Urban Decay kommer til Danmark

Pudderdåserne.dk Musthave Hudpleje

 photo fd600c39-6683-4bba-8b8e-110059c3dfab_zpscced8362.jpg

De som følger Pudderdåserne Helene & Katja på Pudderdåserne.dk er nok klar over at de for nogle måneder siden lancerede deres helt egen hudplejeserie Pudderdåserne.dk Musthave, som indeholder fem produkter – til de der ikke allerede kender dem eller produkterne så er det altså en fejl! Uanset, så skal Pudderdåserne have et skulderklap med på vejen fra mig og en anmeldelse af deres produkter – ovenfor ser I mine tre favoritter fra serien!

Jeg havde meget høje forventninger til produkterne da de to dåser er et par kritiske og ærlige damer når det kommer til hudpleje og lignende. Serien kan købes i Magasin eller på Magasin.dk og prislejet ligger mellem 95 og 195 kroner. Alle produkterne, lige med undtagelse af makeupfjerneren som er flydende, kommer i flasker med pumpe – dejlig nemt og hygiejnisk! Tak! Serien indeholder følgende; “Alt i en makeupfjerner”, “Alt i en creme”, “Anti-Age”, “AHA-serum” og “T-zone peeling” – de to sidstnævnte skal ikke bruges sammen, her må man vælge, hvad der passer bedst til en.

Grunden til jeg ikke har valgt at gennemgå AHA-serum og Anti-age er at jeg faktisk ikke har prøvet AHA-serum, da jeg bruger T-zone peeling i stedet, samt at Anti-age produktet desværre ikke rigtig siger mig noget og jeg er faktisk stoppet med at bruge det, når sandheden skal frem! Til gengæld er jeg top tilfreds med de resterende tre produkter som jeg vil gennemgå enkeltvis.

Alt i en makeupfjerner
Denne makeupfjerner er beregnet til både øjne og ansigt og er en såkaldt micellar rensevand, som er blevet ret populært – og med god grund! Min all-time favorite makeupfjerner er og bliver Biodermas micellar rensevand, men jeg skal være ærlig og sige at denne version fra Pudderdåserne kommer meget meget tæt op på siden af Bioderma. Top effektiv makeupfjerner, som er meget skånsom for hud og øjne. Produktet skal bruges på en vatrondel. Den eneste forskel jeg oplever mellem de to er faktisk hvordan produktet mærkes – Pudderdåserne’s makeupfjerner føles nemlig en anelse olie-agtig. Dette resulterer i at huden føles let fugtet efter fjernelse af makeup’en, samtidig efterlader den ingen rester af produktet på huden.
Makeupfjerneren koster 95 kroner for 200 mL – en helt okay og god pris for en effektiv og skånsom makeup fjerner!

T-zone peeling
Denne peeling indeholder 2 % salicylsyre, derfor en syre-peeling, som er med til at mindske urenheder og virker samtidig anti-inflammatorisk. Desuden lader det til at være et af de mest populære produkter i Pudderdåserne.dk Musthave serien. T-zone peeling er en eksfolierende creme som skal blive på huden og virker derfor bedre for mig end en peeling eller scrub som skal skylles af igen og samtidig langt mere skånsom for min hud og hvis man har sart hud. Jeg bruger T-zone peeling dagligt i hele ansigtet og jeg oplever faktisk at min uundgåelige urenheder hurtigere afhjælpes end når jeg ikke bruger den. Talte forleden med dåse Helene, hvis veninde havde fået meget akne på decolleté i forbindelse med sin graviditet – T-zone peeling havde hjulpet hende i høj grad! Jeg selv skal vist til at afprøve den på min ryg hvor jeg desværre også er plaget.
T-zone peeling koster 195 kroner for 50 mL – en pris jeg er villig til at betale for et produkt der virker. Og eftersom jeg bruger denne peeling rigtig meget, så bliver det nok til en gen-køber!

