Nem at bruge: One Dust Volume Boost hårpudder

Kimovi: til akne, eksem, irriteret hud og psoriasis

 photo collage_zpsbe4ee68f.jpg

For nogle måneder siden fik jeg tilsendt produkterne her fra Kimovi – så jeg har haft god tid til at teste dem. Der findes også et blåt sæt som indeholder salt og derfor er den mere egnet til hudproblemer som psoriasis. Det blå sæt har jeg givet min søde veninde, som ind imellem kæmper med psoriasis – dog er der intet at teste på i øjeblikket, så den blå serie vender jeg tilbage med en anden gang. Fra den orange serie her har jeg selv testet cremen og gelen – i særdeleshed rødme efter barbering virker den på.

Kimovi Cremen er beregnet til tør og irriteret hud, rød og beskadiget hud, solskadet hud og kløe. Det jeg har brugt cremen her til er rød irriteret hud efter barbering når jeg har været i bad og det kan jeg fortælle jer at den fungerer glimrende til. Den holder det ikke 100 % væk, men den holder det nede så det ikke føles irriteret eller ser voldsomt ud.

Kimovi Gel er beregnet til rød og beskadiget hud, solskadet hud, skællende hovedbund, uren og fedtet hud, samt kløe. Gelen her er ret klistret, så jeg har kun brugt den lige inden sengetid. Jeg har ligeledes brugt gelen til rød irriteret hud efter barbering, samt uren og fedtet hud i ansigtet, på ryggen og decolleté. Irriteret rød hud efter barbering fungerer den super til og jeg synes også at kunne fornemme en virkning på uren og fedtet hud – men jeg er stadig ikke 100 % overbevist.

Kimovi silikone plaster er beregnet til eksem, psoriasis, bumser, akne, bakterier, kløe, sår og korison belastet hud. Plastrene har jeg endnu ikke prøvet, men jeg synes det er et spænende produkt som skal afprøves f.eks. hvis jeg får noget eksem, slem kløe eller lignende.

Som I kan se på billedet ovenfor ser hverken creme eller gel speciel lækkert ud – men man kan jo ikke altid både få et produkt som faktisk virker og har en lækker duft og konsistens. Cremen virker grynet, men mærkes helt normalt som en lotion når den smøres på huden, mens gelen er meget tynd flydende og ikke ser så lækker ud på grund af farve og konsistens. Desuden virker gelen meget klistret, men er til gengæld meget drøj i brug.

Jeg har læst meget godt om Kimovi generelt – de fleste skriver at det virker godt for dem, mens nogle få skriver det ikke gør. Mange skriver at Kimovi virker positivt på deres psoriasis og uren hud (her vil jeg nok anbefale den blå serie med salt) – og jeg har gode oplevelser med produktet i forhold til rød irriteret hud efter barbering. Så der er lidt delte meninger, men sådan vil det nok altid være med de fleste produkter. Måske har I prøvet produkterne?

Kimovi kan købes direkte på Kimovi.com, på apoteket eller på Apoteket-online.dk til 168,50 kroner for henholdvis creme og gel eller hvis du vil have den blå serie med salt 188,50 kroner for henholdsvis creme og gel. Plastrene koster 80 kroner for den orange og 125 kroner for den blå med salt.

Del gerne jeres oplevelser med Kimovi i kommentaren.. 🙂

 

14 kommentarer

 • Annelouise

  Hej…

  Fed blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Det kan være at jeg skal prøve den til uren og fedtet hud. Har lidt af dette siden jeg var teenager, har prøvet alverdens ting og sager, så hvorfor ikke denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jannie!
   Som sagt så synes jeg at kunne fornemme den virker lidt – men jeg er stadig ikke 100 % overbevist – lad mig endelig høre, om du oplever en forskel! 🙂 Og helt og lykke med det… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Hej Rikke

   Jeg har lige et par andre cremer jeg afprøver nu, men vil helt sikkert prøve denne hvis de ikke virker når de er brugt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Jannie!
   Helt i orden – kan jeg godt forstå! Man bliver vel ved med at prøve indtil når finder noget der bare fungerer! 🙂 God jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej Rikke 🙂

  Tak for en fed blog- følger ofte dine tips, og venter hele tiden spændt på flere anmeldelser 😉

  Jeg er rendt i det KÆMPE problem, at jeg i en alder har fået acne i ansigtet (primært panden, hagen og ryggen), som skyldes stress!

