Video tutorial: farverig sommer dagmakeup

Effektiv mod fedtet hår: Moroccanoil Oily Scalp Treatment

 photo DSC07817_zps2a4fc2c2.jpg

Selvom jeg gør hvad jeg kan og prøvet at undgå at vaske mit hår for ofte, så bliver det bare rigtig hurtigt fedtet og klasker sammen. I kan se her, hvor fedtet det er efter bare to døgn – så det var en glædelig velkomst denne treatment fra Moroccanoil fik af mig. Jeg troede ikke på at man kunne få et produkt der var så effektivt mod min fedtede hovedbund, men det her virker altså!

Produktet kommer med en pipette som låg, så det kan dryppes ned i hovedbunden og virke inden hårvask. Det tager lige lidt tid at dryppe det i hele hovedbunden, masseres godt igennem og derefter skal det virke i 5-10 minutter før man går i bad og vasker hår som sædvanligt. Jeg har brugt produktet de to første gange med én uges mellemrum og herefter er der gået knap 2 uger, da det er et treatment som ikke bare forbedrer nu og her, men også på længere sigt ved fortsat brug, hvorfor man kan bruge produktet med længere og længere mellemrum.

Selvom det tager lidt tid først at fordele i håret og ventetiden hvor det skal virke, så er der ingen tvivl om at jeg synes det er tiden værd – for fedtet hår er virkelig et problem for mig og Oily Scalp Treatment virker!! Allerede fra første gang jeg brugte det oplevede jeg at det havde en effekt. Normalt når jeg vasker hår om morgenen kan jeg allerede tydeligt se og mærke at det begynder at fedte om aftenen – det var ikke tilfældet efter brug af produktet her! Så jeg er fan og jeg skal helt sikkert have købt en ny når denne slipper op!

Derudover tænker jeg også at det er vigtigt at tilføje at produktet ikke virker udtørrende på mit hår på nogen måde, det virker kun affedtende for min hovedbund. Derfor kan jeg nu lettere bruge forskellige hårstylingsprodukter i håret uden at jeg behøver at vaske det hver eneste dag.

Moroccanoil Oily Scalp Treatment koster 199 kroner for 45 mL – da det skal dryppes i hovedbunden og ikke ud i længderne vil jeg tro der er til cirka 10 behandlinger for de fleste, nok ikke meget mere i hvert fald. Vidunder midlet kan købes hos NiceHair.dk.

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde støtter du mit arbejde her på bloggen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video tutorial: farverig sommer dagmakeup