Gule perfekte sommernegle - CND Vinylux Paradise Collection 2014

Favoritter april 2014

 photo DSC06931_zps1da579f6.jpg

Der er ikke ret meget makeup over månedens favorit produkter – til gengæld danner nogle af dem et flot grundlag for makeup’en. Det mine favoritter denne måned bærer mest præg af er nok at solen er kommet frem og at sommeren er på vej – lækre ben, pæne negle, dejlig duft og lækkert hår.

Jean Paul Gaultier “Classique” 100ml
Denne parfume har jeg længe gerne villet have fingrene i – fordi det er en af de få dufte, der ikke dufter af slik som jeg kan lide og jeg er vild med den! Jeg er ikke særlig god til selv at beskrive dufte, så jeg har smug-kigget på Matas’ hjemmeside, hvor de skriver “En orientalsk blomstret eau de toilette med rose, appelsinblomst og vanilje. Det er duften af en vovet sensualitet.” Og jeg vil mene beskrivelsen passer meget godt – desuden er den jo så at have stående fremme.
Jeg har købt den store 100 mL, men kan også fås i 50 mL. Hos Matas koster den hhv. 745 kr og 525 kr og på BilligParfume.dk koster den hhv. 549 kr og 395 kr.

Batiste Dry Shampoo Tropical
I et forsøg på ikke at vaske hår helt så ofte har jeg gladeligt brugt min Batist tørshampoo, for jeg synes det er de eneste tørshampoo’er jeg endnu har prøvet som rigtig virker. Denne Tropical variant er jeg blevet ekstra glad for, da jeg synes den dufter dejlig frisk og jeg ved ikke om jeg bilder mig selv det ind, men min hår bliver ikke så hvidt at se på som når jeg har brugt min ellers favorit XXL. Desuden er det en af de billigere tørshampoos, så det er jo bare en bonus!
Batiste kan nu endelig købes herhjemme på NiceHair.dk til kun 39 kroner.

Sebastian Microweb Fiber 
Denne voks vandt i 2010 Danish Beauty Awards som bedste stylings produkt – jeg har først opdaget den nu! Kan godt forstå den er en vinder, for den er lidt anderledes i forhold til de andre vokse jeg har liggende herhjemme. Primært har jeg brugt den når jeg ville have krøl frem, men den er også fremragende til at skabe tekstur i et glat hår. Den tynger ikke håret lige så meget som en normal voks og den giver ikke lige så fedtet en fornemmelse. Produktet varmes mellem hænderne og kan trækkes ud i små fibre som fordeler sig i håret ved at trækker hænderne hurtigt fra hinanden.
Voksen kan købes hos din Sebastian frisør til omkring 250 kr eller du kan spare penge og købe den på NiceHair.dk til 159 kr.

Bliss Lemon+Sage Body Butter
Denne body butter er virkelig lækker og jeg har brugt den hver anden dag efter at have barberet ben, den er så lækker og oser af kvalitet. Desuden dufter den super skønt og friskt af citron, som får mig til at komme ekstra meget i sommerstemning. Desuden findes den også i andre duft-varianter. Det vigtigste er dog at den faktisk virker, giver fugt og holder på den – og det gør den! Jeg har smækre ben hele dagen lang! 🙂
I Danmark forhandles Bliss eksklusivt i Sephora – for os der ikke bor i nærheden så kan den købes på engelske LookFantastic.com (fri fragt) eller FeelUnique.com, begge steder til cirka 200 kroner.

Shai barber skraber
Denne skraber er et billigt og virkelig godt alternativ til min dyre Venus skraber. På mine ben synes jeg faktisk den gør det endnu bedre og det har resulteret i at jeg får barberet hele benet hver anden dag fordi det går så hurtigt og let – nu tror jeg aldrig mere jeg stopper med det! Den fungerer også fint til intim barbering og under armene, men den er en lille smule stor. Barberskraberne købes som postordre og man tegner et abonnement – det har jeg allerede gjort!
Abonnementet koster 298 kroner for 4 måneder og købes her, hvor man får blade nok til at skifte hver 2. uge – I kan desuden lige nå at være med i konkurrencen om et års forbrug her.

