Video tutorial: Neutral hverdags makeup

Yves Rocher Youthful Glow Foundation – en flydende favorit

collage

Da jeg for nyligt fik tilsendt en pakke fra Yves Rocher troede jeg ikke at den flydende foundation ville blive et hit hos mig! Generelt synes jeg bare der mangler nogle lækre flydende medium dækkende foundations på markedet, men i denne kategori passer Yves Rocher Youthful Glow Foundation ind. Til og med i morgen giver Yves Rocher tilmed første produkt i kurven gratis.

I ved jo godt at jeg er glad for min mineral foundation fra bareMinerals og sjældent roder mig ud i ret mange flydende foundations efter hånden – hvis jeg gør bliver det ofte som bund under min mineral foundation. De sidste par dage har jeg faktisk kun brugt denne foundation, en smule concealer og Yves Rocher Youthful Glow Powder som er en almindelig, men lækker, matterende pudder.

Youtful Glow Foundation er flydende, giver fugt og har en medium dækevne – sidstnævnte har jeg haft svært ved at finde. Ofte oplever jeg at de let dækkende foundations giver god fugt, men efter min mening ikke dækker nok, hvorimod fuld dækkende foundations ofte bliver tørre at se på. Denne er et perfekt mix af de to yderligheder og efterlader huden med et flot levende og ungdommeligt satin finish, så huden ser perfekt jævn ud, samt har glød. Jeg selv har fedtet hud, men har man ekstremt fedtet hud kan det godt være man skal holde sig fra den. Holdbarheden er også rigtig fin, holder som de fleste andre gode flydende foundations under forudsætning af at den er blevet fikseret med pudder fra start.

Dertil kommer Youthful Glow Powder, som en en god kompakt pudder fra samme serie – den understøtter de gode ting ved foundationen og er ikke tør eller kalket at se på. Eneste minus er at den er lidt stor og derfor lidt irriterende at have med i tasken, hvis man vil friske op hen på dagen.

Foundation kommer i en glas emballage med plastik pumpe, som kan skrues til den ene side for at løse og undgå det løber ud i tasken eller hvor man nu opbevarer den.

Jeg bruger foundation farven 200 Beige som jeg vil tro de fleste lyse danske piger som jeg skal bruge. Farven svarer bl.a. til Light fra bareMinerals, Neutral fra Clinique og Warm Beige/Beige/Sand fra Bobbi Brown. Yves Rocher Youthful Glow Foundation koster 159 kroner for 30 mL, hvilket jeg mener er en meget rimelig pris og godt givet ud! Yves Rocher Youthful Glow Powder koster ligeledes 159 kroner for 8 g, en god pudder som jeg hel sikkert vil købe sammen med foundationen nu der er tilbud i dag og i morgen, ellers ved jeg ikke om jeg ville, udelukkende på grund af størrelsen – jeg vil gerne have min kompakte pudder så lille som muligt.

Indlægget indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde kan du støtte mit arbejde her på bloggen!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video tutorial: Neutral hverdags makeup