Fantastiske blushes: Clinique Cheek Pop

Too Faced Everything Nice Palette

 photo DSC08863_zps30612436.jpg

Der er under to måneder til jul og derfor begynder jule limited editions at poppe frem rundt omkring – f.eks. har jeg testet denne jule-palette fra Too Faced, Everything Nice. Paletten indeholder 20 forskellige øjenskygger, 2 blushes, en bronzer og en higlighter, 3 pensler, en lille mascara og en makeup-pung. Jeg har hørt en fugl synge om at den allerede nu kan fås i Sephora (som nu også forhandler Too Faced – Yay!), men ellers skulle den være i butikken fra november til en pris af 370 kroner.

Makeup-pungen er den store pink glimmer pung, som kan ses på billedet ovenfor under paletten. Meget fin og julet, men desværre irriterende på grund af alt det store glimmer, som drysser lidt og som gør at den er lidt stiv i det. For mig er den ikke mange hånd-ører værd!

Indholdet af paletten, som ses nedenfor, er de 20 øjenskygger – 16 af dem er meget neutrale, mens der er 4 pang-farver, som springer i øjnene. Personligt kunne jeg godt have tænkt mig lidt flere måske, der findes i forvene så mange paletter med neutrale/nude øjenskygger. Mixet af en kold pink og en varm fersken blush er helt perfekt, desuden er bronzer og higlighter også super farvemæssigt – nuancer der passer til langt de fleste!

De små tre pensler er udmærket at have med – men ærligt, så ryger de lodret herhjemme! Investér hellere i nogle gode forskellige pensler, disse er ikke så meget værd, men sikkert ok, hvis man ikke har andet.

 photo DSC08850_zps02fd5f39.jpg

Den medfølgende Better Than Sex Mascara er ikke en full-size, men cirka halv størrelse og en mascara som jeg har hørt meget godt om. Jeg må da også erkende at jeg er meget enig i den positive omtale. Mascaraens børste er ikke for stor og hårene er ikke for tætte. Det er altså let at komme helt ind til rødderne af vipperne og fordele mascaraen jævnt uden at klumbe – og så giver den bare en masse drama og volumen, perfekt til jule/nytårs makeup’en!!

 photo DSC08893_zps3ed1275c.jpg

Nedenfor kan I se swatches af de foreskellige øjenskygger. Generelt lever de første tre rækker fuldt ud op til Too Faced høje standard i øjenskygger – de er flotte, pigmenterede og lækre at arbejde med. De matte er dog en anelse pudrede/kalkede, men ikke noget der har betydning når de først kommer på øjenlåget.

De øjneskygger som desværre skuffer mig er to af de fire pang-farver på nederste række. Den lilla Live It Up og den blå Head Over Heels er virkelig dårligt pigmenterede – de synes måske ikke sådan på billedet, men det kræver altså lidt at bygge dem så meget op som jeg har gjort her. Synes det er lidt pinligt at Too Faced sender sådan et par elendige øjenskygger med i en palette. Derudover er den pink Totally Fetch og den grønne Too Glam virkelig flotte og pigmenterede. Sidst i nederste række er der den sorte/mørkebrune Chocolate Moon som indeholder en masse glimmer (ikke noget jeg er fan af), men desværre holder ikke særlig meget glimmer ved når den swatches eller kommer på øjenlåget.

Swatch CollagePigmenteringen og kvaliteten af de to blushes, bronzer og highlight er ganske fin – dog lidt pudrede/kalkede at arbejde med. Sweet Pink er næsten mat, mens Papa Don’t Peach efterlader et let skinnende finish. Faktisk minder bronzeren Chocholate Soleil farvemæssigt mig ret meget om Benefits Hoola Bronzer – dog er jeg stadig mere til Benefit bronzeren da Too Faced er ret løs og pudret. Inner Light indeholder er rigtig fin på oversiden af kindbenet, den indeholder en del gyldent shine.

Swatch Collage 2Generelt en rigtig fin og kompakt palette, som er let at have med på ferie og faktisk indeholder det meste man behøver til øjne og ansigt. Desuden er paletten jo pyntet i bedste Too Faced stil, feminin og flot – det kan jeg godt lide! Som sagt er jeg dog lidt ked af at den ikke indeholder lidt flere pang-farver, bare et par stykker ville måske kunne have gjort det.

Paletten kan købes i Sephora fra november til 370 kroner, en ganske rimelig pris for så mange øjenskygger og blushes m.m. Desuden har jeg også set den på BeautyBay.com en enkelt gang, men desværre lader den til at være udsolgt – jeg giver lyd hvis den kommer tilbage!

4 kommentarer

  • Mette B

    Jeg er fuldstændig faldet for deres La belle carousel, ved du hvor jeg kan købe den henne? evt. om den kommer i butikkerne? har ledt og ledt online.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske blushes: Clinique Cheek Pop