Dagens makeup - Sugarpill Mix

Juni favoritter 2014

 photo DSC08089_zpsa5a499a1.jpg

Juni måned har budt på rigtig mange favoritter – det har været ret vanskeligt blot at holde mig nede på disse ti produkter. Der er lidt forskelligt, lidt til håret, lidt til huden, lidt til læberne og lidt til øjnene!

One Dust Volume Booster
Denne hårpudder er hurtigt blevet en del af min hårstyling-rutine fordi den giver volumen og gør det meget lettere at sætte. Denne hårpudder er SÅ meget lettere at bruge end en normal hårpudder fordi man sprøjter det ud i håret og dermed fordeles det godt uden at klatte sammen. Når den er tom bliver det hel sikkert et genkøb!
Hårpudderen kan købes hos nogle frisører eller på Billigvoks.dk til 99 kroner.

Yves Rocher Youthful Glow Foundation, Beige 200
Det er længe siden jeg har brugt den samme flydende foundation i en længere periode, normalt holder jeg mig til min mineral foundation, men denne har været en undtagelse. Denne foundation kan bygges op til en god medium dækevne, efterlader huden pæn, naturlig og frisk og ikke mindst en god holdbarhed. Synes det er svært at beskrive helt præcist, hvorfor den lige er så god – men det må være pga. dækevne og finish!
Denne foundation kan købes hos Yves-Rocher.dk til 159 kroner.

Maroccanoil Oily Scalp Treatment
Jeg har normalt store problemer med at mit hår meget hurtigt bliver fedtet – selv når jeg har vasket hår om morgenen kan det begynde at klaske sammen og fedte om aftenen. Derfor er jeg blevet glad for denne treatment mod fedtet hovedbund, som har vist sig at virke rigtig godt. Jeg har brugt den ugenligt i starten og nu hver 14. dag. Jeg har cirka fordoblet tiden jeg kan gå før håret begynder at fedte rigtigt. Pengene og tiden værd!
Maroccanoil Oily Scalp Treatment kan købes hos nogle frisører eller på Nicehair.dk til 199 kroner.

Lee Stafford Dry Shampoo
Indtil nu har min favorit tørshampoo været fra Batiste, fordi de er så effektive. Dog efterlader den et hvidt/gråt skær i mit hår selvom jeg redder det godt ud – så derfor er denne fra Lee Stafford blevet et fantastisk alternativ! Faktisk så synes jeg den klarer jobbet lige så godt, jeg bruger nok en anelse mere produkt, men det er let at redde det ud så håret ser helt nyvasket ud. Eneste minus er at den koster lidt mere.
Tørshampoo’en kan bl.a. købes på Magasin.dk til 99 kroner.

Yves Rocher Gommage Scrub Botanical Scrub
Det er sjældent jeg får brugt en body scrub, men når man falder over én hvor man kan mærke en stor forskel efter man har brugt den – ja, så skal jeg nok få den brugt. Det er nemlig tilfældet med denne brune scrub fra Yves Rocher. Kombinationen af glatbarberede ben og denne scrub, som også giver fugt, er bare fantastisk – perfekt til ferien!
Lige nu kan den købes til 55 kroner på Yves-Rocher.dk.

Mineralogie Shimmer Eye Shadow, Mojito
Jeg er fuldstændig gal med denne øjenskygge – så perfekt til sommer – normalt bruger jeg ellers sjældent løse øjenskygge og heller ikke grønne øjenskygger! Men denne her er bare SÅ flot, indeholder shimmer, men ikke for meget. I kan bl.a. se den i brug i en af mine video tutorials her. Øjenskyggen er fra Mineralogie’s forårs kollektion Sugar Rush.
Øjenskyggen kan bl.a. købes på Icgroup.dk til 149 kroner.

Nivea Lip Butter, Vanilla & Macadamia
Hvis man følge lidt med på diverse blogs, så ved man også at læbepomader er ret hypede for tiden – der er nemlig kommet flere nye på markedet. Bl.a. denne Lip Butter fra Nivea, som kommer i flere forskellige varianter, jeg selv har købt denne med vanilje duft – mmm! Af alle disse nye læbepomader på markedet er denne straks blevet min favorit og er fast inventar i min pung, den er nemlig ikke så stor!
Læbepomaden kan købes hos Matas.dk til 30 kroner.

Teeez Beautiful Flat Stiff Brush
Jeg bruger denne lille og flotte pensel hver eneste dag til at påføre min øjenskygge – den kan holde på rigtig meget farve, pakker let skyggen på øjet og kan også bruges til en smule blending. Faktisk er det min absolut yndlings pensel til at påføre øjenskygge med og jeg er SÅ glad for at jeg modtog den i min GOODIEBOX. Selvom navnet siger “Stiff” så er den nu ikke så stiv endda – den er helt perfekt!
Teeez penslerne kan købes på Cocopanda.dk til 129 kroner.

Maybelline Master Piecise Liquid Eyeliner, Black
Denne ultra tynde eyeliner er virkelig nem at bruge pga. den tynde og fleksible filt-tip. Det er let at komme helt ned til vipperroden og det er let både at lave en tynd og en tyk eyeliner, samt lave den klassiske vinge på enden yderst ved øjet. Eneste minus er at den godt kan smitte lidt af i løbet af dagen, men kun inde ved den inderste øjenkrog, hvis man kommer for langt ind – ellers synes jeg holdbarheden er fin.
Eyelineren kan bl.a. købes på Magasin.dk til 80 kroner.

Oriflame Giordani Gold Portofino Lip Gloss SPF 15, Delicate Coral
Jeg kan let få solbrændte læber, hvis ikke jeg husker at bruge en læbepomade eller solstick med SPF. Det er netop én af flere grunde til at denne lipgloss fra Oriflame Gordani Gold er blevet en af mine sommer-favoritter! Ud over at beskytte mod solens stråler så synes jeg også den tager sig flot ud på læberne, kommer i en virkelig flot indpakning og giver en flot farve!
Gloss’en kan købes på Oriflame.dk til 142 kroner for 12 mL – desværre lidt dyrt efter min mening for et læbeprodukt!

Dette indlæg indeholder affiliate links, som betyder at jeg får kommission ved eventuelle slag – på den måde kan du støtte bloggen!

 

 

 

// Rikke

4 kommentarer

  • Celina

    Hejsa – jeg har netop modtaget min Morrocanoil som du anbefaler højere oppe.
    Jeg lægger et billede op på ig , hvor jeg vil tagge’ dig, men kan pludseligt ikke finde dig længere.
    Hvad hedder du ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Sugarpill Mix