3 styk der ikke er pengende værd!

Batiste tørshampoo kan nu købes på NiceHair.dk

 photo Collage_zpsed8fd22a.jpg

For et halvt års tid siden købte jeg min første Batiste tørshampoo – anmeldelsen kan I finde her. Det blev starten på mange, ikke kun for mig – men min mand fandt også fidusen, han bruger den til styling fordi den giver struktur og lidt hold. Før kunne den kun købes på engelske webshops, men nu kan man også få dem på danske NiceHair.dk, hvor leveringstiden er noget kortere.

Normalprisen hos NiceHair.dk kommer til at ligge på 75 kroner for 200 mL, men til en start kører de en introduktions-pris på kun 29 kroner – så man skulle da være et skarn, hvis de ikke skulle prøves af, hva’?

Der findes et større udvalg af forskellige Batiste tørshampoo varianter og størrelser, men for nu er det altså blot de fem forskellige varianter, som I kan se på collagen foroven; Original (som både fås i 200 mL og 50 mL), Floral & Flirty Blush, Fresh Cool & Crisp, Tropical Coconut & Exotic og Fruity & Cheeky Cherry. De fem tørshampoo’er har forskellige dufte – jeg selv har dog kun prøvet Tropical Coconut & Exotic af de ovenstående, men den er jeg også rigtig godt tilfreds med.

Jeg ærgre mig dog lidt over at de ikke har XXL Volume, som giver virkelig godt volumen – ingen grund til at bruge hårpudder eller andre volumen produkter efter denne. Det er desuden også den min mand køber mindre partier hjem af… 😉

Jeg har lige nuppet et før og efter billede fra min tidligere anmeldelse – her har jeg brugt XXL Volume, så den giver lidt lidt ekstra volumen, men ikke desto mindre viser billedet fantastisk godt hvor god en tørshampoo vi taler om! …og der skal ikke ret meget produkt til af gangen sammenlignet med andre tørshampoo’er jeg har prøvet!

 photo Udklip_zpsbb104cbe.png

Dette indlæg indeholder et affiliate link, som giver mig og mit arbejde på bloggen kommission ved eventuelle salg.

4 kommentarer

 • Heidi Christensen

  Wauw, kæmpe forskel på dit hår på de to billeder! Jeg købte en igår, den med kirsebær, så nu glæder jeg mig til at prøve den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa, det er temmelig vildt synes jeg… En veninde spurgte mig i dag om mit hår var vådt på det ene billede, men nej – desværre… Mit hår ser faktisk allerede sådan ud 1-2 dage efter jeg har vasket det, så det er strengt nødvendigt for mig med en god tørshampoo! 🙂 Håber du bliver glad for den med kirsebær… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Striib

  Hej Rikke

  Er der en af dem der egner sig til brunetter? Jeg er ret træt af dem der giver mig et Hvidt/gråt skær?

  Jeg bruger Label M til brunetter, men er fristet af at prøve disse, hvis de har en lignende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Fru Striib!
   Jep, det har lavet en til brunetter – den har jeg selv prøvet, men synes ikke den gør den mindste forskel fra de andre. Personligt har jeg (trods min kastanjebrune hårfarve) ikke problemet med at det bliver gråt/hvidt, såfremt jeg gør som man skal 1) sprayer i håret (ikke for meget), 2) arbejder det ind i håret med fingrene og 3) børster det igennem! Har du prøvet de tre trin?
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 styk der ikke er pengende værd!