Dagens makeup - Close to invisible

Trine’s Wardrobe hudpleje produkter

 photo DSC07716_zpsb56768a4.jpg

Mange af jer ved sikkert hvem mode-blogger Trine Kjær fra TrinesWardrobe.dk er – Trine lancerede sidste år hendes egen serie af hårprodukter, som jeg har læst og hørt meget godt om. Derfor var jeg også top begejstret da hendes nye hudpleje serie dumpede ind af min dør – allesammen lækre produkter, men naturligvis nogen bedre end andre. Produkterne kan købes i Sephora og Matas til overkommelige priser fra 90-150 kroner.

Trine’s Wardrobe hudpleje serien indeholder en hele otte produkter; læbepomade, ansigtscreme, serum, ansigtsmaske, øjencreme, makeupfjerner, ansigts scrub og mist.

Generelt har jeg egentlig ikke noget direkte dårligt at sige om serien, men der er naturligvis nogle produkter som jeg er mere glad for end andre og dem vil jeg fremhæve her.

Trine’s Wardrobe Face Cream
Ansigtscremen giver virkelig god fugt og den minder mig faktisk om den lækre Embryolisse Lait Creme Concentrate – denne er bare noget finere at have til at stå fremme og så er den ovenikøbet billigere. Det er altså noget af en sammenligning, men jeg synes Trine’s ansigtscreme fortjener det! Den fedter ikke, trænger forholdsvis hurtigt ind og giver meget fugt. Desværre indeholder den ikke SPF og det kunne jeg nu altså godt have tænkt mig da det er rart altid at være let beskyttet i løbet af dagen.
Cremen koster 139 kroner for 75 mL, hvilket er en forholdsvis stor mængde – faktisk indeholder den dobbelt så meget som flere af dem jeg allerede har i brug fra Bioderma og Clinique.

Trine’s Wardrobe Face Serum
Denne serum er virkelig lækker og føles som en lækker argan olie, som man smørrer på huden – dog uden at den fedter lige så meget. Jeg bruger denne serum når jeg gerne vil give min hud et ekstra skud fugt og jeg blander den gerne sammen med ansigtscremen inden jeg skal sove. Pumpen doserer blot en lille portion som er passende til hele ansigtet – jeg er ikke selv god til at dosere, så det er skønt at den doserer den rette mængde.
Serumet er det dyreste produkt i serien, den koster nemlig 150 kroner for 30 mL.

Trine’s Wardrobe Eye Roll-On
Øjencremen, eller nærmere olien, har en tynd flydende konsistens og er gennemsigtig. Den giver overraskende meget fugt, selvom man kun bruger meget lidt af gangen. Som navnet indikerer er det en roll-on, som skal rulles på omkring øjnene. Den indeholder tre små kugler som doserer en passende lille mængde og samtidig køler omkring øjnene – skønt. Jeg er virkelig glad for denne olie fordi den giver så god fugt og fordi at det er let at rulle produktet på og jeg har endnu ikke oplevet irritation om øjnene, hvilket jeg ellers let oplever med øjneprodukter.
Øjneproduktet koster 139 kroner for 15 mL.

Trine’s Wardrobe Face Mask
Jeg er generelt ikke god til at bruge ansigtsmasker – men denne er let og lækker. Konsistensen er en forholdsvis flydende gel, som masseres ind i huden for at virke 2-5 minutter og vaskes derefter af. Masken vinder på grund af konsistensen, som gør det let og behageligt at bruge ansigtsmaske. Jeg oplever at masken virker beroligende på min hud.
Masken koster 139 kroner for 50 mL.

Som sagt har jeg ikke noget direkte dårligt at sige om de resterende fire produkter, men jeg vil ikke anbefale Micellar Cleansing Water fordi Bioderma stadig bare er så meget bedre, Face Scrub synes jeg er en anelse for hård ved min hud, Lip Balm indeholder små irriterende korn og Facial Mist er og bliver lidt et overflødigt luksus produkt for mig, men er du vild med det så dufter den dejligt af peppemynte.

Har I prøvet produkterne fra Trine’s Wardrobe – og hvad synes I mon?

2 kommentarer

 • Hej Rikke.
  Jeg faldt tilfældigvis over dette indlæg på bloggen, fordi det var relateret til din anmeldelse af Pudderdåsernes produkter. Jeg vil gerne lige høre hvorfor du synes at facial mist er et overflødigt produkt? Bare hvad din begrundelse er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Viola!
   Personligt har jeg bare aldrig rigtig fået brugt sådan noget som facial mists – synes ikke det gør den store forskel når jeg skal være ærlig! Jeg vil hellere bruge en god fugtgivende creme under min makeup. De to tilfælde hvor det giver mening for mig at bruge facial mists er 1) hvis makeup’en ser for pudret ud kan et par sprøjt med en facial mist (eller bare en vandspray) få liv tilbage til huden 2) når jeg er syd på hvor det er meget varmt føler sig lidt tør i ansigtet kan den virke opfriskende på huden. Men kort sagt er det bare et produkt jeg ikke rigtig får brugt!
   Håber det var svar på dit spørgsmål! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Close to invisible