Juli favoritter 2014

Sensommer giveaway: Vicky Capital Soleil

 photo DSC08351_zps4b63653a.jpg

Den danske sommer er så småt ved at vende desværre – men måske er jeg ikke den eneste der endnu ikke har været på årets sommerferie. Om et par dage drager jeg afsted mod varmere himmelstrøg og har disse to lækkerier med fra Vichy som jeg glæder mig virkelig meget til at teste. Faktisk har jeg fået lov at udlodde 3 sæt; én SPF 50 sol spray og én SPF 50 BB ansigtscreme til en værdi af cirka 400 kroner.

Jeg er ret begejstret for at teste disse to produkter fordi jeg virkelig er blevet glad for solcreme på spraydåse – det gør mit liv så meget lettere. Desuden synes jeg det er en genial idé at ansigtssolcremen kommer som en farvet BB cream så man undgår det hvide skær og opnår en mere ensartet hud.

I skal naturligvis nok høre meget mere om hvad jeg synes om produkterne når jeg kommer hjem fra ferien, men jeg synes det er passende at få afholdt konkurrencen med det samme, så de der stadig kan nå at fange lidt sol i år har mulighed for at have produkterne med sig!

Konkurrencen kommer til at løbe mens jeg er på ferie – desværre ved jeg at wi-fi internet forholdene, ikke er de bedste der hvor jeg skal være og jeg vil derfor have vanskeligheder med at komme til at godkende kommentarer når jeg er taget afsted. Det skal dog ikke holde jer fra at deltage, fortvivl ikke, når kommentaren ikke kommer frem – jeg godkender så snart det er muligt eller seneste når jeg kommer hjem.

Konkurrencen kører fra nu til og med d. 19. august – kort herefter vil de tre vindere blive offentliggjort! Alt I skal gøre er at skrive en kommentar her til indlægget om hvor og hvornår sættet skal afprøves, samt huske at skrive den korrekte e-mail adresse så jeg kan kontakte dig hvis du vinder!

Glade sommer hilsner..

 

 

// Rikke

64 kommentarer

 • Kristina K

  Jeg mangler lige sådan et sæt til en tur til Frankrig i slutningen af august:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Skøn konkurrence! Jeg skal da prøve de lækre produkter i Egypten, hvor jeg skal hen i 14 dage til september med min kæreste :-)) god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker VIchys solcremer! Jeg har gjort nok allerede været på sommerferien, men man kan jo altid ønske sig til næste års ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna Guldmann

  Jeg ville gemme solcremen til når jeg skal fire måneder til Tanzania i praktik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg håber stadig vi får noget sol her i aug, så kunne den bruges der, har desværre ikke sådan råd til at tage på ferie, så må nøjes med dk og det nordjyske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Hvor lækkert 🙂 de skal bruges når jeg rejser til sydamerika med familien i december:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lækker præmie! Jeg skal ingen steder lige foreløbigt, da jeg skriver speciale, men måske det kunne blive til en lille vintertur til varmere himmelstrøg, når opgaven er afleveret til november. Ellers kunne man jo håbe på noget sensommersol herhjemme. God ferie til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  Solcremen skal afprøves til Marts på min første rejse i 5 år. Vi skal på cruise i middelhavet og skraber alle de penge vi kan sammen til det, kan godt være lidt svært når man kun har SU. Det bliver også første gang vi kommer på ferie som familie, har en pige på 3 og en pige på vej (havde termin i forgårs)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie T

  Ønsker mig meget at afprøve dette sæt, når jeg først i septemper drager til Marmaris med min kæreste. Leder altid efter en god solcreme til min sarte skandinaviske hud. Krydser fingre :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Bjorholm

  Efter at min far har fået en ny kæreste skal vi på vores første ferie sammen som ‘ny familie’ turen går til Barcelona, som jeg glæder mig utrolig meget til. Min eneste bekymring om turen er min og min søsters hud. Jeg er selv lys, men med omtanke og en faktor 30 klarer jeg det og bliver ikke rød, hvor min søster er næsten gennemsigtig, og er ret sensitiv overfor sol. Derfor ønsker jeg at vinde dette sæt, så hun kan komme på ferie og nyde solen sammen med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til Budapest på onsdag, hvor det skulle blive sol og 30 grader (sidst jeg tjekkede :p), så helt klart der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det skal bruges, når jeg skal et smut til Tyrkiet i efterårsferien og nyde en omgang sommer, inden vinteren for alvor melder sin ankomst. Glæder mig sådan en regnvejrsdag som i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Lækker giveaway! Jeg kunne godt bruge den til min ferie sidst i september sammen med min kæreste til Spanien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi planlægger en afbudsrejse syd på i sensommeren – så der ville det være perfekt at afprøve ☺️ Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sommeren er endnu ikke helt gået på hæld, så der kan sagtens være noget tilbage endnu, plus, at solfaktor jo er vigtigt hele året rundt, så det må være der jeg vil bruge det. Til hver en anledning i solens stråler der måtte komme, uanset årstid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Lækkert, har ikke haft prøvet disse, men tror vi er i gang med 5. Flaske solcreme i år her hjemme 🙂
  Vi har været afsted på ferie i kroatien, men jeg er sikker på at sommeren er lang endnu og ellers har man jo bare noget lækkert at glæde sig til næste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise jønsson

