Månedens premium blog hos BloggersDelight

Urban Decay Naked paletterne – hvilken skal du vælge?

 photo Collage_zps92d9bfa7.jpg

Selvom jeg er stor fan af Urban Decay er det først nu jeg har fået samlet hele familien af Naked paletter; Naked, Naked 2, Naked 3, Naked Basics & Naked Basics 2. Til de der ikke aner hvad Naked paletten er, så er det nok den mest kendte øjenskygge palette med naturlige/neutrale/nude nuancer på verdensplan – ja, den har nærmest fået kult-status da den kom frem for flere år siden nu. Derfor har jeg tænkt mig at lave dette indlæg om de fem paletter og hvordan man skal vælge mellem dem så det passer til en, hvis altså ikke man allerede har tænkt sig at man vil eje dem alle! Eventuelt en rigtig god julegaveidé til de fleste piger og kvinder.

 photo Naked_zps63bf256a.jpg

Den aller første Naked paletten ovenfor er ved at være halv-gammel – og som I kan se er den godt brugt. Paletten indeholder en bred vifte af 12 naturlige nuancer; lidt lyst, lidt gyldent, lidt gråligt – overordnet mest varme gyldne nuancer. Paletten indeholder kun to matte øjenskygger, Naked og Buck.

Jeg vil anbefale denne palette til den “varme” pige, som er flottest i gyldne farver og brune nuancer. Naked paletten kan købes her til 360 kroner.

 photo Naked2_zps946ce80f.jpg

Selve indpakningen er markant forbedret for Naked 2 paletten – større spejl og metal boks, som ikke kommer til at se snusket ud som Naked paletten. Paletten indeholder 12 nutrale og primært kolde nuancer, heriblandt tre matte øjenskygger, Foxy, Tease & Blackout. De lyseste nuancer er dog stadig gyldne, og der er en genganger, nemlig Half Baked, fra Naked paletten. Desuden indeholder paletten en helt sort øjenskygge, som kan bruges til det meste.

Jeg vil anbefale denne palette til den “kolde” skandinaviske pige, som er flottest i kolde grålige nuancer. Naked 2 paletten kan købes her til 360 kroner.

 photo Naked3_zpsf95abe5b.jpg

Naked 3 paletten er stadig i den mere praktiske og smarte indpakning – stort spejl og metal boks. De 12 øjenskygger i paletten afspejler meget godt indpakningen som er rosa og gylden – både kolde og varme øjenskygger. Paletten indeholder tre matte øjenskygger, Strange, Limit & Nooner. Se min anmeldelse af paletten her.

Jeg vil anbefale denne paletten til pigen som elsker lyserød og rosa nuancer, samt ikke er for mørk i huden. Naked 3 paletten kan købes her til 360 kroner.

 photo Basics_zps356c3a48.jpg

Ud over Naked paletterne som indeholder tolv øjenskygger, har Urban Decay også været så smarte at lave de lidt mindre og handy Naked Basics paletter som fylder meget lidt i makeuppungen. Paletterne indeholder begge 6 øjenskygger – begge med fem matte øjenskygger og en enkelt shimmer/satin finish, hhv. Venus og Skimp. Naked Basics er primært holdt i varme nuancer, samt med en næsten helt sort øjenskygge, Crave, mens Naked Basics 2 er holdt i kolde nuancer og knap så mørke øjenskygger. Se min anmeldelse af Naked Basics paletten her.

Jeg vil anbefale Naked Basic paletterne til hende som blot mangler et supplement af neutrale nuancer til hendes eksisterende øjenskygge samling. Naked Basics vil jeg anbefale til hende som bruger mest varme og gyldne nuancer, mens Naked Basics 2 vil være god til hende som bruger mest kølige nuancer. Naked Basics kan købes her til 215 kroner og Naked Basics 2 kan købes her også til 215 kroner.

Personligt har jeg svært ved at afgøre hvilken palette der er min favorit – Naked 2 og Naked 3 er jeg virkelig glad for og bruger dem lidt efter humør. Selvom jeg selv har en kold undertone i huden og gør mig bedst i kolde nuancer, så er det dog Naked Basics paletten jeg griber efter først, formentlig fordi farvespændet er større. Hvilken palette er jeres favorit??

Dette blogindlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde støtter du bloggen uden at skulle betale ekstra for produkterne.

9 kommentarer

 • Naked 3 är ju helt klart snyggast men den har jag redan så näst på tur skulle i sånna fall vara naked 1. Vill ha alla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Naked 3 er virkelig bare fin og feminin – elsker den!! Men kan godt forstå du ikke kan nøjes med en enkelt af paletterne – de er så fine allesammen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Rikke,

  Blot til info, så kommer der en Urban Decay shop i magasin Kgs Nytorv i København 🙂 samt at produkterne vil blive forhandlet på magasins hjemmeside 🙂 er det ikke fedt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone!
   Ja – tusind tak for tippet! Det skulle eftersigne kunne findes i Magasin fra d. 17. november – og så er jeg som jyde jo bare taknemmelig for at det også kommer på hjemmesiden!! SÅ fedt! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg kan bedst med 1’eren og 2’eren.
  3’eren har jeg svært ved, at finde en pæn farve, der passer mig. For nogle af dem er lige lovlig lyserøde! Men 3’eren er helt klart den flotteste!!

  Jeg har den første basic, men har ikke brugt den så meget.
  Nok fordi jeg synes skyggerne er for matte… Måske jeg burde give den et forsøg mere?

  Forresten Rikke – jeg leder som en gal efter nogle pæne semi- matte øjenskygger, har du nogen råd? For de fleste af mine paletter er der meget glimmer i, eller også synes jeg de er for matte!
  Burde nok også give mine matte skygger flere chancer….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror du har ret I at 1’eren og 2’eren er mere brugbar til de fleste – personligt er og bliver det nok 3’eren som jeg er mest vild med til privat brug! 🙂
   Jeg kan rigtig godt lide at bruge basic paletterne netop fordi de indeholder 5 matte øjenskygger og kun en enkelt med shimmer/shine. Synes de er gode at parre med shimmer øjenskygger så det ikke bliver for meget… Prøv det! Det kan godt blive kedeligt kun at bruge matte øjenskygger… 🙂
   Af semi-matte øjenskygger findes der masser… F.eks. laver Make Up For Ever nogle flotte nogen! De er alle vegne, man skal bare åbne øjnene for dem tror jeg! 🙂 Er der noget mærke du er mere til end andre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Hej!

  Tak for dit indlæg. Har selv lige købt Naked Basics 2 – mit forbrug er ikke stort.

  Jeg ville høre om du kunne give mig et råd. Jeg er en pige som hurtigt ser ud som om jeg er meget ‘malet’ når jeg har øjenskygge på – hvilke øjenskygge farver/nuancer skal jeg gå efter? Jeg bruger mest neutrale farver når jeg bruger øjenskygge, men selv der kan jeg selv synes at jeg begynder næsten at se træt ud fordi det bliver for meget. Jeg er ellers ret god til make-up.

  På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita christensen

  Vil gerne eje naked nr2

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens premium blog hos BloggersDelight