Dagens makeup - Heart Breaker

Clinique foundation guide

 photo guide_zps6f4e5563.jpg
Det er efterhånden ved at være længe siden jeg var Insider for Clinique, men bl.a. derfor og fordi Clinique var et af de første kosmetik brands jeg har været loyal overfor har jeg prøvet en del af deres foundations – så her får I lige min guide til seks af Cliniques foundations. Jeg er generelt rigtig glad for Clinique, som jeg synes fås til rimelige priser taget i betragtning af at det stadig er et high-end brand.

Generelt bruger jeg det meste af året farven “Neutral”, som går igen for alle foundations – den svarer f.eks. til bareMinerals Light.

Clinique Even Better Makeup SPF 15 Foundation
Denne foundation må være Cliniques foundation klassiker – det er en medium dækkende flydende og let cremet foundation. Formålet er at dække pigmentforandringer, så det er muligt at bygge den op. Derudover skulle den forbedre hudens udseende i forhold til pletter og misfarvninger. Som en bonus indeholder den SPF til let solbeskyttelse. Denne foundation dur til de fleste hudtyper, dog vil jeg ikke anbefale den til meget fedtet hud da den har et fugtet og skinnende finish.
265 kroner for 30 mL

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30
Denne BB Cream er umiddelbart min favorit på markedet på grund af finish og det høje SPF indhold. Creamen tørrer hurtigt, så der skal arbejds lidt tjept når den smøres ud i ansigtet – dette har dog også sin fordel fordi den efterlader en holdbar og forholdsvis mat finish. Konsistensen er cremet og tyk, samt efterlader et pænt naturligt finish. Dækevnen vil jeg vurdere er mellem let og medium, og jeg vil desuden anbefale denne som en let foundation til de solrige sommerdage til de fleste hudtyper.
245 kroner for 40 mL

Clinique Superbalanced Makeup Foundation
Denne flydende foundation har fået navnet superbalanced fordi den er god til en kombineret hud da den tilpasser sig både fedtet og tør hud. Den dækker let til medium og er let at fordele på huden. Selvom hoved formålet er kombineret hud, vil jeg anbefale denne til de fleste. Eneste minus er at den desværre ikke indeholder SPF, så husk en solbeskyttende dagcreme.
255 kroner for 30 mL

Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup Foundation
Denne foundation er min favorit fra Clinique da jeg har fedtet hud, hvilket denne foundation er glimrende til. Den efterlader nemlig et forholdsvis mat, dog stadig naturligt, finish og holdbarheden er også super. Når BB Creamen har dækket for lidt har jeg valgt denne foundation som alternativ da den dækker medium og faktisk kan den også bygges op til lidt ekstra. Desværre indeholder heller ikke denne foundation SPF – så det må man lige være opmærksom på. Denne foundation vil jeg anbefale til de med fedtet hud.
255 kroner for 30 mL

Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15
Denne farvede dagcreme er tynd og flydende, og derfor meget let at fordele. Samtidig giver den også kun let dækning, men til gengæld masser af fugt. Afhængig af mængden man bruger efterlader den et skinnende fugtet finish – passende til en let sommer makeup, såfremt man i forvejen har en pæn hud. Skal man ud og tage sol skal man dog bruge solcreme under for at sikre sig solbeskyttelse nok. Denne foundation vil jeg anbefale til normal eller tør hud.
255 kroner for 30 mL

Clinique Perfectly Real Makeup Foundation
Denne foundation brugte jeg til min egen brudemakeup for seks år siden – og det var den virkelig god til! Når jeg ser tilbage på billederne havde jeg en virkelig flot og frisk hud med masser af glød. Som en bonus fotograferer den rigtig flot! Konsistensen er flydende og let cremet og den dækker medium. Holdbarheden var desuden i top. Denne foundation vil jeg anbefale til de fleste hudtyper, dog ikke en meget tør hud.
255 kroner for 30 mL

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde støtter du bloggen.

12 kommentarer

 • De laver altså også bare rigtig mange lækre produkter! Vil rigtig gerne have prøvet deres nye serum 🙂 Og super god guide forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Camilla – og ja, lækre kvalitetsprodukter! 🙂 Jeg har faktisk også lige kigget på den, tror dog ikke jeg investerer i den – har nok hudpleje lige i øjeblikket og synes det er sjovere at bruge penge på makeup! 🙂 Men lad mig da endelig høre hvad du synes, hvis du beslutter dig for det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hey, det indlæg er da loge røget i min beautygemmekasse med de bedste råd og næste køb indenfor forskellige produkter. Smaddergodt indlæg. Jeg mangler fugt, men har som 47 årig efter mange år m cystisk acne fået en virkelig flot hud idag, så jeg kan bruge http://www.clinique.dk/product/1599/15635/Makeup/Foundation/Moisture-Surge-Tinted-Moisturizer-SPF-15/index.tmpl
  og jeg ville nok have valgt en hel anden uden vejledning.
  NB. Den flotte hud uden acne har jeg altså haft i mange år nu, men hvor var jeg ulykkelig ml 30 og 40. Det var virkelig voksen-acne af værste skuffe. Ingen ar idag, heldigvis.
  Fedt indlæg, Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva!
   Ih, hvor dejligt at høre – og hvor skønt for dig at du nu kan bruge en let foundation/farvet dagcreme!! 🙂 Tænker også at netop den vil være det rette valg for dig! 🙂 Dejligt at høre der er håb forude i forhold til akne… 🙂 Og så skønt for dig at du er sluppet helt nu!
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil så gerne prøve deres Even Better 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Glassow!
   Yep – det kan jeg godt forstå! Den er også super! 🙂 Lad mig høre hvad du synes, hvis du vælger at købe den en dag!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da wow et lækkert indlæg 🙂 Skal da helt klart have fingrene i en af dem! Clinique Perfectly Real Makeup Foundation lyder da bare skøn.

  Knus
  Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Marie-Louise, hvor skønt at det kan bruges! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

   Hej
   Super indlæg men kan du forklare forskellen på Even Better makeup Foundation og
   Perfectly Real Makeup Foundation. Det ser ud til de begge er medium dækkende, flydende og let cremet. Jeg har brugt Perfectly Real op og har nu købt Even Better fordi Matas ikke havde Perfectly Real men er faktisk i tvivl om den sidste er lidt mere dækkende, som jeg ikke ønsker?
   BH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Birgitte!
   Den store forskel på de to foundations er nok at Even Better skulle forbedre huden, så den også ser flottere ud uden foundation, mens Perfectly Real er bedre til at kontrollere optræk af olie i huden og skaber en naturligt dewy finish. Nu ligger jeg ikke længere inde med nogen af de to foundations – men som jeg husker dem har de nogenlunde samme dækevne. Hvis du synes den dækker lige rigeligt så prøv evt. at bruge lidt mindre foundation af gangen og/eller brug dette trick: http://rikkesmakeupblog.dk/2015/01/trick-til-en-naturlig-foundation/
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Rikke.
  Jeg kan godt se, det er nogle år siden du har skrevet dette indlæg, men prøver alligevel. Jeg har fået en prøve på en foundation fra clinique superbalanced, dog i en for mørk farve, men blev lidt forelsket i flotte finish den gav min hud, og nu har jeg prøvet mig lidt frem i farverne på de forskellige, og kunne se at anti blemish Fresh neutral passede godt – nu er mit spørgsmål så, hvilken foundation du vil mene er bedst? Jeg synes selv jeg har meget almindelig hud – ikke fedtet og heller ikke tør – men står lidt imellem anti blemish og even better foundation? 😊 Håber du kan hjælpe mig. Vh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Heart Breaker