Dagens makeup - Bronzed saddle

Limited Edition: Depend Chameleon Neglelak

DSC06842Det var først da jeg så søde EvaK bruge de nye Chameleon neglelakker fra Depend at jeg selv fik øjnene om for disse flerfarvede lakker jeg havde liggende. Og nu er jeg ret solgt – selvom jeg ikke ligefrem selv har hverken flotte lange negle eller går specielt meget op i neglelak.

Chameleon kollektionen består af 12 smukke farver – jeg har modtaget elleve som I kan se her. Det er lidt vanskeligt at begynde og beskrive farverne, for alle neglelakkerne skifter farve efter lys og vinkel. Generelt for dem er at de er med metallisk finish og flerfarvede. I stedet for at vise jer de smukke lakker på mine grimme negle – så klik hellere ind og se dem på Evas smukke lange negle her. Fordi lakkerne er flerfarved og skifter hele tiden er det umuligt at få en helt rigtig idé om hvordan de ser ud i virkeligheden – så tjek dem ud i butikken, det ville nok være det aller bedste!

Fra ventre mod højre: 2090 Magic Bean – 2089 Gold Rush – 2087 Shimmering Copper – 2086 Green with Envy – 2085 Moody Me – 2084 Peacock Shades – 2083 Sapphire Blue – 2082 Sweet Pink – 2081 Metallic Violet – 2080 Silver Moon – 2079 Midnight Out

Depend kan normalt købes i Matas. Så mon ikke disse også snart kan findes i Matas til en pris på omkring 30-40 kroner.

DSC06826

DSC06834

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Bronzed saddle