Favorit vådservietter: Neutral Makeup Remover Wipes

Bloggens 3 års fødselsdag!

3 år collage

I dag er det tre år siden jeg startede bloggen her – ret vildt at tænke på! Og en kæmpe stor tak til alle som har fulgt med, det er i høj grad en motivations-faktor for mig at have så skønne læsere. Jeg har her samlet to looks fra de tre forgangne år – samt et enkelt fra denne uge! Synes det er ganske underholdene at se udviklingen både i forhold til mit eget udseende, men bestemt også i forhold til den udvikling der er i mine looks og hvor meget bedre jeg er blevet over tid. Jeg håber på den udvikling kan fortsætte i flere gode år her på bloggen! 🙂

// Rikke
   

9 kommentarer

 • Maria Ørum

  Tillykke, synes du ser skøn ud på det nye billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Stort tillykke! Altid en fornøjelse at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et kæmpe stort tillykke med de 3 år 😀
  Jeg er først selv begyndt at læse din blog indenfor de sidste 4 mdr. (Men skulle da lige hele bloggen igennem alligevel) og det har været en fornøjelse at følge dig, dine anmeldelser og ikke mindst dine looks 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Stort tillykke med din skønne blog. Synes du er blevet smukkere og smukkere. Glæder mig til de næste mange år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Tillykke med bloggens fødselsdag – Du ser ret godt ud i år og make-uppen er smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen!! 😉
  //www.Blissitza.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tillykke!! 😉
  Har først for nylig fundet dig, men er allerede hooked!!! Din blog er spændende og idérig!
  Oz sjovt at se som dit look ændre sig med årene, det har vi nok alle været igennem! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  STORT TILLYKKE MED 3 ÅRS FØDSELSDAGEN!!

  Jeg er lidt sen på den, men håber jeg kan tilgives 😉
  Bliv endelig ved! Din blog er uundværlig, og du kommer med rigtig mange gode indlæg, test og tutorials!
  Min makeup ville nok stadig være røv kedelig, hvis ikke du inspirerede mig, til at gå væk fra det kendte og de kendte farver!

  Så alt i alt – tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit vådservietter: Neutral Makeup Remover Wipes