Nyt makeupmærke: Makiash

Juli favoritter 2014

 photo DSC08268_zps8269e4a7.jpg

Juli måned har ikke været så aktiv som de fleste andre måneder her på bloggen – derfor er der heller ikke ret mange favoritter at finde. Til gengæld er der nogle jeg er virkelig glad for jeg har fundet frem til jer denne gang. En tørshampoo, solbeskyttelse på spray, top-pigmenteret øjenskygge palette, en eyeliner og en lip gloss.

Klorane Dry Shampoo with Oat Milk
Det er ikke mange dage siden jeg har præsenteret jer for denne tørshampoo fra Klorane, som jeg købte på apoteket først på måneden. Desværre er den ved at være tom nu – har cirka brugt den hver anden dag i en lille måned. Generelt synes jeg tørshampoo bliver opbrugt ret hurtigt, men Klorane tørshampoo’en her har en acceptabel “levetid” fordi den er ret effektiv. Den lugter ikke af noget særligt og efterlader en smule hvidt pulver, men det er let at arbejde det ind i håret og derfor for er jeg rigtig glad for denne.
Tørshampoo’en kan købes på Apoteket-Online.dk til 109 kroner for 150 mL.

Oriflame Sun Zone Light Body SPray SPF25
Denne solbeskyttelse på spray har været min absolut favorit denne sommer – netop fordi den kommer i form af en spraydåse og dermed er virkelig let og hurtig at bruge. Mit store problem er altid at smørre ryggen ordentlig ind, men det er virkelig intet problem med denne spray. Top karakter i min bog! Fin beskyttelse, SPF25, og virkelig hurtig at bruge! Eneste minus er at den bliver brugt forholdsvis hurtigt – men jeg køber helt sikkert igen alligevel!
Solspray’en kan købes på Oriflame.dk til 69 kroner for 150 mL lige nu – normalt koster den 119 kroner.

Sugarpill Eyeshadow Collection, Heart Breaker
Paletten her er desværre ikke ligefrem en hverdags-palette, men wauw, hvor er jeg vild med de fire nuancer og wauw, hvor er øjenskyggerne bare godt pigmenterede. Jeg skrev det i min anmeldelse tidligere på månedene, og nu skriver jeg det igen – til dato er disse øjenskygger de absolut bedst pigmenterede jeg endnu har prøvet! Elsker de flotte farverige looks man kan lave med paletten her.
Paletten kan købes på Makeup-Online.dk til 250 kroner for 4 x 3,5 g.

Makiash Perfection Eyeliner
Jeg præsenterede eyelineren her for jer i går fra det nye makeup mærke Makiash, som er udviklet i samarbejde med modeller og modelbureauer. Jeg har brugt eyelineren her det meste af juli måned og er rigtig glad for den. Holdbarheden er fin og så er den bare virkelig let at lægge fordi filt-tip applikatoren er tynd og let fleksibel. Jeg er fan – man kan både lave tykke og tynde eyelinere og afslutte den i en perfekt spids. Desuden har den en fin sort intens farve uden at blive alt for hård, men stadig også rigtig sort.
Eyelineren kan købes på Makiash.com til 170 kroner for 1 mL.

Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss, Rose Glacier
Denne lip gloss er ret lille og kan derfor let være med i tasken. Gloss’en klistrer ikke og smøres meget let på læberne da konsistensen er forholdsvis tynd. Applikatoren har en fin størrelse og gør det let at fordele lip gloss’en. Gloss’en indeholder en masse små stykker glimmer, som ser virkelig flot og lækkert ud på læberne – og man kan stadig godt bruge den til hverdag, det gør jeg i hvert fald! Farven her ser næsten nude ud på læberne og giver kun ganske lidt farve. Synes den er virkelig flot til lilla nuancer på øjnene.
Lip gloss’en kan købes på Oriflame.dk til 125 kroner for 5 mL.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt makeupmærke: Makiash