Oral-B giveaway vindere

Make Up For Ever’s fantastiske HD Powder – nu fast pudder…

 photo DSC05573_zpsbf80bf7d.jpg

Jeg ved der er mange der er vilde med Make Up For Ever HD Powder på verdensplan, som er lidt af en trylle pudder. Jeg selv er ikke den største fan, jeg både hader og elsker den egentlig – mere om det senere… Men det jeg specielt er glad for er at den nu fås som en fast pudder og det er absolut værd at gøre jer opmærksom på!

Grunden til at HD pudderen er blevet så populær er fordi den bare giver et tyndt fint lag af silkeblød pudder så man får helt glat og blød hud. Fornemmelsen er meget anderledes fra alle andre normale pudre, så denne er virkelig noget specielt. Et vigtigt tip er dog at man skal undgå at lægge den på øjenlåget, hvis man vil lægge øjenskygge bagefter – partiklerne er nemlig så små og fine at bunden bliver sat helt så øjenskyggen ikke rigtig kan hænge fast! Det siger også lidt om hvad det er for et produkt vi har med at gøre her!

Det jeg personligt ikke bryder mig så meget om (og der er mange der er uenige med mig) er at jeg synes man kan komme til at se en smule pudret ud, sammenlignet med kompakte eller nogle andre løse pudre. Og det er netop derfor jeg er virkelig glad fordi at Make Up For Ever har valgt at lave deres ikoniske pudder som en fast/kompakt pudder også. Så ungår jeg det pudrede look fordi man kun får ganske lidt på af gangen og det er lettere at presse den smule på med en pudderkvast. På den måde kan man også meget bedre havde den med på farten og rette til i løbet af dagen!

 photo DSC05572_zps387952d9.jpg

 photo DSC05568_zps53822216.jpg

 photo DSC05569_zps5332e576.jpg

Har I prøvet Make Up For Ever’s HD Powder før?? Og hvad synes I?

Make Up For Ever kan købes i Sephora i Danmark og den løse kan faktisk købes på Illum.dk/makeup til 250 kroner – lad os håbe den faste også kommer på her. Alternativt kan de købes på Makeup Skolen i Odense til cirka 180-200 kroner.

2 kommentarer

 • astrid

  Da jeg købte den, var jeg super spændt på at prøve den. Den var så flot, da jeg fik den lagt i Illum. Men efter jeg selv skulle ligge den, og slet ikke ville have så meget på, som jeg fik i Illum, så blev det en underlig, klumpet oplevelse. Den satte sig simpelthen i mine øjenbryn i løbet af dagen. Specielt hvis det var lidt lunt i vejret. Jeg har smidt den ud nu, og prøver mig stadig frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Astrid!
   Øv, hvor surt… Slet ikke den typiske melding jeg her hørt fra andre om produktet! Er ked af det bare ikke fungerede for dig…
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oral-B giveaway vindere