Alt i en creme
Denne creme er målrettet både ansigt og krop – personligt bruger jeg den kun i ansigtet da jeg har så meget andet jeg lige så gerne vil bruge på kroppen. Cremen er på mange måder helt “normal” – konsistensen er let, nem at fordele og trænger hurtigt ind i huden. Cremen bruger jeg til at afslutte min hudpleje rutine en til to gange dagligt, altid efter jeg har renset hud og brugt T-zone peeling. Jeg synes det kan være svært at anmelde sådan noget som en almindelig creme, specielt når den fungerer fint, som denne – det er altid lettere for mig at skrive hvad jeg ikke kan lide ved en creme, men der er ikke rigtigt noget at sætte en finger på her og cremen giver god fugt som den jo skal.
Alt i en creme koster 145 kroner for hele 150 mL.

Har I prøvet nogle af Pudderdåserne.dk Musthave produkterne – og hvad synes I?

Dette blogindlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle køb – på den måde støtter du bloggen!

 

10 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg er også meget begejstret som Pudderdåsernes musthave! Synes anti-age cremen har givet mig så god fugt under min dagcreme at jeg ikke kæmper med tørhed længere.

  Jeg har i virkeligheden kun rosende ord for serien og synes det er dejligt at få nogle gode troværdige produkter, som heller ikke er alt for dyre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie!
   Skønt at du har din anti-age i brug – som sagt siger den mig ikke så meget, men vi er jo alle forskellige og har forskellig hud! Og når der står Pudderdåserne.dk på produktet så tænker jeg også at det fungerer! 🙂 Og helt enig med det er skønt med troværdigheden og budget-venlige produkter! Godt gået af de to dåser! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Milan

  Jeg er super glad for deres “Alt-i-en” makeup-fjerner, men deres “alt-i-en” creme har jeg givet væk. Den trængte ikke rigtigt ind i min hud og var lidt for kedelig i forhold til andre lækre cremer, jeg bruger i ansigtet. Men er meget nysgerrig på at prøve deres t-zone peeling, så den skal købes en dag 🙂 Flot og godt arbejde de to kvinder har lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig med dig i at de skønne to kvinder har lavet et flot stykke arbejde!! 🙂 Synes helt sikkert du skal prøve T-zone peeling. Kan på en måde godt følge dig I din udtalelse om Alt-i-en cremen, den er på en måde “lidt kedelig” – dog trænger den fint ind i huden her hos mig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har deres “alt i en makeupfjerner”, “alt i en creme” og deres “t-zone peeling” og er selv meget glad for deres produkter! Jeg synes også de holder i længere tid. Er specielt glad for t zone peelingen, den har gjort rigtigt meget godt for min førhen urene hud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cherie

  Jeg har prøvet deres t-zone peeling, og fik et forfærdeligt udslæt, af uendelig mange små røde prikker, som var der i flere dage. Når det så er sagt, kan jeg godt bruge den på næsen, men også KUN på næsen, så det vil jeg prøve forsigtig fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cherie!
   Øv, det er jeg ked af at høre! Det er jo altid meget forskelligt hvordan vi reagerer på den kosmetik vi bruger – du er dog den første jeg har hørt sige noget negativ om t-zone peeling.
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth Hansen

   Jeg har også fået de der røde pletter, men de forsvandt hurtigt igen selvom jeg blev ved med at bruge peeling en. Tror faktisk bare det er en overgang at de dukker op. Ellers et rigtig RIGTIG godt produkt! Jeg har aldrig oplevet en creme der kunne fjerne mine åbne porer på næsen, og var derfor ret skeptisk, men mine tvivl er gjort gevaldigt til skamme. Elsker peelingen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan nemlig sagtens være det er noget der kommer en kort overgang når man går over til nye produkter… Giv det minimum 28 dage, så din hud kan nå at forny sig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay kommer til Danmark