CND Cuticle Eraser
Nu da vinteren er ved at være ovre har jeg fået mere lyst til at bruge neglelak – men huden omkring mine negle har ikke ligefrem været så pæn efter at være blevet overladt til sig selv og udtørret vinteren over. Så ved brug af denne sammen med CND SolarOil to gange dagligt så kan man altså på bare en uges tid få flotte lækre negle – ingen neglerødder overhovedet!!
Neglecremen koster 109 kr og kan købes hos CND negleteknikere eller køb spar lidt penge ved at købe den på engelske BeautyBay.com til 70 kroner.

CND Solar Oil
Sammen med neglecremen bruger jeg CND SolarOil som er deres velkendte fantastiske og ikke mindst velduftende negleolie. Nogle gange bruger jeg olien her alene, hvis det skal gå lidt tjept. Desuden har jeg oplevet at mine negle er blevet en anelse mere stive og dermed kan blive lidt længere end normalt, når jeg har brugt den over en længere periode. Perfekt til flotte sommernegle.
Negleolien koster 79 kr for 7 mL og kan købes hos CND negleteknikere eller køb 15 mL på BeautyBay.com til 75 kroner.

Piz Buin Tan & Protect Oil Spray SPF 15
Nu hvor mine ben og negle ellers er i orden, så vil jeg jo også gerne have flotte brune ben – og helst den ægte vare. Så jeg har brugt Piz Buin sololien her når jeg har været ude i solen. Olien effektiviserer bruningen og jeg synes jeg oplever at mine ben hurtigere får farve, samtidig indeholder den også solfaktor 15, så jeg samtidig beskytter min hud. Den findes desuden med højere solfaktor.
Sololien kan købes i Matas til 145 kroner.

Bioderma Soothing Cream
Franske Bioderma laver bare gode produkter og til rimelige penge. Cremen her bruger jeg primært som natcreme da den giver rigtig god fugt. Cremen er desuden til sensitiv hud, så jeg vil mene der ikke er nogen der kommer i de store problemer. Desuden kommer cremen med tube form, så man er fri for fedtede fingre ned i en krukke og så bakterierne rigtig kan gro. Endeligt kan et udvalg af Biodermas produkter nu også købes herhjemme på nogle af de danske apoteker, hvilket jeg er virkelig glad for. Alternativt er der dog stadig penge at spare, hvis man er på besøg i Frankrig.
Cremen koster 139 kroner på apoteket-online.dk eller 130 kroner på Escentual.com.

Bioderma Eye Contour Gel
Endnu en fra Bioderma – øjencremen i samme serie til sensitiv hud som ansigtscremen. Konsistensen er en mellemting mellem creme og gel og tuben gør det let kun at dosere en smule produkt af gangen. Jeg har selv meget sensitive øjne, men ingen problemer med cremen her – den er hel perfekt!
Cremen koster 149 kroner på apoteket-online.dk eller 130 kroner på Escentual.com.

Real Techniques Base Shadow Brush
Penslen her er beregnet til øjenskygge og det er den perfekt til. Jeg elsker denne slags, som er lidt en multi-funktionel øjenskygge pensel – på grund af formen og hårene kan den både pakke øjenskygge på øjenlåget og tone kanterne, næsten i et og samme strøg. Jeg bruger den derfor både til at lægge en base med øjenskygge, tone kanter og lægge øjenskygge i yderste øjenkrog og op i globen, hvor man får et hurtigt og flot resultat.
Penslen købes i Real Techniques Starter Kit sættet til 165 kroner på LookFantastic.com (fri fragt) eller på FeelUnique.com til 205 kroner. Vil man hellere købe på en dansk webshop så er Makeup-Online.dk et fint alternativ, men her koster sættet 240 kroner. Hele sættet er desuden alle pengene værd!

Real Techniques Deluxe Crease Brush 
Denne pensel er stor og rund med løse hår, den er beregnet til konturering. Den er virkelig stor i forhold til mange andre øjenskyggepensler, men jeg er blevet positivt overrasket over hvor let den er at bruge – den kan naturligvis ikke bruges til små detaljer. Det den derimod er god til er at meget hurtigt og uden problemer at tone kanten af øjenskyggen.
Penslen kan ligeledes købes i Real Techniques Starter Kit sættet til 165 kroner på LookFantastic.com (fri fragt) eller på FeelUnique.com til 205 kroner. Vil man hellere købe på en dansk webshop så er Makeup-Online.dk et fint alternativ, men her koster sættet 240 kroner. Hele sættet er desuden alle pengene værd!

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde kan du støtte mit arbejde her på bloggen!

// Rikke

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gule perfekte sommernegle - CND Vinylux Paradise Collection 2014