Swatches: e.l.f. Long-Lasting Lustrous Eyeshadows

Oral-B 3D White Luxe – test og giveaway

 photo DSC05393_zps35d5147b.jpg

*Sponsoreret indlæg*

Det er vist på tide at vise jer svaret på min personlige test af Oral-B White Luxe tandpastaen, som jeg præsenterede for jer for et par gode uger siden! Samtidig har jeg fået lov at udlodde 2 x 6 Oral-B White Luxe tandpastaer, noget jeg tror de fleste godt kan bruge – for hvem bruger ikke allerede tandpasta dagligt alligevel?! 🙂

Først og fremmest – til det I alle (eller i hvert fald nogen) har ventet på; min test af tandpastaen.

Tandpastaen lover; at den fjerner op til 90 % af overlade pletter på bare 5 dage, giver skinnende tænder og forbygger mod fremtidige pletter. Så det er disse tre ting jeg hovedsageligt har testet. Jeg har børstet med tandpastaen i cirka 3 uger nu, morgen og aften naturligvis. Det er en af de tandpastaer der skummer rigtig meget, så man skal ikke putte for meget på tandpastaen, hvis man ikke vil stå at savle… 😉

 photo DSC05373_zps98894721.jpg

Nedenfor kan I se et billede jeg tog en morgen for cirka 3 uger siden til venstre og et billede jeg lige har taget her til morgen efter tandbørstning til højre. Jeg har så vidt muligt forsøgt at tage billederne på præcis samme placering, med præcis samme belysning og præcis samme hvidbalance på mit kamera, for at få så ærligt et test-resultat som muligt.

Jeg synes faktisk mine tænder ser hvidere ud på billedet her, men som den skeptiske forbruger som jeg nu en gang er, har jeg brug for at I andre også ser grundigt på billedet. De gule pletter i kanten af mine tænder ser ud til at være formindsket og mine tænder skinner faktisk lidt mere. Så ud fra billederne synes jeg faktisk jeg kan se en bedring. Den eneste fejlkilde til mit forsøg jeg umiddelbart kan komme i tanke om er at før-billedet ser en anelse mørkere ud når man også kigger på min hud – stadig burde det nok ikke gøre den største forskel i forhold til om der er pletter eller ej.

 photo Foslashrefter_zps50d68528.jpg

Så til giveaway’en – hvis du kunne tænke dig at vinde 6 Oral-B 3D White Luxe så skal du smide en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller os om dine skønhedsrutiner. Husk lige at dobbelt tjekke at din e-mail adresse er korrekt så vi kan kontakte dig. Konkurrencen løber til og med d. 12. marts!

// Rikke

47 kommentarer

 • Pia Hansen

  den vil jeg gerne prøve, jeg vil også have hvidere tænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg synes altså helt ærligt ikke, der er nogen forskel. Æv. Bare det virkede. Mine tænder er relativt gule, men den der tandpasta gør det altså ikke iflg. mine øjne.
  KH Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det kunne være lækkert med hvidere tænder!

  Mine skønhedsrutine er en god rens hver morgen og aften, samt en lækker natcreme med masser af fugt og beroligende effekt (The Body Shops Aloe Soothing Night Cream for tiden – så god!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Christensen

  Rens, toner, serum, øjencreme og dag/natcreme 2 gange hver dag. En maske, lidt olie og evt. schrub en gang om ugen, – og lidt make- up skal der også til (efter lejligheden), så macara, concealer, rouge og bryngel er et must.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke H.

  Skønhedsrutine!
  Jeg vasker mit ansigt med ISkoldt vand, derefter Pudder, øjenskygge og bryn! Virkelig lækker giveaway!
  Jeg er i den irreterende sutation at jeg har bøjle 🙁 Det betyder at mine tænder er så gule som de kan blive! Det er virkelig virkelig forfærdeligt! Specialt når folk kommentere på det 🙁

  Ville det her være min hemmelige våben til at få det perfekte “bøjle” smil? 🙂 Krydser fingre!

  Tak Rikke og Oral B!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vasker pt. med en Aderma sæbe til sensitiv hud i ansigtet – Og jeg bruger altid øjencreme og dagcreme. Lige pt. bruger jeg også Lancômes Advanced GÉNIFIQUE Youth Activating Concentrate under dagcremen.
  Jeg giver en sjælden gang ansigtsmaske eller scub til ansigt og krop, men det er alt for sjældent at jeg får det gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aarup Frandsen

  Det ville mine tænder være glade for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det med skønhedsrutinen kan da være en lang en, men generelt så bad om aftenen, shampoo, balsam, rense makeup af, skrubbe maske, skintoner, fugtighedscreme. Om morgenen er det så på med makeuppen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Ærlig talt, så har jeg ingen decideret skønhedsrutine. Jeg bruger ingen rensecremer eller lignende, selvom det nok er klogt! :b Til gengæld spiser jeg sundt, og undgår det, der får min hud til at gå amok (laktose og gluten, øv!) og sørger for at være aktiv med gåture, løbeture og lidt besøg i fitness i løbet af ugen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Jeg renser ansigt hver morgen og aften og lægger maske på ca en gang om ugen.. Og bruger olie ind i mellem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Er desværre ikke så god til at få plejet min hud ordentlig, men renser dog min hud hver aften og smører creme på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S Jensen

  Mit skønhedstips er at jeg aldrig børster tænder efter jeg har drukket cola eller andet syrligt, da syren i samarbejde med tandbørstning vil skrabe din emalje af. Så vil du gerne have pæne og holdbare tænder, så vent med tandbørstningen efter cola 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Bruger ansigtsmasker! Rens, scrub & fugt! Det virker!
  & bruger tandtråd. & mundskyl. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Nielsen

  Jeg bruger en god skrubbe creme til hele kroppen, vasker mit ansigt i koldt vand og så mit normale makeup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Kaal

  Deltager! 🙂 min skønhedsrutine består i at rense ansigtet med en ansigsolie og skintonic hver morgen og aften, og derefter putte ansigscreme på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vasker mit ansigt og fugter, ind imellem kommer jeg en god maske på. Ellers ikke andet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har LIGE set den på tv, og må bare prøve den! 🙂
  Først rens, så creme. Derefter i rækkefølge: Primer, Foundation, pudder, blush, øjenbrynsfarve, evt. øjenskygge og til sidst mascara.
  Derefter vaske hænder, sætte hår, og så håndcreme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landström

  Min nye skønhedsrutine er konjac sponge <3
  Det er bare det bedste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg renser min hud morgen og aften samt bruger creme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke mange skønhedsrutiner. Jeg renser mit ansigt om aftenen inden sengetid med ansigtsrens fra Matas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den kunne jeg også godt bruge ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min skønhedsrutine er at bruge dag og nat,øjen creme hver dag.og smøre huden ind i en god bodylotion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Mine skønhedsrutiner består af at rense huden 1-2 gange om dagen og bruge lækre cremer om morgenen og ansigtsolie om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  har ikke så mange rutiner… smører kroppen ind i creme… thats is 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Vil gerne vinde dem til min mand, hans tænder er ikke lige så hvide som mine hihi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Mit skønhedsritual er som følger om aftenen:
  Jeg renser med Bioderma og bagefter A-derma vaskeolie og så bruger jeg Clinique repairwear Laser Focus og smører mig derefter ind i Embryolisse Lait creme concentré.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er med.
  Masser af vand at drikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eneste deciderede rutine er hårbørsten og at vaske ansigt morgen og aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg renser min hud om morgenen under bruseren. Derefter dagcreme og bb cream. Ville også gerne have en rutine om aftenen, men jeg får altid sneget mig udenom 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Sørensen

  Rutiner – puha der er mange 😉 Men den vigtigste er at fjerne make-up hver dag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  har ikke så mange skønhedsrutiner, men hvidere tænder ville være skønt:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese S

  Kunne være lækkert at vinde, man kan altid få hvidere tænder jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Sørensen

  Jeg kunne godt tænke mig den tandpasta. Også kunne jeg godt tænke mig at få hvidere tænder.

  Min rutine er at om morgenen starter jeg med at rense mit ansigt med face wash, skin tonic og en god dagcreme. Og det samme gør jeg om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger en lækker creme hver morgen og bruger en ansigtstrens i badet hver dag.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg er skeptisk, men håber. Mine skønhedsrutiner er primært at tilføre masser af fugt til huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det kunne være mega sjovt at prøve.. Man kan jo altid give det et skud. Held og lykke til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være super!
  Som tidligere ryger ville det være fantastisk at kunne få bugt med de lidt grimme tænder!
  Jeg har ikke de vilde skønhedsrutiner, jeg forsøger at dyrke yoga et par gange om ugen og så en smule make up hver dag, for at tage bare lidt at det trætte look af ansigtet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god søndag ønskes!

  Dejlig giveaway, jeg vil gerne deltage og håbe at vinde Oral B, 3D White Luxe tandpasta:-)

  Jeg drikker kaffe og det sætter sig på tænderne, så jeg vil kunne gavne mig selv ved at bruge Oral B og min unge datter som har leukæmi, der har behandlingen ødelagt hendes hår, hud, negle, knogler og tænder, så hun vil også kunne gavne af at bruge Oral B en rum tid:-)

  Mine skønhedsrutiner hvad tænder angår:
  Jeg børster tænder 3 gange daglig grundigt.
  Jeg undgår for meget der smitter af på tænderne.
  Jeg bruger tandstik og tandtråd.
  Jeg overholder tandlæge tjek.
  Men jeg har godt nok ikke forsøgt whitener før, så vil gerne prøve:-)

  Hilsner fra Maria og Tina Hoffbeck
  uglen3@gmail.com
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Jeg går meget op i hvordan jeg passer på mit hud, hår og tænder.

  Jeg starter hver morgen med at rense mit hud med nivea produkter, og jeg er yderst tilfreds med nivea 🙂 Jeg bruger en rensemælk, derefter skintonic og til sidst en dag creme, det skal siges at alle produkter jeg bruger i nivea er til tør hud, da jeg døjer meget med det, men det har hjulpet merkant meget med nivea. Jeg har en Oral-b tandbørste og har prøvet så mange tandpastaer, men uden held har det ikke gjort mig tilfreds, så nu synes jeg at man godt kan være en heldig vinder/ejer af Oral-b tandpasta 3D White Luxe 🙂 Jeg krydser alt for at kunne være heldig at prøve den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Udover mit daglige bad og tandbørstning 2 gange dagligt, har jeg ikke rigtig nogen skønhedsrutiner… Jeg bruger dag-/natcreme i ny og næ, men langt fra hver dag.
  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary-Liz

  God mandag aften.

  Rigtig god giveaway, hvem vil ikke ønske sig hvidere og mere skinnende tænder? Jeg deltager.

  Synes faktisk at dine tænder skinner mere efter brug af OralB 3D White Luxe, det er svært at se om de er blevet mere hvide, men de er sikkert ikke ru mere.
  Lyset og tiden på dagen du har taget dine billeder kan variere og gøre det svært at bedømme, der er nemlig ikke ens lysmængde på de to billeder.
  Jeg er sikker på, at du selv kan se og mærke en forskel.

  jeg krydser og håber på at blive den heldige:-)
  Hilsner fra Mary-Liz
  mary-liz@danmark.nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Hansen

  Vil super gerne vinde denne konkurrence, ville være super fedt!

  Mine skønhedsrutiner er meget simple:

  Morgen renser jeg mit ansigt med Manhattan Clearface og tager en creme af samme serie i ansigtet bagefter dette gentager jeg om aftenen og tilføjer min caffeine eye roll-on fra Garnier og en god fed læbepomade. Slutter hver aften af med en lækker fed håndcreme i denne kolde (forhåbentlig snart overstået) kolde tid! 1 gang i ugen lægger jeg gerne en ansigtsmaske og kobler af. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Mine rutiner variere meget i forskellige perioder – men helt basalt vasker mig evt. vasker hår (ikke hver dag) og børster tænder morgen og aften….
  alt andet kommer oveni i perioder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Madsen

  Jeg forsøger at holde rensning på et minimum pga min sarte hud, så jeg renser mit ansigt med Dermalogica i mit morgenbad og smører det ind i Ren ansigtscreme. Desuden bruger jeg ca en gang om ugen en Ren ansigtsmaske.

  Det kunne da være lækkert med lidt nyt tandpasta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg renser mit ansigt morgen og aften med cliniques 3 trin 🙂
  Og børster selvfølgelig tænder morgen og aften og bruger tandtråd hver aften!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Er faktisk i gang med at bruge den, så vil meget gerne vinde nogle flere.. indtil videre har jeg ikke set den store forskel, men jeg bruger den heller ikke hver morgen og aften. Min mund har også brug for min sædvanlige zendium tandpasta..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Didriksen

  Min skønhedsrutine er, vaseline på øjenvipperne. Jeg syntes det virker super godt, og det gør dine øjenvipper længere, stærkere og fyldigere!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swatches: e.l.f. Long-Lasting Lustrous Eyeshadows