Sleek Be Beautiful Blemish Balm

Tricks til at lægge flydende eyeliner

 photo DSC05638_zpsd368f209.jpg

Flydende eyeliner er og bliver en videnskab i sig selv – fordi det er hamrende svært at lægge den perfekt! Selvom jeg har øvet mig længe så kan jeg stadig finde fejl hver eneste gang og jeg tror mange af jer kender det… Her får I lige to gode tricks til hvordan I kan lægge en flot flydende eyeliner!

1) Kig ned
Det er en god idé at have et spejl som jeg bruger på billedet ovenfor – eller et du kan holde ned foran dig! På den måde kan du komme til at kigge ned når du ligger din eyeliner. Måske har du lagt mærke til at øjet ofte ryster lidt når man lukker det, hvorfor det kan være svært at lave en jævn og pæn streg. Når man i stedet kigger nedad er det meget lettere at holde øjet stille og dermed også få en hel jævn streg. Desuden er det lettere at se hvordan eyelineren kommer til at se ud når øjet er åbent fordi den ofte kan se meget forskellig ud fra du har lukkede til åbne øjne! Alternativt kan du også tilte dit ansigt tilbage når du kigger ind i dit normale spejl på vægen og lave samme trick på den måde!

 photo DSC05650_zps2bebb5de.jpg

2) Tightlining
For at sikre fyldige vipper og en intens eyeliner som går helt ned til vippekanten så kan tightlining være en god idé. Det vil sige at man tegner med sin kohl blyant mellem vipperne eller lige i vippe kanten. Det kan du lettest gøre hvis du trykker på øjenlåget og løfter let op så du rigtig kan se hvor der skal lines. Nogle gange gør dette trick en stor forskel – oftest gør jeg det inden jeg lægger den flydende eyeliner.

 photo DSC05647_zps41165974.jpg

Håber det var behjælpeligt… Ud over disse to tricks har jeg tidligere lavet en lille guide til hvordan man kan lægge en flydende eyeliner med det klassiske swip yderst – se her.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sleek Be Beautiful Blemish Balm