Dagens makeup - Half Baked

Favorit bronzere samt pensler til bronzer

Bronzers

Jeg har forsøgt at samle min top 5 over bedste bronzere – der er helt sikkert mange andre gode derude som jeg endnu ikke har prøvet, men disse fem er altså mine nuværende favoritter. Jeg bruger bronzers til at konturere (skabe dybde) mit ansigt og give ekstra glød og farve til ansigtet. Typisk lægger jeg min bronzer i et “3-tal”, hvis man ser et ansigtet fra siden, dvs. en bue fra tinding til lige under kindbenet, samt en bue fra lige under kindbenet til langs kæben. Mest bronzer lægger jeg lige under kindbenet, for at fremhæve det. Derudover påfører jeg ofte en anelse bronzer på halsen og på siderne af næsen. Til sidst i indlægget har jeg også fundet mine tre pensler som jeg altid bruger til påføring af bronzer.

1) The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder – 155 kroner
Denne bronzer er meget begynder-venlig og god til “varme” piger, som har lidt glød i forvejen. Bronzeren er meget fast i det og skal derfor bygges op. Den findes i fire nuancer, som alle er forholdsvis lyse så man ikke får for meget på af gangen – det er altså ikke denne bronzer du skal bruge hvis du går efter en kraftig Kim Kardashian konturering. Bronzerens finish er helt mat og uden at se pudret ud, hvilket efterlader et pænt naturligt resultat.

2) Famous by Sue Moxley Baked Bronzer, Tahiti – ca. 40 kroner
Selvom denne bronzer ser meget varm ud, så synes den ikke sådan på huden – den kan bruges til langt de fleste alligevel. Faktisk oplever jeg at det er denne af alle fem, som giver det flotteste og naturligste solbrændte resultat. Desuden indeholder den også lidt gyldne pigmenter, men uden at den ser skinnende ud på huden, hvilket jeg absolut ikke ønsker af en bronzer. Denne bronzer er virkelig billig og den holder i meget lang tid. Desuden er den min “go-to” bronzer når det skal gå lidt tjept og når jeg ønsker lidt ekstra solglød – også i vinterperioden.

3) NYX Powder Blush, Taupe – 75 kroner
Denne budgetvenlige bronzer er nok mest til “kolde” piger – dvs. os med en meget skandinavisk bleg hud med pink undertoner. Er du det, ja så er farven virkelig også flot og naturlig. Konsistensen er fast, men føles let cremet og er let at arbejde med og bygge op. Finishet er mat og efterlader et naturligt og flot finish.

4) MAC Powder Blush, Harmony – 195 kroner
For denne bronzer hænger pris og kvalitet sammen, nok er den halv-dyr, men man mærker også at det er kvalitet og et professionelt produkt. Farvemæssigt ser denne naturlig og flot ud til næsten alle, hvis hud er lysere end bronzeren. Pigmenteringen er rigtig god og man skal derfor påføre bronzeren med let hånd så man ikke får for meget på af gangen. Den er let at arbejde med og bygge op og resultatet er flot og naturligt. Desuden er finishet helt mat og uden at være pudret.

5) Benefit Hoola Bronzing Powder – 265 kroner
Hoola har opnået lidt af en kult-status og med meget god grund – dette er nok min favorit af alle fem bronzers. Desværre er den også den dyreste, men stadig alle pengene værd. Indpakningen taler for sig selv, anderledes, fin og lukkes automatisk med en magnet. Pigmenteringen bliver ikke bedre, fantastisk pigmentering og nærmest cremet konsistens. Den er meget let at arbejde med og farven passer til langt de fleste. Resultatet bliver naturligt og virkelig flot. Finish er desuden hel mat.
Desværre kan vi danskere ikke købe denne bronzer online længere – så du skal besøge Sephora i København for at få fingrende i dette fantastiske produkt!

Generelt for bronzerne har du måske allerede opdaget at jeg helst går efter dem med et mat finish. Indeholder en bronzer for meget shimmer eller lignende reflekteres lyset i bronzeren, hvilket giver modsatte effekt af hvad man ønsker når man bruger bronzeren – nemlig at skabe dybde og kulør til ansigtet.

BrushesA) bareMinerals Tapered Blush Brush – 130 kroner
Denne lille pensel er den jeg bruger allermest! Den er lavet af naturlige hår og fælder derfor desværre. Størrelsen på penslen gør at det er let at påføre bronzeren præcis og skabe en perfekt kontur. Samtidig er hårene ret løse så man let kan tone farven ud og undgå skarpe kanter. Penslen kan desuden købes i bl.a. Magasin, hvor den desværre koster 239 kroner, hvilket er noget mere end, hvis du benytter linket i overskriften til den engelske webshop med fri fragt. Jeg bruger dog penslen så meget at jeg stadig synes den er pengene værd, men hvorfor ikke spare pengene når man kan?!

B) Nilens Jord Red Line Professional Blush Brush – 99 kroner
Denne blush børste er lidt mere traditionel, flad og rund. Den ligger godt i hånden og kan holde på en del produkt alligevel. Faktisk har jeg ikke meget at sige om den andet end at den er dejlig blød og fungerer ganske fint.

C) Real Techniques Duo-Fiber Face Brush – ca. 50 kroner, ekslusiv i Nic’s Picks
Denne pensel kommer i et penselsæt af fem pensler, som jeg netop har anmeldt her . Formen på penslen gør det let at lægge en flot naturlig bronzer, selvom den er forholdsvis stor sammenlignet med de to andre pensler. Desuden er det en duo-fiber pensel så påføringen bliver meget let – den er derfor god at bruge for nybegyndere eller hvis bronzeren er meget pigmenteret og/eller meget mørk. Den giver ikke en præcis påføring, men et flot naturligt “wash” af glød til ansigtet.

Generelt er alle penslerne både runde og lidt flade, som det kan ses på billedet. Faktisk bryder jeg mig ikke meget om at bruge helt runde pensler, de mere flade her passer nemlig meget bedre til ansigtets kontur og gør der lettere at lægge bronzeren naturligt og præcis.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Jeg vil så gerne prøve Hoola, alle beauty bloggere og folk på youtube roser den til skyerne. Den er bare ret dyr og jeg er lige startet med at bruge bronzer overhovedet, så overvejer om jeg skal starte med et billigere alternativ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan jeg godt forstå! 🙂 Og ja, den er desværre lidt dyr… Den af de andre fire bronzers som minder mest om Hoola er den fra MAC, men den er selvfølgelig heller ikke i den billige ende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanie

  Du kan købe Hoola online på bÅde Asos og feelunique, har lige tjekket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Chanie!
   Det har man kunnet tidligere ja – men desværre sender de ikke længere Benefit til Danmark, hverken fra Asos eller FeelUnique! Prøv at tjekke igen… 🙂 Rigtig ærgerligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Half Baked