Dagens julemakeup

Forskellige produkter til øjenbryn

 photo nummereret_zps1032bd1b.jpgDer findes et hav af forskellige produkter til at sætte og fylde sine øjenbryn ind – jeg kan godt forstå at det kan være svært at navigere i. Jeg har samlet alle de forskellige muligheder jeg har kunnet komme i tanke om og ikke mindst valgt mine mest brugte produkter indenfor den respektive kategori. Både produkter, som er beregnede til at sætte brynene, så de sidder flot hele dagen og produkter til at fylde brynene ind så de bliver perfekte uden huller eller hvis man ønsker det, mere kraftige og/eller mørkere. Desuden har jeg til sidst fundet mine tre favorit pensler til at fylde bryn ind med.

1) Oriflame Beauty Eyebrow Kit – 116 kroner (lige nu KUN 49 kroner)
Dette øjenbryns kit er afgjort det produkt som jeg bruger aller mest. Det indeholder to perfekte bryn farvede skygger, de er nemlig helt matte og kolde/askede nuancer. Derudover indeholder kittet en voks, som kan bruges til at holde brynet på plads. Brugen af tørre skygger til at fylde øjenbryn ind med giver et meget naturligt resultat og så er det nemt også for nybegyndere at fylde øjenbryn ind med. Kittet er ofte udsolgt hos Oriflame, fordi det er så populært, men det er netop på lager igen og ovenikøbet til bare 49 kroner helt ind til midten af januar – virkelig en anbefaling værdig!

2) Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – 132 kroner
Anastasia er hurtig blevet kendt for deres øjenbryns produkter og denne faste øjenbryns gel er absolut ingen undtagelse. Konsistensen er fast og cremet, derudover er den vandfast, så når først farven er placeret så bliver den siddende hele dagen og aftenen med. Desuden findes der et stort udvalg af gode øjenbryns farver. Dette produkt vil jeg dog ikke anbefale til nybegyndere da det kan være vanskeligt at lave et naturligt resultat og fordi den er vandfast – ikke desto mindre, er det et fantastisk produkt, som gør det muligt både at lave naturlige bryn og skarpe perfekte bryn. Som en bonus så giver produktet her også en smule hold på brynet, så hårene bliver siddende.

3) Maybelline Brow Drama – 80 kroner
Denne farvede øjenbrynsgel fra Maybelline vandt en pris ved Danish Beauty Awards 2014. Produktet farver hårene så de bliver mere definerede og fylde, samt sætter hårene på plads fordi gelen tørrer efter kort tid. En farvet øjenbrynsgel bidrager dog ikke det store til at fylde eventuelle “huller” ud da den kun farver hårene og ikke huden under. Så har du hullede bryn, så kan du ikke bruge denne alene. Det jeg godt kan lide ved netop denne farvede øjenbrynsgel er applikatoren, som ligner en mascarabørste, men er helt rund på spidsen. Applikatoren, samt konsistensen af gelen, gør at der ikke kommer for meget produkt på brynet af gangen – på den måde kan man bygge farven op uden at der kommer store klumper i brynene.

4) Rimmel Brow This Way, Clear – 60 kroner
Dette produkt er også en bryngel, dog helt uden farve. Den er derfor kun beregnet til at sætte brynet da gelen tørrer ind efter kort tid og sikrer at hårene bliver siddende. Rimmel har også lavet denne øjenbrynsgel med farve, men konsistens og applikatore gør at der kommer en del produkt på af gangen og det kan derfor blive et meget klumpet resultat – dette sker dog ikke på samme måde når den er uden farve. Brug den enten helt alene, hvis du har perfekte bryn i forvejen og flot ønsker at sætte dem eller efter at du har fyldt brynene ind med anden farve.

5) MAC Eye Brows – 140 kroner
Hvis ikke jeg allerede har grebet ud efter mit skygge-kit fra Oriflame, så er denne pen typisk mit andet valg. Det er en helt tynd pen som skal skrues op og konsistensen er tilpas fast til ikke at farve for meget, men samtidig at farve nok. Øjenbryns pennen kommer i flere gode øjenbrynsfarver, hvilket også er en af grundene til jeg rigtig godt kan lide produktet her. Det er muligt både at lave et naturligt resultat og et skarpt og defineret resultat. Pennen her vil jeg anbefale til alle, også nybegyndere da den er nem at bruge fordi den er så tynd og fin.

