Dagens makeup - Krøller eller ej...?

DIY Brudemakeup: tutorial trin-for-trin

 photo 11_zpsa0d0f9b4.jpg

Er du lidt af en gør-det-selv kvinde? Og skal du snart giftes? Så er det her indlæg til dig! 🙂 Jeg har nemlig længe (også sidste år) villet lave en DIY (do it yourself) brudemakeup guide – og det skulle jo helst være nu ved bryllup-sæsonens start! Vil du spare penge på makeup artisten (det synes jeg jo personligt er en dum idé 😉 ) så er der hjælp at hente her!

Jeg vil forsøge at lade billederne tale for sig selv så meget som muligt – men nogle steder bliver jeg nødt til lige at knytte en kommentar!

Nedenfor kan I se alle produkterne jeg har brugt som hedder komplet brudemakeup, synes man der er mange produkter og bliver det for avanceret så se den jeg har kaldt simpel brudemakeup som indeholder det absolut nødvendige. For den simple version skal man altså bare springe de trin over, der ikke er makeup til.

Clinique All About Eyes Concealer
Clinique Even Better Concealer (kun i komplet)
bareMinerals Original Foundation 
Make Up For Ever HD Pressed Powder
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked 3 Palette
Lancôme Artliner (kun i komplet)
Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara
Oriflame Beauty Eyebrow Kit
Depend Single False Eyelashes (kun i komplet)
Famous by Sue Moxley Cosmetics Baked Bronzer (kun i komplet)
Oriflame Beauty Blush, Classic Rose
NARS Multiple, Cocacabana (kun i komplet)
MAC MAC Dazzleglass, Baby Sparks

Real Techniques Core Collection Kit
Real Techniques Starter Kit

 photo 1_zpsd2286fd0.jpg

Start med et rent ansigt og brug en god dagcreme, så din hud er fugtet. Herefter starter du med at dække mørke rander, rødme og urenheder så du får en fejlfri hud.

 photo 2_zpsa054a160.jpg

Læg din mineral foundation til du er tilfreds med dækevnen – hvis concealeren du lige har lagt skrider, så gå tilbage og dup concealer ovenpå og sæt den derefter med en pudder eller mineral foundation så den bliver siddende hele dagen.

 photo 3_zps3412f648.jpg

Primeren er et absolut must til en brudemakeup for at sikre dig at øjenskyggen holder hele dagen. Sørg desuden for at der ikke er nogen skarpe kanter i øjenskyggen, den skal tones hele vejen rundt. Her har jeg brugt farven Liar.

 photo 4_zpsa0a12ae2.jpg

Først har jeg tonet kanten rundt med den lyse Strange, dernæst lagt den mørke Factory yderst og til sidst highlightet med en blanding af Strange og Burnout så der kommer lidt sart lyserød shine.

 photo 5_zps46961456.jpg

Du kan enten stoppe med eyelineren helt ude i yderste øjenkrog som på øverste billede, eller lave en flot vinge for ekstra dramatik. Hvis jeg kan undgå det bruger jeg aldrig vandfast mascara, men hvis du ved at du bliver en Tude-Marie til dit bryllup, så må du nok hellere vælge en mascara der er vandfast.

 photo 6_zpsc7335575.jpg

Brug en vinklet pensel til at fylde ind og en spiral børste til at tone og redde brynene.

 photo 7_zps26db6d5b.jpg

For ekstra fylde kan man påsætte single/buket vipper. Sørg for at limen er helt tør (gør det eventuelt til aller sidst) og påfør lidt ekstra mascara så de blender ind og sørg også for at dække den skinnende gennemsigtige lim med lidt eyeliner.

 photo 8_zps5511b7c0.jpg

For den komplette brudemakeup, så tænk i tre lag; nederst bronzer, midterst blush og øverst highlight.

 photo 9_zpsd29658c5.jpg

Slut af med lipgloss og at mattere ansigtet i T-zonene (pande, næste og hage) – husk desuden at medbringe lipgloss og kompakt pudder i din håndtaske!

 photo 10_zps346df7b1.jpg

 photo 11_zpsa0d0f9b4.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links, hvor jeg får kommission ved eventuelle køb og på den måde støtter du mit arbejde her på bloggen!

14 kommentarer

 • Cathrine

  Kan du ikke komme og gøre de for mig i stedet for. Du er så dygtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Rikke! 😀

  Super fint look! Min moster skal giftes til sommer, og jeg har lige skrevet til hende, at hun da liiige skal gå ind på din blog og blive lidt inspireret 😉
  Nu til noget helt, helt andet: I går skulle jeg bestille nogle ting fra lookfantastic.com for første gang, men de forlangte, at jeg skulle skrive min kode til min mail osv. Jeg har læst, at du har købt flere ting derinde, så jeg vil bare høre om det kan være rigtigt??

  Knus Mille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mille!
   Tusind tak! Ja, det var da en god idé at dele det med hende… Tak for det! 🙂
   Hmm, nu er det længe siden jeg har oprettet min konto hos lookfantastic, jeg har bestilt derfra flere gange og der har aldrig været problemer! Det med koden til din mail er ikke noget jeg kan mindes jeg har opgivet (min igen, det er jo længe siden) – er du sikker på det er det de mener? Tror du ikke blot de vil have dig til at skrive en kode til din konto hos dem? Så du bare finder på en du vil bruge fremover?
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Rikke,

  Tager du nogensinde til KBH og ligger make up? Og har du nogen erfaring med om airbrush holder længere? Tænker sådan en brude makeup skulle gerne holde hele dagen 🙂

  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria!
   Ja, hvis jeg bliver booket til et job i KBH så kommer jeg naturligvis til byen! 🙂
   Og ja, airbrush synes jeg er godt – bl.a. til brude fordi holdbarheden bare er en tand bedre!! En brudemakeup skal nemlig holde en hel dag, en hel aften og natten med! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej igen 🙂

  Okay hvad tager du for det hvis det er I KBH så?

  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Krøller eller ej...?