Naturlige produkter ...min bare!

Marts favoritter 2014

 photo DSC05996_zps8713ef09.jpg

Marts måned – den første forårs måned – er ved at ebbe ud, så hvorfor ikke dele nogle af månedens favoritter med jer! Der har været rigtig mange denne måned og har haft svært ved at vælge de aller vigtigste, derfor er der også lidt mange her, men hæng i – de er det værd! 🙂

Davines More Inside Medium Hold Hairspray
Denne hårlak er og bliver fantastisk – jeg kan faktisk kun sige én ting jeg ikke bryder mig om ved denne lak og det er den ret høje pris af 230 kroner! Den giver det hold som den lover (medium i dette tilfælde) og så virker den bare fantastisk i håret. Dertil kommer sådan noget som et cool og originalt design, samt ikke mindst en fantastisk duft! Ja, den dufter faktisk rigtig godt – jeg troede jeg havde taget parfume på den anden dag! Det er den bare virker betyder naturligvis også at man ikke bruger så meget og så er der faktisk 400 mL i, så den holder i lang tid sammenlignet med normale billige hårlakker. Skal du alligevel handle på Nicehair.dk så kan man købe den derinde til 209 kroner.

Sleek Be Beautiful Blemish Balm
Minder mig mest af alt om Clinique’s BB creme, som er min favorit inden for BB’er! Denne fra Sleek koster bare lige halv så meget. Der er et stort udvalg af farver, helt fra de blegeste porcelæns piger til smukke mørke afro piger. Konsistensen er forholdsvis tyk og så har den bare sådan et flot finish på huden. Der skal arbejds lidt hurtigt for den sætter sig så den holder hele dagen. Den kan købes til 125 kroner på Makeup-Online.dk eller til cirka samme pris på Sleek.co.uk.

Make Up For Ever HD Pressed Powder
Den løse udgave var ret populær – af en eller anden grund var jeg ikke den største fan! Men det er jeg til gengæld af denne her og den er desuden super god at touche en skinnende t-zone op med i løbet af dagen! Den matterer lynhurtigt ansigtet og sætter makeup’en uden at man skal bruge ret meget – så vær forsigtig! Desuden får man en silkeblød overflade på huden når pudderen er lagt. Bare rolig, man bliver ikke hvid, da pudderen er transperant. Pudderen kan købes i Sephora og den løse kan faktisk købes på Illum.dk/makeup til 250 kroner – lad os håbe den faste også kommer på her. Alternativt kan de købes på Makeup Skolen i Odense til cirka 180-200 kroner.

Nars The Multiple Copacabana
Jeg har virkelig brugt dette multiprodukt meget den sidste måned – altid som highligter på kindbenene og amorbuen over læben. Det er et creme-to-powder produkt som er meget let at påføre og tone, samtidig med at den nok skal blive siddende da den bliver tør på huden. Farven er perfekt som highlight og den giver et flot skinnende resultat – uden at se unaturlig ud med glimmer eller noget. Der findes desuden et større udvalg af andre nuancer – men denne er og bliver min highlighter favorit! Nars The Multiple kan købes eksklusivt i Sephora til cirka  350 kroner. Heldigvis kan den også købes på HQhair.com til cirka 270 kroner.

 photo DSC06000_zps1459ce6e.jpg

Yves Saint Laurent Mascara Faut Cils Baby Doll
Denne mascara modtog jeg for længe siden en prøve af i min GOODIEBOX, den er for længest brugt op og jeg har nu erhvervet mig den i fuld størrelse. Det jeg elsker mest er nok applikatoren som er med korte gummi dutter, som gør det let at komme helt ind til roden af vipperne, let at adskille alle vipper og at bygge vipperne op. Konsistensen af selve mascarane er forholdsvis tør, men den lille prøve jeg havde tørrede ikke sådan ud – så det regner jeg nu heller ikke med denne gør. Mascaraen koster 255 kroner i Magasin.

Sephora Waterproof Colorful EyeLiner, Dying for shoes
Denne eyeliner kan jeg så godt lide pga. den meget fine og fleksible filt-applikator. I særdeleshed er jeg vild med denne mørke bordeaux farve som skinner så flot. Desuden er den rigtig vandfast og man behøver altså ikke være bange for at et par regndråber ødelægger lineren – den tørrer nemlig helt ind og får en gummi konsistens, så der er ej heller mørke skygger når den fjernes. Eyelineren findes i mange forskellige flotte farver og koster cirka 100 kroner i Sephora.

Estelle & Thild Lip Balm, Very Berry
Denne læbepomade på tube synes jeg er så fin – den giver en smule naturlig lyserød farve og så elsker jeg bare det feminine design. Om den virker, hmm, ja, det ved jeg faktisk ikke om jeg synes – men jeg elsker den pga. farven og designet. Generelt synes jeg Estelle & Thild laver så flotte produkter. Den har ligget som fast inventar i min taske hele marts måned! Læbepomaden koster desværre hele 150 kroner og kan som købes i Sephora eller Magasin. Alternativt kan de købes på BeautyBay.com til samme pris (fri levering).

Depend GelLack, Sapphire Glitter & Turquoise Glitter
Det meste af marts har jeg rendt rundt med Depends nye forår/sommer glitter gelé lakker. De har holdt minimum en uge allesammen og jeg er så glad for de tå farver Sapphire og Turquoise, som en vanvittig flot blå og turkis farve som jeg har fået mange komplementer på. Der er tre forskellige størrelser glimmer i dem, så de giver et virkelig flot spil – og det er derfor jeg elsker dem!! Depend GelLack kan købes hos de fleste Matas én gelélak koster 79 kroner.

Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick, Dusky Nude
De tre ting der gør denne læbestift til en favorit – det er eller sjældent at læbestifter må komme med her – 1) flot design som både ser og mærkes (den er lidt tung) som kvalitet, 2) farven er så fin, en meget naturlig nude som ikke får mig til at se syg ud og 3) så giver den god fugt til læberne samtidig, den giver ikke alt for meget læbestift-look, men ser frisk og skinnende ud. Giordani Gold er en del af Oriflames sortiment, så den kan købes på Oriflame.com til 150 kroner – så en lidt dyrere ende af Oriflames sortiment!

e.l.f. Studio Long-Lasting Lustrous Eyeshadow, Soiree
Jeg har nu købt alle de fine farver af disse glimmer creme øjenskygger fra e.l.f. – men faktisk er den eneste jeg stadig er glad for efter en måned denne farve Soiree. Den giver lidt farve uden at være prangende – lige med undtagelse af alt glimmeret, som giver et fantastisk finish. Mine øjenlåg ser næsten våde ud fordi der er så mange fine små stykker glimmer. Husk dog altid at bruge øjenskyggen ovenpå en god primer – ellers holder den desværre ikke hele dagen. Til sidst er der prisen, som er lige i øjet, bare 34 kroner på EyesLipsFace.co.uk.

Nars Blush, Torrid
Efter min skuffelse over Nars Blush Orgasm gav jeg alligevel Nars Blush en chance og fik fat i en flot ferskenfarvet blush, Torrid. Denne er jeg til gengæld så glad for – selvom det er en varm nuance synes jeg faktisk den er god til både kolde og varme piger. Og så er den bare lige i skabet når man skal lægge en flot forårs makeup og det er nok derfor jeg næsten ikke har brugt andet end denne blush den seneste måned. Fin pigmentering og en fantastisk farve. Denne blush kan købes i Sephora til 240 kroner eller alternativt på HQhair.com til cirka 180 kroner.

 photo DSC05999_zpsebb4a738.jpg

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlige produkter ...min bare!