Dagens makeup - Midnight sky

Ta’ et godt selfie

 photo 2014-03-16085951_zpsab0f8dda.jpg

Jeg vil ikke påstå at jeg tager de bedste selfies – men det er jo så meget oppe og det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg jo tager mange billeder af mig selv for at vise jer dagens makeup her på bloggen! Så jeg har jo øvet mig lidt – og her får I lige et par af mine bedste tricks!

Først – til de der måtte være i tvivl, så er et selfie et selvportræt man selv tager med et kamera, oftest med mobilen! Så det er præcist, hvad jeg har gjort i min guide her – jeg har taget billederne med min iPhone 5.

Desuden har jeg lavet en guide til skolefotoet, hvor jeg forklarer, hvad der er vigtigt når der bliver taget billeder i forhold til makeup’en – se den her.

Før du går i gang så sørg for en god belysning. Dagslys er absolut det bedste, hvis du skal sikre dig at farverne i makeup’en står rigtigt frem. Desværre er der flere former for dagslys, er vejret meget gråt kommer du også til at så lidt grålig eller kold ud, mens solskin også vil give en helt forkert farve og skær. Så en gangske almindelig let overskyet dag vil være helt perfekt.

Nedenfor kan I se forskel på forskellige vinkler jeg har taget mit billede fra – nede fra, som er virkelig skidt for mit ansigt, lige fra som også ser halv usmart ud og til sidste oppefra som giver ansigtet en rigtig fin facon. Jeg kan ikke sige det gæler 100 % for alle, men generelt er det bare mere klædeligt at tage sit billede lidt oppefra!

 photo PicMonkeyCollage2_zpsbaa32ee5.jpg

Dernæst skal du finde ud af, hvilken side af dit ansigt, der tager sig bedst ud. Nedenfor kan I se hvor stor forskel der egentlig er – det synes jeg i hvert fald selv. Så når I tager et billede lidt oppefra så ryg hovedet lidt til den side der klæder dig bedst – ligefra kan også hurtigt komme til at se skørt ud. Måske vil en mellemting mellem ligefra og billederne nedenfor være passende.

 photo PicMonkeyCollage3_zps9116ea99.jpg

Når jeg så har taget det billede jeg gerne vil bruge så er jeg for nyligt blevet præsenteret for en ret smart gratis app, som hedder BeautyPlus. Du kan bruge denne app til at redigerer eventuelle urenheder, poser under øjnene, gør din figur lidt slankere ved helfigurs billeder eller som jeg har gjort her jævnet huden ud så den ser helt perfekt ud. Det skal lige siges at jeg normalt ellers ikke “snyder” med denne app når jeg lægger “Dagens Makeup” billeder op – der redigerer jeg ikke!

 photo PicMonkeyCollage1_zps21f3bc2e.jpg

Held og lykke med dit selfie!! 🙂 Håber vi ses på Instagram… I kan følge mig her: @rikkehundal

// Rikke

4 kommentarer

 • Du har fuldstændig ret i dette indlæg. Afhængigt af personen. Kan mest lidt mine selfies fra den ene side og helt lidt oppe fra…
  Go’ søndag og hey tillykke med titlen.
  http://louisepige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise… Tusind tak! 🙂 Og ja, det er jo mere retningslinjer generelt end faste regler – præcist som med makeup’en! 🙂 Og god søndag til dig også…
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik

  Super fedt indlæg 🙂
  Nyt og anderledes. Kender det selv når jeg laver videoer af mig selv, så spiller lys og kameravinklen en stor rolle.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Midnight sky