Dagens makeup - Påskefrokost

Dermatologisk testet: føler du dig snydt?

 photo depositphotos_29274235-Dermatologically-tested-stamp_zps5cba9187.jpg

Producenterne skriver mange kloge ting på deres produkter – men har I nogensinde overvejet hvad der egentlig ligger i ordene “Dermatologisk testet” eller “Dermatologically tested”?? Det lyder jo fint og fancy, og jeg er sikker på at nogen køber produkter frem for andre, når der står dette på bøtten – for så er det vel mere sikkert?!

Producenterne må skrive dermatologisk testet når de har fået lavet en test hos en dermatolog – dog gør nogen det uden overhovedet at have lavet den test. Det minimumskrav der ligger for at producenten må have lov at skrive “Dermatologisk testet” er imidlertid ikke overvældende;

Minimumskravet er en lappe prøve, dvs. et stykke plaster med produkt klistret på huden, på 30 testpersoner, som bliver tjekket efter 24, 48 og 72 timer! 

That’s it! Mere er ikke krævet – så måske er det ikke et hel så gennemtestet produkt du køber som du tror! Omvendt kan det jo også være en producent som laver meget mere omfattende tests – men det kan man ikke vide noget om ud fra “Dermatologisk testet” produkter.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Påskefrokost