  Har du testet nogen produkter der kunne være godt for dette? Jeg har en speciel creme der er udstedt af min læge som jeg selvfølgelig bruger – men kunne godt bruge lidt supplering dertil, da jeg ikke rigtig synes at det virker.

  Tak på forhånd! 🙂

  Mvh. Diana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Diana!
   Og tak fordi du har lyst til at følge med – det er bare skønt! Jeg selv har også en del akne som jeg bøvler med, men desværre har jeg ikke rigtig findet nogen mirakelkur andet end at dække det med foundation, concealer og pudder! Du kan også læse mit indlæg om uren hud her: http://rikkesmakeupblog.dk/2014/05/hvad-jeg-gor-for-at-mindske-uren-hud/
   Ellers faldt jeg netop over dette indlæg i går, måske det var noget: http://www.ibbyheart.com/beauty/til-alle-med-uren-hud
   Beklager jeg ikke er til større hjælp – alternativt skal du måske tale med en kosmetolog også!
   Med venlig hilsen Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Hej igen Rikke.
   Jeg sad lige (igen igen) og kiggede på din blog, og faldt over min egen kommentar, lidt komisk
   Jeg er så heldig, at jeg er sluppet af med min acne, og kun har lidt ‘normal’ uren hud pt. Jeg har dog små røde ar der sidder under huden (altså ikke fordybninger), og jeg har svært ved at dække dem. Har du et godt råd til en effektiv foundation, eller andet der kan dække? Jeg er meget lys i huden, så det skal gerne være en meget lys farve. Grunden til, at jeg egentlig søgte ind på din blog igen, var fordi jeg ville høre til hvilke produkter du sværger til, og altid vender tilbage til? Her tænker jeg hudpleje produkter. Jeg har siden sidst jeg skrev brugt Darphin og Origins, og det har hjulpet mig rigtig meget! Jeg er nu kommet dertilhørende jeg lige mangler det ‘sidste’ før jeg er helt tilfreds, og håbede du kunne hjælpe lidt i den rigtige retning ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Diana!
   Dejligt du læser med på bloggen ind i mellem! 🙂
   Har du mange små år? For så er det nok en foundation der dækker meget du skal bruge ellers hvis det bare er nogle få steder vil jeg forslå en concealer. Af foundation kan jeg f.eks. anbefale denne: http://www.magasin.dk/beyond-perfecting-foundation-%2B-concealer-30-ml./VA03760951-00000001_061.html og concealer denne: http://www.magasin.dk/naked-skin-concealers/VA03810696-00000001_061.html! De dækker begge virkelig godt!
   Af hudpleje er jeg ikke super loyal, kun overfor min Bioderma makeupfjerner. Og lige nu har jeg en utrolig pæn hud fordi jeg bruger: http://www.magasin.dk/egf-day-serum-30-ml./VA03846384-00000001_061.html!
   Håber det var svar på dit spørgsmål! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej piger!

  Jeg har prøvet ALT og til sidst fandt jeg frem til nogle helse piller som har FJERNET ALT!!! De hedder AGNUST CASTUS og man skal tage 400mg om dagen indtil akneen er væk. Jeg har lavet en FB grupper som hedder “Akne og Bumser” hvor vi er en masse piger der deler success historier om hvad der har virket via den alternative vej, dvs udenom medicin som ofters har en masse negative bivirkninger. I finder gruppen her hvis det har interesse: https://www.facebook.com/groups/141548809539038/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der nogen update om du var glad for dem eller ej i længden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Melanie
   Desværre synes jeg aldrig jeg oplevede den helt store forskel – men hudpleje kan jo være meget individuelt. Jeg havde heller ikke det store at teste på selv, så jeg vil helst heller ikke lige udelukke noget lige i dette tilfælde.
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem at bruge: One Dust Volume Boost hårpudder