The Color Run i Herning med Nivea - vil du med?

Men Rikke – civilingeniør og makeup artist på samme tid?


*Sponsoreret indlæg*

..det passer da ikke sammen! Det er i hvert fald en sjov reaktion jeg får fra de folk jeg fortæller at jeg er danmarksmester i makeup 2014 og meget snart civilingeniør. Ja – det lyder fjollet; sminke dulle og tør ingeniør nørd på samme tid! Jeg kan altså selv sagtens se sammenhængen – det er begge to kreative fag som jeg er lykkelig over at være en del af. Og mine venner og bekendte vil vide hvor ofte jeg har forsøgt at overtale dem til at tage uddannelsen som Business Development Engineer som jeg – det er faktisk lykkes et par gange!

I dag er deadline for aflevering af min kandidatafhandling – ja, faktisk så afleverede jeg i går – det er en fantastisk følelse! Om blot to uger dimitterer jeg som civilingeniør i teknologibaseret forretnings udvikling, dvs. at jeg både har beskæftiget mig med teknologi og forretning i én og samme uddannelse, hvorfor jeg f.eks. vil være perfekt som projektleder i en teknisk virksomhed.

Som ingeniørstuderende (lidt endnu) er der blevet afhold mange lærerige og sjove arrangementer på AU Herning, som jeg har nydt godt af gennem mine fem år på studiet – mine fem fedeste skoleår! Derfor passer det mig perfekt at være med til at sprede budskabet om kampagnen Engineer the future – se også deres tumblr – som går ud på at gøre opmærksom på ingeniør-videnskab! Et fag som jeg elsker!

Jeg selv har taget uddannelsen Business Development Engineer, se her, hvor nøgleordene er netværk, kreativitet, lederskab, ansvarlighed og iværksætteri. Uddannelsen kan gennemføres som en diplomingeniør på 4½ år eller som jeg har gjort som en civilingeniør på 5 år, hvor de sidste to år har forgået på Cand. Polyt. uddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling, se her. Da jeg snart er færdig er jeg nu aktiv på jobmarkedet, hvor der er virkelig mange forskellige og spænende jobs – faktisk kan jeg vinkle den lidt som jeg har lyst og vælge hvilke områder jeg personligt synes er mest spænende!

Der er virkelig mange muligheder – er du mon en hardcore elektroingeniør eller kreativ business developer (civilingeniør) som jeg? Ikke desto mindre, så er det et studie der er til at komme ind på og en profession hvor mange stillinger slås op – og må jeg gå så langt og sige at det er det vi i Danmark kan, at være dygtige ingeniører?

 photo Mymemes_zps2ac0992c.jpg

// Rikke

4 kommentarer

  • Eva

    Du er sg cool, Rikke. Og ingeniørfaget trænger helt sikkert til flere smukke duller m sans for makeup ! Støv du bare det lidt tørre Look, som ingeniørfaget har, lidt af. Go, girl !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke
    Som Eva siger, så er der fedt at du rusker lidt op i den gamle branche. Er sikker på de er glade for dig, hvor end du er nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Color Run i Herning med Nivea - vil du med?