3 deodoranter - ikke pengene værd!

Estée Lauder Bronze Goddess: Luminous Liquid Bronzer

 photo 1_zps4cc9dd63.jpg

Igen i år har Estée Lauder lavet en limited edition serie Bronze Goddess – og ligesom sidste år indeholder serien denne Luminous Liquid Bronzer. Jeg brugte den faktisk slet ikke sidste år fordi jeg simpelthen ikke forstod hvordan jeg skulle bruge den – har prøvet mange forskellige ting! Men I år gik den endelig op for mig… 🙂 Og nu elsker jeg den bare!!

Sidste år prøvede jeg både at bruge den som highlighter og bronzer, hvor jeg duppede den på med fingrene fordi den er så flydende – det dur slet ikke! Så har jeg prøvet at blande den op med min flydende foundation så man fik et flot solbrændt hud – det var helt galt… Men i år har jeg så forsøgt at bruge ganske lidt af gangen på en stippling børste – og det synes jeg faktisk lykkes!! I kan se før og efter billeder nedenfor – til venstre uden og til højre med den flydende bronzer.

 photo 2_zps3da70768.jpg

Konsistensen og farven minder mig meget om en almindelig selvbruner – I kan se billedet øverst oppe! Det jeg gør er at trykke en smule ud af tuben på min håndryg, hvorefter jeg kører stippling børsten rundt i det og sikrer mig at det er helt jævnt fordel – det er meget vigtigt at der ikke er nogen klumper. Så brug bare lidt af gangen og kør børsten grundigt rundt og tab gerne børsten af på håndryggen inden. Derefter kører jeg ellers i cirkulære bevægelser, først let under kindbenet (også lidt op på kindbenet) og så ellers i et tre-tal, tinding, kindben og under kæben – gi’ også gerne halsen en tur, samt siderne af næsen!

Du skal gerne have så lidt på at huden ikke føles våd bagefter – den kan sagtnes bygges op, som jeg har gjort her, af flere omgange uden huden bliver våd. Hvis det skulle ske, så pudder let med en transparent pudder ovenpå.

Det bronzeren IKKE kan bruges til er, hvis formålet udelukkende er kontur – for den indeholder en del guld pigmenter som kan skinne lidt. Så den er super god som en slags flydende solpudder.

Jeg har ikke helt styr på hvor og hvad bronzeren koster i år – men den ligger nok omkring de 300 kroner og kan formentlig købes i Matas og Magasin! Desuden er det jo limited edition, så jeg tør ikke love at den kommer igen til næste sommer!

2 kommentarer

 • Trine

  hvad bruger du af mascara, jeg har virkelig svært ved at finde en ordenlig en som ikke klumper og ser tværet ud efter et par gange, jeg har prøvet flere mærker og er nu gået over til at få sat vipper på da jeg er virkelig træt af at mascaraerne ikke holder hvad de lover og jeg gider ikke at de allerede er kedelige efter et par timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine!
   Lige i makeup’en her bruger jeg Oriflame the ONE Mascara – den er super god til at adskille vipperne, en af de bedste jeg har prøvet til det formål faktisk pga. applikatoren!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 deodoranter - ikke pengene værd!