Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss

Depend Nail Polish Remover Pads

 photo Collage_zps33caf547.jpg

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, som har problemer med at fjerne min neglelak helt fra tåneglene?! Jeg ved Sephora har lavet deres fantastiske neglelakfjerner til i en tånegle-version også nu, men da det efterhånden er længe siden jeg sidst har besøgt Sephora i København har jeg fundet en anden metode. Jeg er nemlig blevet super glad for Depends Nail Polish Remover Pads.

Den lille runde bøtte indeholder 32 ultra tynde små pads, lidt ligesom små runde og tynde vådservietter med neglelakfjerner på. De kan både bruges på fingernegle og tånegle, men da jeg har størst problemer med at fjerne neglelakken fra mine tånegle bruger jeg dem egentlig bare til dem.

Når jeg fjerner min neglelak lægger jeg først en lille “vådserviet”/pad på hver negl for at lade det virke lidt og opløse neglelakken – det er ikke nødvendigt, men jeg synes det går hurtigere på den måde. Faktisk behøver jeg kun én pad til hver tånegl for at fjerne alt neglelakken for selve neglelakfjerneren er nemlig ret så effektiv. Desuden oplever jeg ikke at den udtørre mine negle eller fingre, hvilket er et stort plus, da jeg synes det er noget af det værste ved neglelakfjerner.

Jeg er fan – Depends Neglelakfjerner Pads kan købes i Matas til 25 kroner. Og da jeg kun bruger én per tånegl har jeg til tre gange i en bøtte. Jeg er godt tilfreds med den lille pris og så er de jo let tilgængelige i Matas, tak for det!

Hvad er jeres tricks til at fjerne neglelak fra tåneglene??

7 kommentarer

 • Lise

  Jeg er også vild med pads, jeg køber dem bare i Tiger til 10 kr for 30 stk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Rikke. Et andet trick er at komme neglelakfjerner på almindeligt bomuld og lade det sidde på neglene. Det er det samme princip, som dit tip, men jeg gætter på, at det nok er billigere. Det lyder som om, at Depend bare har lavet en dyr udgave.
  Der er mange tutorialvideoer på youtube, der viser dette tip: https://www.youtube.com/watch?v=lE4lJM82cIY
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette!
   Ja, det har du da helt ret i – det er helt samme metode! Det prøver jeg en dag… Eneste problem er bare at de normale neglelakfjernere jeg ejer udtørrer min hud så meget og det synes jeg faktisk ikke disse gør! Men tusind tak for tippet – det skal naturligvis afprøves!
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Er din neglelakfjerner med acetone? Jeg bruger den her, som jeg har købt i Jægersborggade i København: http://www.abeautifullife.com/catalog/item/7261262/7526251.htm
   Jeg synes nemlig, den er effektiv (!) uden at have acetone i sig, og selvom mine negle bliver udsat for ovenstående metode ca. en- til to gange hver uge, synes jeg ikke, at der er noget, der udtørres hos mig.
   Håber du finder ud af det.
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har prøvet mange forskellige – både med og uden, oplever faktisk ikke at acetonen gør den store forskel, kun på effektiviteten naturligvis! 🙂 Men det skal da bare afprøves – jeg er ikke skræmt af acetone i hvert fald! 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Larsen Larsen

   ah, ok. Held og lykke med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss