Den ypperste makeupfjerner: Bioderma - kommer til Danmark

Sleek Be Beautiful Blemish Balm

 photo DSC05032_zps5506b7b0.jpg

Jeg er hurtigt blevet utrolig glad for Sleek’s BB cream – den minder mig til forveksling om min ellers favorit Clinique Age Defense BB Cream Broad Spectrum SPF 30 når man ser på konsistens og finish! Nogle BB creams er ganske tynde og minder mere om farvede dagcreme – men hvis de skal leve op til deres navn “Blemish Balm”, mener jeg den lidt tykkere konsistens er at fortrække.

De store forskelle på Clinique’s og Sleek’s BB Creams er antallet af farver og prisen. I Danmark kan man kun købe to eller tre forskellige nuancer, mens Sleek jo er gode til at lave et bredere farveudvalg – der er hele 7 nuancer, helt fra ekstremt bleg til afro mørk. Prismæssigt så ligger Clinique’s på 245 kroner som jeg egentlig også mener den er værd, men når man kan købes Sleek’s til 125 kroner på Makeup-Online.dk, så er det måske værd at spare lidt penge her!

Som det kan ses nedenfor er konsistensen rimelig tyk og den føles nærmest lidt mousse agtig. Den efterlader huden naturlig, semi-mat og jævn. Den dækker ret godt – måske lidt bedre end Clinique’s – og det er kun de mest tydlige urenheder og mærke rander der skal dækkes efterfølgende.

Jeg er rigtig glad for denne BB Cream – den er let og hurtig at bruge, jeg kan godt lide at påføre den med fingerspidserne, men der skal (ligesom med Clinique’s) arbejdes lidt hurtigt inden den tørrer.

 photo DSC05031_zpsff1e1480.jpg

 photo DSC05026_zpsc46e255e.jpg

7 kommentarer

 • Oline

  Årh har kigget på den bb cream i virkelig lang tid. Kunne være man skulle lægge en ordre. Der er sikkert også andet der kan friste på Sleeks hjemmeside 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Georgsdottir

  Hey Rikke! 🙂
  Har du prøvet alle farverne sådan rigtig og ved du, hvilken af dem umiddelbart minder mest om 2’eren fra Clinique?
  Ses snart,
  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey Tanja… 🙂
   Jeg har Fair og Light1! De to blander jeg for at få min farve! Vil gætte på du skal bruge den der hedder Light, som er en mellemting, ligesom jeg! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sacha

  Den lyder helt klart værd at prøve 😀 Er dog lidt i tvivl om farverne – er ret lys med lidt fregner og tendens til rødme, men synes de farver, der står til de pink undertoner (som jeg gætter på jeg skal gå efter) er meget mørke. Har du et tip til at finde den rette farve? 🙂
  Hilsen Sacha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har blandet fair og light1 for at få min farve, sikkert svarende til light farven! Med mindre du er ekstra ordinært ekstrem lys, så vil jeg sige du skal tage light, det burde være det rigtige for dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sacha

   Tak for tippet – det prøver jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ypperste makeupfjerner: Bioderma - kommer til Danmark