Batiste tørshampoo kan nu købes på NiceHair.dk

Real Techniques Starter Kit – til øjnene…

 photo DSC06025_zpsd0e30f52.jpg

Som lovet kommer her en anmeldelse af det lilla sæt Real Techniques pensler til øjnene, som jeg købte på min ferie for et par uger siden. Hvis I ikke så mit indlæg om det orange sæt til ansigtet – som jeg er meget begejstret for så kan det læses her. Jeg kan godt afsløre at dette sæt heller ikke har skuffet mig… Tværtimod!! 🙂

Gode pensler er absolut det vigtigste når man skal lægge en flot og perfekt øjenmakeup. Desuden bliver det meget lettere – specielt hvis man har planer om et par smokey eyes, så er det ikke let, hvis ikke udstyret er i orden. Derfor vil jeg også hellere bruge mange penge på pensler frem for så meget andet, desuden har man dem for altid, hvis man blot passer på dem.

Øjen kittet indeholder fem pensler til at lægge en øjenmakeup, alle hårene er syntetiske så de kan bruges til pudder, flydende og cremede produkter. Hårene er ikke så bløde som jeg egentlig havde forventet, men de er heller ikke ubehagelige overhovedet, blot en overraskelse. Penslerne er af metal 2/3 dele og den sidste 1/3 er gummi – det er en kæmpe bonus som betyder at de ikke så let går i stykker når de vaskes og desuden vejer de ikke meget.

Pixel-point Eyeliner Brush
Denne lille tynde og runde pensel er beregnet til eyeliner, som skal påføres med pensel, og det kan den sådan set også fint bruges til – jeg har prøvet det af! Det ville dog være en del lettere at lave en perfekt, tynd og spids eyeliner, hvis den var noget tyndere, hvilket jeg synes er super ærgerligt for det gør netop at denne pensel måske er den eneste som jeg ikke rigtig får brugt. Den er slet ikke ubrugelig, men bare den ringeste af alle mine Real Techniques pensler.

Base Shadow Brush
Penslen her er beregnet til øjenskygge og det er den perfekt til. Jeg elsker denne slags, som er lidt en multi-funktionel øjenskygge pensel – på grund af formen og hårene kan den både pakke øjenskygge på øjenlåget og tone kanterne, næsten i et og samme strøg. Jeg bruger den derfor både til at lægge en base med øjenskygge, tone kanter og lægge øjenskygge i yderste øjenkrog og op i globen, hvor man får et hurtigt og flot resultat.

Accent Brush
Denne pensel er lille og fin, den har korte hår og er flad. Den er beregnet til små detaljer i øjenskyggen og til at udtvære øjenskygge og eyeliner. Faktisk synes jeg næsten denne pensel fungerer bedre som eyeliner pensel end pixel-point gør fordi den er flad og har en lidt spids runde form. Jeg bruger den til at lægge lys øjenskygge i den inderste øjenkrog eller hvis der skal lægges ganske lidt og præcis øjenskygge lige under brynet. Egentlig bruger jeg den mest til at lægge en blødere øjenskygge eyeliner.

Brow Brush
Penslen her er beregnet til at fylde øjenbryn ind med og det er den super til. Bruger man en øjenskygge til at fylde brynende ind med så får man et meget pænt og naturligt resultat. Penslen er en anelse tykkere på midten, men bruger man spidsen kan man fint lave en flot spids som slutning på brynet. Denne type pensel er hel uundværlig i et øjen-kit. Desuden kan man bruge den til at lægge en lidt tykkere linje af øjenskygge enten langs vippekanten, med et flot swip i enden eller langs nederste vippekant.

Deluxe Crease Brush
Denne pensel er stor og rund med løse hår, den er beregnet til konturering. Den er virkelig stor i forhold til mange andre øjenskyggepensler, men jeg er blevet positivt overrasket over hvor let den er at bruge – den kan naturligvis ikke bruges til små detaljer. Det den derimod er god til er at hurtigt og uden problemer at tone kanten af øjenskyggen og som den også er beregnet til at lægge en nem kontur i globelinjen – nok den pensel der har overrasket mig mest på positiv vis! 🙂

 photo 1_zpsb8d5b742.jpg

Sættet kommer i en holder, som både kan fungere som en “pung” og stander – I kan se hvordan på billederne ovenfor og nedenfor. Personligt kommer jeg vist ikke til at bruge netop stander funktionen, men jeg er sikker på at de som ikke ejer så mange pensler kan få glæde af det, desuden er der plads til et par ekstra pensler ved siden af. Derimod tror jeg helt sikkert jeg kan blive glad for at den kan bruges som pung, når man skal ud og rejse med penslerne.

Jeg er SÅ tilfreds med sættet her og mener absolut det er hypen værd – ligesom Core Collection Kittet. Desuden mener jeg faktisk også at disse fem pensler er et perfekt start kit, som indeholder de absolut vigtigste pensler til en øjenmakeup – man behøver i bund og grund ikke andet. Så jeg er dejligt godt tilfreds og bruger næsten ikke andre pensler for tiden.

