Når der skal farve på læberne...

Dagens trick til perfekte læber

 photo DSC07194_zps276db872.jpg

I forlængelse af mit læbe-indlæg i går fik jeg lyst til at dele et lille hurtigt trick med jer… Noget af det absolut sværeste indenfor makeup’ens verden er og bliver en skarp og perfekt læbe – i særdeleshed er den røde læbe det absolut sværeste. Hvis ikke du synes det, ja – så er det nok fordi du ikke kan se det ordenligt og så kan du også nyde godt af tricket her.

Alt hvad du skal bruge er en smart phone med front-kamera, så du kan se dig selv…

Det kan være vanskeligt at lave en perfekt symmetrisk, skarp og lige læbe – derfor kan det være en fordel at holde dit kamera op foran dine læber for på den måde at se dem i 2D i stedet for i spejlet. Billeder gør det nemlig meget lettere at spotte asymmetri eller ulige læber – du behøver ikke en gang tage et billede, hold blot kameraet op foran læberne, de fleste har efterhånden en smart phone hvor kameraet kan vendes, så du kan se dig selv samtidig. Det lyder jo meget simpelt, men du bliver overrasket over hvor stor en forskel det gør!

Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at bære flotte røde læber! 🙂 Held og lykke…

// Rikke

4 kommentarer

 • Linette

  Hej Rikke
  Nu når sommeren nærmer sig, vil du så ikke give et bud på en vandfast mascara, som kan holde til en tur i poolen eller havet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linette!
   Uhh, desværre – jeg skal være helt ærlig og sige at jeg ikke har et eneste bud! De vandfaste mascara’er jeg har prøvet fungerer bare ikke for mig – jeg bruger det simpelthen ikke da jeg synes de bliver så tørre og drysser! Og desuden er de jo svære at få af – endnu en grund til at jeg aldrig bruger det! I stedet bruger jeg hellere tårefaste mascaraer! Så jeg må desværre være dig et svar skyldig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for det her indlæg! Det tror jeg helt klart kan komme til stor hjælp i fremtiden, haha!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der skal farve på læberne...