  Jeg skal da stadig bruge solcreme nogle måneder endnu selvom jeg har holdt ferie. Jeg arbejder i vuggestue og er meget ude og det der med en farvet bb creme til ansigtet kan man bruge hele året 🙂 ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ville gemme det til jeg skal på ferie næste gang,nok i efterårsferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg skal til Afrika til december, og der solens stråler jo stærke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Rigtig god ferie!! Jeg håber at du nyder den.
  Skulle jeg vinde ville sættet komme i brug med det samme – jeg er ude hver dag. Enten med hund eller med mine elever. Generelt forsøger jeg at bruge solfaktor hver dag.
  Mia CA /

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hansson

  Jeg skal da bruge det her når de danske stråler lige når at sige farvel og så igen når jeg skal rejse til USA til næste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Solcremen skal bruges på mine daglige gåture med barnevognen og på legepladsen med mine to piger på henholdsvis 2 år og 4 måneder. Det lyder let og væsentlig hurtigere med spray-solcreme end den traditionelle solcreme – og det kan i den grad bruges når man har sådanne to små piger, som tager det meste (al) min tid. Hvis det danske vejr viser sig at blive gråt og vådt resten af barslen, skal vi heldigvis en tur til Italien snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Solcremen skal passe på min hud, – er rødhåret 😉 når jeg går tur ved stranden men min dejlige hund! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Hoff Andersen

  Jeg kommer først ud at rejse til december, hvor det bliver til 14 dages ferie på kap verde. Det ville være fantastisk at få et sæt med, for jeg er sikker på min blege vinterhud har brug for faktor 50

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Da jeg er bleg som et lagen, er god solbeskyttelse alfa og omga for mig!
  Solen skinner jo stadig, når jeg ordner have og er ude med hunden, så jeg har brug for god solbeskyttelse et stykke tid endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har heller ikke været på ferie endnu, men smutter to uger i slutningen af August, så der vil jeg bruge sættet.
  Hvis det ikke når at komme hjem til mig inden afrejse, så er der endnu en mulighed for at bruge det, når jeg i slutningen af november tager en tur til New Zealand, og Fiji, yay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville være det perfekte sæt at sende med i kufferten, når min kæreste sendes afsted til Australien i 6 måneder fra 1. oktober *suk* 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ihvertfald den almindelige solcrem, selvfølgelig ikke bb cremen – den må blive til mig når jeg ska’ besøge ham. Ups, hihi O:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg skal til Spanien om 1 1/2 måned. Der ville det jo være perfekt at have sættet med.
  P.s. God ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Har først ferie i September, og der skal jeg en lille tur syd på! Så der ville de være perfekte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  har ferie til gode da manden kom galt afsted på arbejdet og har to brud på ryggen så render ikke så stærkt lige nu ,så derfor vente med ferie :-(( men lækker giveaway som jeg gerne vil vinde og deltager glædeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min sommerferie er overstået for i år, og Der er desværre ikke flere ferier i kalenderen foreløbigt, så hvis jeg skulle være heldig, bliver de fundet frem næste sommer, hvor jeg forhåbentlig skal en tur til New York med min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hvis den danske sommer er slut for i år, så skal det afprøves i starten af 2015, hvor vi rejser på ferie. Vi har ingen steder været denne sommer, da jeg er gravid og desværre er en af dem der har det rigtig dårligt når jeg er gravid. Så når baby er kommet til verden, julen er slut m.m. s rejser vi alle fire en tur til et varmt sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Rikke. Jeg satser på flere skønne sensommerdage her i Danmark, hvor min teenagesøn og jeg kan have brug for solcreme. Der er desværre ikke ture sydpå inden for den nærmeste fremtid. Rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Disse produkter ville have været perfekt sidste år, da jeg rejste mod Brasilien! Årets sommerferie er næsten overstået, men produkterne ville helt klart kunne bruges til efterår når jeg skal til Portugal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Chr.