Sættet kan købes på LookFantastic.com til cirka 200 kroner med fri fragt fra UK. Som alternativ hvis man vil have en kort leveringstid fra danske Makeup-Online.dk til 240 kroner. Virkelig en god pris uanset hvor man køber kittet! Køber man på LookFantastic.com giver man kun 40 kroner pr styk – bedre bliver det vist ikke og de er fuldt ud pengene værd!!

 photo 2_zps5f27469c.jpg

Synes du det er svært det med pensler, hvordan de skal bruges i praksis, så er det så heldigt at søstrene bag penslerne jo er YouTube guru’er og har derfor en masse gode video’er i ærmet. Du kan se video’er med hvordan man bruger penslerne på YouTube eller på deres website. Nedenfor kan I se Sam Chapman som viser, hvordan man kan bruge de fire pensler – den er super god og brugbar:

Dette indlæg indeholder et affiliate link, som giver mig kommission ved eventuelle køb – på den både kan du være med til at støtte mig og mit arbejde på bloggen. Jeg står naturligvis 100 % inde for de webshops jeg henviser til og ikke mindst produkterne jeg anmelder!

18 kommentarer

 • Jeg er ikke så glad i Pixel-Point brush men de andre liker jeg veldig gott!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deluxe Crease Brush fungerer supergodt til concealer. Det er det jeg bruger den mest til. Ligesom en mini buffing brush. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt sættet længe og er ret enig med dig! Bruger stort set heller ikke eyelinerbørsten (har faktisk prøvet den af på læbestift, det er den næsten bedre til). Til gengæld elsker jeg virkelig den anden lille børste til at lave detaljer med, både i form af mørk øjenskygge i vippekanten og til highlighter i øjenkrogen. Crease børsten bruger jeg næsten kun til concealer, og det er den altså også helt fantastisk til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Altså Rikke! Det kan du ikke være bekendt!!
  Nu skal jeg jo ud og købe 2 sæt pensler!! 🙂
  Men min indre shopaholic er bestemt ikke ked af det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa… Sorry Maiken! Men hvis du nu ikke kan vælge mellem de to sæt – så vil jeg også sige at jeg er rigtig glad for jeg købte dem begge på én gang! 🙂 Når du har de to sæt, så behøver man jo i bund og grund ikke så mange andre – for så har man det basale til ansigt og det basale til øjne! 🙂 Bekalger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  På lookfantastic er Core Collection ikke på lager, og det lilla du anmelder her, kan jeg ikke finde på lookfantastic…. Piv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Larsen

  Jeg synes pixel-point børsten er ubrugelig. Jeg kan ikke se (når der endda er en accent brush der virker til samme formål) at den har nogen værdi i sættet. Jeg bruger den aldrig, medmindre jeg ingen andre børster har tilbage og jeg fx skal bruge noget til den nederste vippekant. Men der vil jeg stadig hellere bruge accent børsten. Til gengæld elsker jeg resten af sættet så fortryder overhovedet ikke købet. Især Deluxe Crease børsten er bare så god, fordi det er ligemeget hvor meget for meget øjenskygge du er kommet til at bruge – hvis du lige blender lidt med den, så bliver det bare perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille… Ja – det er øv med Pixel-Point… Men har du prøvet den til eyeliner?! Det kan den nu sagtens bruges til – har bare mange andre der er meget bedre, så derfor kommer den nok heller ikke til at blive brugt hos mig! Desværre… 🙁 Jep – Deluxe Crease og Base Shadow er mine to favoritter fra sættet her!! 🙂 Og ja, selvom man måske aldrig får brugt Pixel-Point så er sættet heldigvis stadig pengene værd… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Lige en update….
  Jeg bestilte mine pensler den 4 april – og først nu er pakken til mig på posthuset, men der er et STORT men!

  Jeg fik et brev fra posten, at jeg kunne hente min pakke – som ville koste mig 262 kroner, i import moms!!
  Efter lidt søgen, fandt jeg årsagen til problemet – de sender åbenbart nogle af deres varer fra den britiske ø Jersey, som ikke er en del af EU pga. af deres skatteregler (læs:skattely)!

  Jeg skrev til feelunique, som svarede at de denne gang ville refundere den importmoms jeg skal betale. Det er nok ikke noget de vil gøre igen, desværre!

  Det er lidt underligt, for jeg har købt fra dem unden problemer….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maiken!
   Nej, hvor er det da surt og besværligt… Jeg forstår det simpelthen ikke! Jeg har også handlet derfra før uden problemer! Jeg tænker at det da må give dem problemer fra mange flere kunder end blot dig når de sender fra den ø?! Jeg kan simpelthen ikke forstå det! Og jeg er ked af at det ikke var noget jeg kunne have advaret dig imod!
   Men nu hvor du så (langt om længe) har modtaget din pakke og de refunderer momsen – så håber jeg virkelig også du bliver glad for dine sæt! 🙂 Det er jeg i hvert fald stadig – de bliver brugt dagligt!!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Skal man betale moms og told hvis man bestiller inde fra FeelUnique?? er virkelig forvirret. vil nemlig gerne købe børsterne det billigste sted 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Maya! Jeg har desværre også hørt om nogen som betalte told hos FeelUnique – men har aldrig selv gjort det! Mvh Rikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Batiste tørshampoo kan nu købes på NiceHair.dk