6) Max Factor Eyebrow Pencil – 60 kroner (eller 40 kroner på NiceHair.dk)
Denne øjenbrynsblyant er måske den mest traditionelle form for brynfarve, som de fleste kender til allerede. Da det er en blyant så skal den spidses for at holdes skarp og for at det er muligt at lave perfekte definerede øjenbryn. Farvemæssigt har Max Factor lavet nogle rigtig gode bryn-farver og så er det jo et super budgetvenligt alternativ. Konsistensen er let cremet og ikke for blød. Øjenbrynsblyanten kan bruges af de fleste – jeg vil anbefale den til dem som er ude efter et billigt produkt til øjenbrynene.

7) Depend Styling Eyebrow Pencil – 50 kroner
Denne voks-pen giver ingen farve og er kun til at sætte brynet med. Hvis du også vil farve dine øjenbryn ind, så bruger jeg den altid efter farven er påført. Det jeg rigtig godt kan lide ved at bruge en voks-pen som denne er at brynet ikke bliver stift, men blot sættes med voks, ligesom når man sætter sit hår med voks. Den er overraskende nem at bruge, hvorfor jeg vil anbefale den til alle også nybegyndere. Selvom jeg ikke har kunnet finde den på Matas’ hjemmeside, så kan den altså købes i nogle Matas butikker.

8) Make Up For Ever Aqua Brow – 160 kroner
Denne creme på tube minder lidt om den faste gel, til forskel er denne dog flydende. Øjenbrynscremen er vandfast og bliver siddende hele dagen og aftenen, desuden er den virkelig godt pigmenteret. Farverne er rigtig gode brynfarver og de er lette at blande på hånden eftersom de er flydende. Ligesom med den faste gel, så vil jeg ikke anbefale dette produkt til nybegyndere, da de ikke så let tilgiver fejl og da det kræver lidt øvelse at lave et naturligt resultat uden at få for meget produkt på af gangen. Dog er det virkelig et lækkert produkt, som jeg er rigtig glad for og har brugt meget når jeg er på makeup jobs.

 photo DSC09928_zpsf28b8ebd.jpg

A) MAC 208 Angled Brow Brush – 185 kroner
Denne lille fine skråpensel fra MAC er virkelig god til de cremede produkter, f.eks. øjenbrynscremen eller den faste øjenbryns gel. Det er muligt at lave små skarpe og præcise hårstrøg og dermed lave et skarpt defineret bryn, satdig med naturlige strøg.

B) RealTechniques Eyeliner Brush – 246 kroner for penselsæt med 5 pensler
Penslen her kommer eksklusivt i sættet Nic’s Picks og koster altså under en 50’er. Penslen er virkelig lækker at holde ved og ret lille så man kan lave præcis påføring. Den er god til både de våde og de tørre produkter. Penslen er flad og lille så man kan lave skarpe flotte og ikke mindst naturlige resultater.

C) Make Up For Ever 172 Precision Corrector Brush, Medium – 160 kroner
Penslen her er lidt større end de to andre, dog er den stadig super skarp og er derfor min fortrukne pensel til de tørre øjenbrynsprodukter, fordi det er lynhurtigt at fylde brynene ind og stadig gøre dem skarpt definerede. Penslen kan købes i Sephora, er dog lidt usikker på prisen.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

5 kommentarer

 • A

  Hej Rikke!
  Dejligt med et indlæg om bryn, når jeg lige er begyndt at vove mig ud i bryn-verdenen 🙂
  Jeg har rødblondt hår og meget lyse bryn.
  Ville Oriflame’s Beauty Eyebrow Kit så være noget for mig tror du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej A!
   Dejligt at du er bevæget dig ud på ukendt grund og begyndt at fylde dine bryn ind… 🙂 Det gør bare noget hel særligt både ved makeup’en og dit ansigt! 🙂 Nu ved jeg ikke hvor meget rødligt der er i dit hår, men oftest oplever jeg i hvert fald at den lyse af skyggerne i kittet passer glimrende til blonde piger! Nu det er på tilbud ville jeg personligt godt turde give det et forsøg… 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej Rikke!
  Tak for svaret 🙂 Nu har jeg noget at tænke over. Godt Nytår!
  Mvh A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  hvilken side købte du aqua brows

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Make Up For Ever er ikke tilgængelig på nogen webshops for os i DK – jeg købte mine på Makeup Skolen i Odense. Ellers kan du købe Make Up For Ever i Sephora.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens julemakeup