidt concealer. Når det så er sagt så er jeg vild med denne foundation fordi den giver så flot et resultat. Den er flydende og let at arbejde med, efterlader huden pæn og jævn og dækker rigtig godt uden at være masket. Har man tendens til fedtet hud vil jeg anbefale at pudre efterfølgende, men ellers har den bare et flot skinnende finish. Facefinity Foundation kan købes i Matas til 149 kroner eller på NiceHair.dk til 99 kroner.

Max Factor Glossfinity Nail Polish
Det er min oplevelse at disse neglelakker holder lige lidt længere end de fleste standard lakker. De findes i mange flotte farver og efterlader et flot klassisk glossy eller blankt finish, som navnet også antyder. Applikatoren er dog ikke noget specielt, en almindelig traditionel og rund pensel. Neglelakkerne kan købes i Matas til 79 kroner eller på Ellos.dk til 69 kroner.

Max Factor Clump Defy Mascara
Denne mascara har en buet gummi børste, som gør det let at fange alle øjenvipperne helt inde ved rødderne. Som navnet antyder sikrer børsten at vipperne ikke klumper, hvorfor det også er let at bygge volumen op ude de klumper. Desuden oplever jeg at den også hjælper til at få en flot bue på vipperne. Mascara’en er våd, men tørrer hurtigt og drysser ikke eller smitter af i løbet af dagen. Den kan købes i Matas til 139 kroner eller på NiceHair.dk til 79 kroner.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick
Denne tykke læbeblyant eller lip crayon er ekstremt lækker og fungerer næsten som en almindelig læbestift. Desværre findes den kun i seks farver, men de er alle super flotte og intense. Læbepennen glider let på læberne og giver en intens farve – og så oplever jeg at holdbarheden er rigtig fin. Læbeblyanten kan købes i Matas for 99 kroner eller på Ellos.dk til 89 kroner.

Max Factor Wild Shadow Pot
Der er ikke ofret mange penge på emballagen til disse single øjenskygger – den virker meget billig og er ikke specielt køn. Til gengæld så er selve øjenskyggerne super lækre og nemme at arbejde med, god pigmentering og en næsten cremet konsistens. Specielt er jeg faldet lidt i svimer over farven Savage Rose, som ses på billedet nedenfor, en skinnende rosa sandfarvet nuance. Så lad dig ikke snyde af den elendige emballage, hvis du finder en farve du kan lide. Øjenskyggerne koster kun 59 kroner i Matas.

 photo DSC00122_zpsf9bb69a8.jpg

Jeg begynder så småt at få smag for Max Factor – og vil gerne prøve flere af deres produkter! Hvilke Max Factor produkter er jeres favoritter?

Dette blodindlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

  • Sarah

    Jeg har været vild med max factor i rogtig mange år!! Specielt deres øjenskygger som du også anmelder her

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kan jeg godt forstå Sarah… Jeg har i hvert fald fået øjnene op for øjenskyggerne nu – emballagen har bare holdt mig lidt fra dem før tror jeg! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Factor Beauty Blogger Challenge - 70'er makeup