Trine's Wardrobe hudpleje produkter

The Color Run i Herning med Nivea – vil du med?

 photo night37_color_run_zpsd14e8f9c.jpg

Måske har I allerede hørt og læst om The Color Run – det mest farverige og sjoveste løb af sin slags! Løbet er verdenskendt og afholdes i København denne weekend og i Herning søndag d. 22. juni – jeg er blevet inviteret med i Herning, hvor jeg bor, af hovedsponsoren Nivea og må desuden invitere to heldige med! Det handler ikke om at komme først – men om at have det sjovt – så alle, inkl. en skønhedsblogger, kan være med! Ud over at vinde to billetter til det farverige 5 km løb vinder man også seks produkter fra Nivea.

Jeg elsker farver og sjov i gaden – derfor sagde jeg straks ja, da jeg i dag blev tilbudt at deltage! Måske bor du i nærheden af Herning og så er det jo en oplagt mulighed for lidt motion. Hvis du kunne tænke dig at vinde to billetter (én til dig og en ven/veninde) til et brag af en løbe-fest i Herning d. 22. juni kl. 11-16, så læs endelig videre – og så kan det jo være vi ses!

Ud over et nummer i løbet modtager du også et løbe-kit som indeholder t-shirt og svedbånd. Derudover vinder du Nivea Daily Essential Sensitive serie som indeholder dagcreme, natcreme, micellar water og rensemæl, samt roll-on deodorant og shower cream. Der er ikke mange dage tilbage før løber – så konkurrencen kommer ikke til at vare længe:

Skriv en kommentar her til indlægget om at du gerne vil deltage i konkurrencen om de to billetter til The Color Run i Herning, samt Nivea produkter, inden på mandag kl. 20 – tjek at du angiver korrekt e-mail adresse så du kan kontaktes umiddelbart herefter.

Håber vi ses – det bliver da skide sjovt!

// Rikke

12 kommentarer

 • Hannah Møller Larsen

  Vil sååå gerne de billetter!! Til min søster og jeg 😉 – samt nivea produkterne! Krydser fingre.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samuel

  Ja da! Mangler mega meget noget creme og en løbetur! Og det gør mkn bror også – så han skal da også med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melis Mortensen

  Dem skal min mor og jeg da gøre godt nytte af! Forkælelse og sjov løbetur kunne være fantastisk midt i en travl tid ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Jørgensen

  Alle regnbuens farver klær min krop frygtelig godt, de klær faktisk også min storesøsters über lækre krop…iihhh de billetter ville være guf!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at deltage, har kigget på det løb så mange gang! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at vinde disse to billetter til min kæreste og jeg..
  Så har jeg endelig en god plan for at få startet løbetræningen igen – og har altid gerne ville prøve Color Run løbet, da det må være den fedeste oplevelse. Krydser fingre for de to billetter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jæger

  Hej Rikke :D. Jeg vil mega gerne vinde disse to billetter, for at få en sjov oplevelse med min mor. Jeg går på efterskole, og det ville være en megasjov oplevelse sammen, selv vi bor langt fra hinanden. Derudover synes jeg at det er svært at finde hudplejeprodukter som jeg kan tåle og har råd til, så det ville være dejligt med en hel hudplejeserie. Kærlig hilsen Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanan

  Nøøj hvor lyder det sjovt! 😀 Jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen om billetterne og Nivea produkterne, og hvis jeg bliver den heldige vinder så vil jeg have min søster med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville SÅ gerne vinde billetter til the color run. Det ser så sjovt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Christensen

  Min veninde Maria og jeg er også friske på det farverige job..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie A

  Jaaaa vil så gerne vinde billetterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trine's Wardrobe hudpleje produkter