Julegave idéer 2014

En ny elskling: Too Faced Shadow Insurance Primer

 photo da3203a3-197e-49f8-ae05-4a897d6bddcc_zpsa87b9fc9.jpg

En god eye primer eller øjenskygge primer er og bliver et absolut MUST når man ligger øjenskygge! En øjenskygge primer sørger for at øjenskyggen har noget “at gribe fat i”, så det både er lettere at lægge øjenskyggen på øjenlåget, men vigtigst af alt for øger den holdbarheden markant – såfremt du har bruger en god en af slagsen! Holdbarheden gælder både at den ikke sætter sig i klumper og øjenskyggens farve forbliver intakt. I mange år har jeg kun brugt Urban Decay Eye Shadow Primer Potion, lige med undtagelse af når en anden skulle testet, men nu har jeg også fået øjnene op for Too Faced Shadow Insurance primeren, som ikke er et nyt produkt, men blot en primer jeg ikke selv har testet.

De to eye primere er nogle af de mest velkendte øjenskygge primere fordi de begge to er hamrende gode – og forlænger holdbarheden af øjenskyggen til det maksimale!

Too Faced Shadow Insurance som jeg har købt er i nuancen “Original”, som er en nude tynd creme, som forsvinder helt på øjenlåget og uden at efterlade shimmer eller lignende. Jeg presser en ganske lille glat ud på ringefingeren – fordeler primeren på begge ringefingre og påfører den direkte på øjenlågene, fra vipper til bryn. Konsistensen er ret tynd og meget let at smørre ud og fordele. Det er meget vigtigt ikke at bruge for meget – brug absolut ikke mere end den lille klat du kan se på billedet nedenfor. Bruger du for meget vil den lægge sig som en “cremeøjenskygge” og have modsatte effekt. Primeren skal ikke kunne ses når den er påført.

 photo DSC09349_zps983acd13.jpg

Skal jeg sammenligne denne øjenskygge primer med Urban Decay Eye Shadow Primer Potion, så er konsistensen af Too Faced Shadow Insurance en anelse mere tynd. Derudover virker tube og låg lidt mere lækker, og desuden er hullet mindre og det er dermed lettere at dosere. Holdbarheden vurderer jeg er den samme. Af disse grunde har Too Faced Shadow Insurance nu taget over – og er den øjenskygge primer som jeg griber ud efter hver eneste gang jeg ligger øjenskygge.

Too Faced Shadow Insurance forhandles i Sephora til 130 kroner for 11 mL eller på BeautyBay.com til 125 kroner (fri porto). Prismæssigt en anelse billigere end Urban Decay Eye Shadow Primer Potion, så der er ingen grund til at klage! 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave idéer 2014