  På en tiltrængt kæreste tur til Malaga i september, efter en hektisk sommerferie fra min side og en hjemkomst fra Afghanistan fra hans side, så er det vidst på tide med 100% tilstedeværelse.

  Rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Håber på en Indian summer, hvor solcreme er nødvendigt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kunne godt have brugt sådan et sæt på min ferie i Bulgarien – men hvis jeg vinder det alligevel er det jo en god undskyldning for at tage på solferie igen næste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte K

  Uh, kunne godt tænke mig at vinde denne og bruge solsprayen på en lille tur til Sydspanien/Portugal her sidst i september/først i oktober 🙂 BB cremen ville jeg nok benytte mig af med det samme. God ferie, Rikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg ville elske at afprøve en ny solcreme når vi forhåbentligt tager til Egypten i foråret 15. Tak for en rigtig god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Har 3 piger så solcremen vil komme i brug med det samme, håber at sommeren varer til langt ind i september 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville være SÅ lækkert at eje! Bliver let solskoldet, selv her i Danmark 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn give-away 😀

  Den skal bruges, når jeg drøner rundt i kolonihaven og forsøger på, at få en ligeså pæn have, som naboen ::-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Maria

  Min hud er så sensitiv, at jeg sagtens tror, jeg ville kunne få brug for de to produkter i løbet af efteråret, vinteren og foråret med. Så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stoldt

  Solcreme til studieturen er et musthave, og jeg ville elske at bruge Vichy.

  – Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine 3 bedste veninder og jeg tager til Malaga 25. august, så der skulle vi alle 4 da teste produkterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sættet skal afprøves på efterårsferien, der går til Alicante i Spanien. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Mangler lige sådan et sæt til min sportsferie til Lanzarote sidst på måneden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg håber, at den danske sommer ikke er helt ovre endnu, så min blege hud kan nyde godt af disse mange dejlige lørdage i frederiksberg have endnu inden efteråret kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det ville være så godt at vinde, da jeg er en af dem der næsten altid bliver solskoldet…
  Det skal da afprøves herhjemme, hvis der bliver godt vejr igen og ellers må det komme med enten på skiferie til Norge til vinter eller næste års sommerferie (som vi endnu ikke har bestemt, hvor skal være) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal på ferie til canari-øerne med familien senere i høst, så det ville da være dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samira

  I min familie er det blevet en tradition at blive hjemme i DK om sommeren og så rejse til vinter – det er ligesom der vi har mest brug for at få et ordentligt skud d-vitaminer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Sættet skal nok bare bruges herhjemme i lille Danmark – Vi har i al fald ikke planlagt nogle udlandsrejser pt. Men solen kan jo også være stærk i DK (jeg får næsten altid soleksem på armene, når solen begynder at varme igen efter vinteren).
  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Sørensen

  Jeg har boet i Lissabon og savner mine venner dernede, så i september får jeg brug for solcreme mod den portugisiske sol 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  På sensommer-turen til Prag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Min sommerferie er for længst svundet ind til minderne om en solrig vandreferie i Pyrenæerne og masser af musikfyldte festivaler i lille Danmark. Men skulle jeg være så heldig, vil sættet blive brugt flittigt på vores kommende ferie i Istanbul i efteråret, hvor solen sikkert stadig brager ned over folket 🙂

  Vh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg vil bruge produkterne på en skøn rejse til foråret!
  hh jamen det er bare skønne produkter og jeg villl sååååå gerne vinde!

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  XXX for at jeg er den heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Rikke . Hvor det bliver er i lebanon og hvornår er lidt svært at sige i øjeblikket men snart mvh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Selvom sommeren i Danmark er ved at være ovre, siges det faktisk at for at beskytte huden bør man gå med solcreme alle dage hvor der bare er lidt sol, så det ville jeg bruge dem til. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  uha skal snart på ferie så der ville det være perfekt med sådan en skøn præmie!!! jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  ved ikke endnu hvor det skal afprøves
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mig og min søde kæreste har snakket om at tage til Grækenland næste sommer, og det er selvfølgelig for tidligt at snakke om men er helt sikker på at vi skal ud og rejse, det elsker vi :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Det skal bruges når jeg skal til Malta først i september. Så vil jeg da være helt klar 🙂
  God ferie til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg satser på en lækker sensommer, som den vi havde sidste år 😉 Hvis vi ikke er så heldige, må testen nok vente til næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juli favoritter 2014