Kosmetiklov-ændring: "Uden parabener" og "Uden parfume"

Favorit tørshampoo’er

 photo DSC08248_zpsb79deb46.jpg

I øjeblikket står disse tre tørshampoo’er i mit skab – næsten opbrugt vel at mærke! Det er nemlig mine favoritter so far.. Lee Stafford Original Dry Shampoo, Klorane Dry Shampoo with Oat Milk og Batiste Dry Shampoo XXL Volume. Tørshampoo er den eneste måde jeg kan gå tre dage uden at vaske hår og uden at det klasker så meget sammen at jeg bør blive inden døre eller vaske det.

Det vigtigste for mig i en tørshampoo er at den er effektiv. Jeg har før prøvet tørshampoo’er hvor jeg havde brugt den helt op på 2-3 gange, og så bliver det altså en meget dyr affære at købe tørshampoo – derfor giver jeg nu hellere lidt mere for at den er effektiv uden man behøver tømme den så hurtigt. Derfor er det ens for alle tre at de er effektive. Lad os bare se på dem enkeltvis først..

Lee Stafford Original Dry Shampoo
Lee Stafford tørshampoo’en er den absolut mest tiltalende når man ser på design af emballagen og duft/lugt. Den dufter mest af alt af en traditionel herre parfume – men heldigvis uden at jeg selv kommer til at dufte/lugte af mand. Der kommer lidt hvidt pulver, men det er ikke ret meget og det er hurtigt at redde eller massere ind i håret så det ikke ses og ikke efterlader et hvidt skær. Derudover er effektiviteten også super!
Lee Stafford Dry Shampoo kan købes på Magasin.dk til 99 kroner for 150 mL.

Klorane Dry Shampoo with Oat Milk
Denne tørshampoo har jeg købt på apoteket – troede faktisk ikke de havde den slags sådan et sted. Tørshampoo’en har ingen særlig duft. Den efterlader en anelse mere hvidt pulver i håret end Lee Stafford’s, men det er ikke meget. Desuden er den meget tæt på at være lige så effektiv. Grunden til at man skulle vælge Klorane frem for Lee Stafford er for at undgå herre-duften eller fordi den er lettere tilgængelig – ellers minder de langt hen af vejen meget om hindenden.
Klorane Dry Shampoo kan købes på Apoteket-Online.dk til 109 kroner for 150 mL.

Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Jeg har før skrevet om hvor glad jeg er for Batiste – det er fordi deres tørshampoo’er er top effektive og kan købes billigt. Ulempen ved Batiste er dog at deres tørshampoo efterlader en del hvidt pulver, som nogle gange kan være vanskeligt at få 100 % væk – det er dog blevet noget lettere efter min harfarve er blevet noget lysere. Derudover elsker jeg det store sortiment af dufte, eller denne med ekstra volumen, som mit hår godt kan trænge til – og så virker det bare! Min mand bruger den desuden rigtig meget til at sætte håret da det giver god struktur.
Batiste Dry Shampoo kan købes på NiceHair.dk til 39 kroner for 200 mL.

Hvilken skal du vælge?
Jeg er rigtig glad for alle mine tre tørshampoo’er. Skal jeg være helt ærlig og ikke tænkte på prisen så er mit valgt Lee Stafford på grund af emballage som er den pæneste. Men vil man helst undgå parfumen og er du alligevel på det lokale apotek så er det Klorane du skal vælge. Er det derimod prisen der skal afgøre valget, ja så er der ingen tvivl om at Batiste er det rette valg.

Har I mon nogle favoritter som jeg skal have afprøvet nu disse tre er ved at være tomme? 🙂

 photo DSC08249_zpsfa36b397.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde kan du støtte bloggen!

8 kommentarer

 • Christine

  Du kan få Battiste med farve, så den ikke ses i håret. Den kommer både til blondiner og brunetter osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine! Jep – jeg har faktisk prøvet den til brunetter! Desværre fungerede det bare slet ikke, fungerer det for dig??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Er selv igang med at prøve tørshampoo af 🙂

  Men…. Den jeg har købt, skal man både “tørre håret”, og børste pulveret væk bag efter. Synes det er lidt omstændigt!
  Og det pulver er bare ALL OVER – så jeg prøvede at bruge det, mens jeg stod med hovedet bukket nedad, ind over brusekabinens gulv, så det ikke var overalt i badeværelset!

  Er det også sådan med jeres?
  Synes det er lidt af et arbejde. Jeg købte nemlig tørshampoo, for at spare tid i det daglige.

  Den jeg købte var en billig variant (bare for at prøve), hos Rossmann i Flensborg. Algemarina trocken shampoo hedder den.
  Der er en lilla og en orange variant, jeg købte den lilla.
  Jeg så også Batiste i et supermarked derned ret billigt, så den køber jeg nok næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maiken!
   Jeg synes det er super hurtigt og let at bruge tørshampoo – og håret skal ikke tørres efterfølgende med disse tre! Faktisk kan jeg slet ikke genkende de problemer du har med din tørshampoo, jeg tror desværre det må være lige netop den du har købt der ikke er så god måske. For omstændigt, det er det absolut ikke – det er super let og hurtigt. Prøv evt. Batise ja, eller hvis du vil gå direkte til en af de bedste så måske Lee Stafford? 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Syns’ også det var pænt besværligt, men fulgte brugsanvisningen.
  Jeg tror den ryger i skraldespanden, og så finder jeg en der er lidt dyrere, og pengene værd! Tror jeg prøver Batise, og så må vi se. Jeg giver ikke så let op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hej Rikke og alle andre!
  Hvordan anvender I tørshampooen? Altså, skal den bruges før håret bliver fedtet, eller virker det også når håret først er blevet snasket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan gøre begge dele – både som forbyggende inden håret bliver fedtet eller når “skaden er sket” for at fjerne det fedtede look og feel. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Mange tak for hurtig svar 😀 (Y)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kosmetiklov-ændring: "Uden parabener" og "Uden parfume"