Pudderdåserne.dk Musthave Hudpleje

Glam til vipperne: Gosh Bling Bling Glitter Top Coat

 photo DSC09557_zps5f9f3cfa.jpgJeg elsker alt hvad der glimter og glitrer, så længe det er noget der bliver siddende og ikke drysser! Derfor er jeg også smask forelsket i denne sølv glimmer mascara top coat fra Gosh som er glimrende til julens mange fester og ikke mindst nytårs makeup’en! Hvis I læsere videre kan I nedenfor se hvor flot resultatet er ovenpå en almindelig sort mascara.

Det er ikke nogen videnskab at bruge produktet – faktisk er det super let at påføre Bling Bling Glitter Top Coat. Den påføres som en almindelig mascara ved at lade applikatoren berøre alle vipper fra rod til spids. Husk at mascaraen gerne skal være tør før du påfører top coaten da vipperne ellers kan begynde at klumpe lidt sammen. Produktet glider let på vipperne og det tager ikke mange sekunder at få et flot resultat.

Sølvglitteret reflekterer og changerer i lyset, som det kan fornemmes på billedet nedenfor. Jeg synes virkelig det giver et flot og diskret ekstra pift til festmakeup’en – jeg er solgt!

Gosh Bling Bling Glitter Top Coat koster 99,95 kroner og forhandles bl.a. i Matas, Magasin og på Gosh.dk.

 photo DSC09590_zpsd8effad6.jpg

Et lignende produkt fører Gosh også i Medina by Gosh serien. Her er glimmeret guld-farvet og kommer som en duo med mascara i den ene ende og glimmer i den anden. Desværre ses guld-glimmeret meget lidt på vipperne – jeg kunne faktisk ikke fange det på kameraet selvom jeg satte en masse lys op mod vipperne. Det skyldes formentligt at kontrasten mellem sort mascara og guld ikke er så stor som sølv. For at det skal kunne anes lidt skal der så meget glimmer på at mine vipper klumper totalt sammen. Desuden er jeg absolut ikke fan af mascara applikatoren i dette produkt.

 photo DSC09427_zps5fc7e08f.jpg

Til gengæld er jeg virkelig vild med eyelineren Arrogant Ink Eye Liner fra Medina by Gosh, som er en meget tynd og fleksibel touch eyeliner og derfor meget nem at bruge! Desuden er smitter den ikke af og holder godt – jeg er fan!

Medina by Gosh Black Lights Mascara ligger til 149 kroner, mens Medina by Gosh Arrogant Ink Eye Liner ligger til 89 kroner, sidstnævnte er hver en krone værd!

 photo DSC09386_zps85370a8e.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåserne.dk Musthave Hudpleje