Dagens makeup - Simply summer

Solcreme på spraydåse – gør livet lidt lettere

 photo DSC08214_zps612f0568.jpg

Oriflame har lavet denne solcreme på spraydåse som jeg meget snart har tømt – den er nemlig min favorit denne sommer fordi den kommer som spray, meget bedre end en almindelig forstøver. Solcremen gør nemlig den umulige opgave at smøre øverste del af ryggen ind så let som det overhovedet kan blive – jeg er stor fan!

Oriflame laver solcremer lige fra SPF 10 til 50, men det er dog kun SPF 25 der kan fås på spraydåse – rigtig fin beskyttelse til den danske sommer! Når jeg skal syd på om nogle uger vil jeg muligvis bruge en lidt højere solfaktor, men herhjemme er denne ganske fin.

Når man påfører solcremen spray’er man den blot på kroppen og den ligger sig lige så fint i et jævnt lag på huden – de steder hvor man får rigeligt på kan den ses som en hvid lotion og smørres let ud, men ellers skal der ikke meget smørren ud til for at solcremen er fordelt på grund af konsistensen og fordi den fordeler produktet så godt og jævnt af sig selv. Det er lyn hurtigt at smøre sig ind i solcreme med denne – det er ret vildt og grund nok til at jeg får det gjort selvom jeg måske ikke skal være ude så længe!

Derudover trænger solcremen hurtigt ind uden at fedte og huden føles let fugtet. Desuden skulle den være vandafvisende – dette er dog ikke noget jeg har testet. Jeg kan blot sige at jeg ikke har set skyggen af rødme på huden denne sommer – ikke en gang på udsatte steder som øverste del af ryggen og skuldre.

Det eneste minus jeg endnu har fundet ved spray’en her er at jeg synes den bliver brugt op forholdvis hurtig. Nok fordi der er lidt spild når man spray’er, som bare ryger ved siden af og fordi jeg vil sikre mig at jeg har nok på – ikke desto mindre er det så let og så hurtigt at jeg glædeligt betaler den lille pris af 119 kroner for en god solcreme á 150 mL. Solcremen kan købes på Oriflame.dk.

 photo DSC08215_zps359c2d10.jpg

4 kommentarer

 • Maiken

  Har ledt efter sådan en spray meget længe!
  Clinique havde en fantastisk en, men den udgik helt af deres sortiment, desværre!

  Men denne fra Oriflame lyder god – og så er den jo ikke sindsyg dyr!!
  Den må jeg da have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maiken!
   Anede faktisk ikke at Clinique har lavet en – hvor længe er det siden??
   Ja, den er nemlig overkommelig prismæssigt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Det er mere end 2 år siden!
   Savner den stadig, men jeg vil hellere købe en der er noget billigere, og lige så god 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok… Jeg er allerede på udkig efter andre også – men Oriflames er og bliver billigst indtil videre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Simply summer