Dagens makeup - Farverig søndag

Anbefaling: bareMinerals Get Started Kit og Original SPF15 Foundation

 photo DSC06331-Copy_zps4ea3f92d.jpg

Det er over et år siden jeg selv første gang bestilte et Get Started Kit fra bareMinerals og (næsten) lige siden da har det været det eneste jeg har anbefalet, hver eneste gang en veninde, familie eller læsere har spurgt mig til råd om flot hud og foundation! Hver eneste gang giver jeg den samme smører om hvorfor bareMinerals bare er det bedste – så her får I den lige “once and for all” med mine varmeste makeup anbefalinger!

Jeg har tidligere lavet en anmeldelse af kittet – næsten lige som jeg fik det ind af døren og den er totalt forældet nu! Denne anmeldelse er blevet til en anbefaling! Har du tør hud, fedtet hud, problem hud, kombineret hud, sensitiv hud eller bare normal hud; så er den her til dig!

Vil du have en foundation der virker på flere planer end bare ét, så er det bareMinerals! bareMinerals Original SPF15 Foundation er rene mineraler som smelter på huden, føles let og lader den ånde. Den er ikke fyldt med en masse problem ingredienser – faktisk forbedrer den din hud og det har den også gjort for mig. Hvis blot du renser din hud om aftenen kan du i princippet tage den på igen og sove med produktet på, så godt er det! Den kan desuden bruges på åbne sår uden at der sker noget og den dækker stadig glimrende fordi det er et pudder-produkt. Dækevnen afhænger af den pensel du bruger – jo fastere pensel-hår, jo bedre dækevne! Det er let at bruge, så både nybegyndere og erfarne makeup-brugere kan være med.

Selvom det i bund og grund er bareMinerals Original SPF15 Foundation jeg vil anbefale til dig, så er det langt lettere og billigere, hvis du starter ud med bareMinerals Get Started Kit. Dette kit indeholder nemlig to foundation nuancer, så du kan finde den der er helt perfekt til dig. Derudover indeholder den tre forskellige pensler, som er de bedste at bruge med produktet, samt en CD-rom som viser dig, hvordan du skal bruge produktet så det lykkes for dig første gang. Desuden følger der lidt ekstra ting med som jeg vil gennemgå nedenfor.

 photo DSC06331_zpscb25331d.jpg

bareMinerals Get Started Kittet indeholder 9 dele;

2 x Original SPF15 Foundation, to forskellige nuancer
Warmth bronzer
Original Mineral Veil
Prime Time Foundation Primer
3 x pensler; Max Coverage Concealer, Full Flawless Face, Flawless Face
CD-rom; guide til alle produkterne

 photo DSC06334_zps4a16742c.jpg

Kittet som ses på billederne er mit eget og det hedder “Light” – det findes desuden i “Medium”, “Tan” og “Dark”. Eneste forskel på de fire forskellige kits er de to foundations, som naturligvis er i andre nuancer.

Størrelserne der følger med i kittet er på 2 gram (lyder af meget lidt, men der er altså til et godt stykke tid), hvor en normal størrelse er på 8 gram. Fordelen ved at starte med kittet er at du får mulighed for at teste to forskellige farver så du ikke laver fejlkøb fremover. Jeg selv bruger Fairly Light når jeg er blegest om vinteren og Light om sommeren – midtvejs kan de let blandes. Warmth er en meget mørk bronzer, men selvom jeg bruger de lyseste foundations er den super flot på huden, vær blot forsigtig og brug meget lidt af gangen. Warmth er full-size med 1,5 gram. Slutteligt, er der Original Mineral Veil som er en form for slør eller pudder som slutter hele foundationen af – for mig lidt et ekstra/luksus produkt som jeg ikke altid bruger, men som er rart at have. Denne er også 2 gram med en normal størrelse på 8 gram.

 photo DSC06339_zps781c9c86.jpg

Det værste ved løse produkter synes jeg er at det vælter ud over det hele når man åbner låget. Heldigvis har bareMinerals løst problemet ved at lave denne smarte løsning nedenfor. Man piller trekanten af, og så kan man ellers skrue og åbne eller lukke for de tre huller – så produktet aldrig rutscher rundt og spildes ud over det hele.

 photo DSC06343_zps67f14c9f.jpg

De tre pensler der følger med passer rigtig godt til de forskellige produkter. Full Flawless Face brush bruger jeg til at påføre foundation med, hvis du ønsker ekstra dækevne kan man holde om hårene, så de bliver mere tætte, mens man påfører. Flawless Face brush er lidt mindre og lidt mere løs i det, den bruger jeg til at påføre Warmth og Original Mineral Veil. Til sidst er der Max Coverage Concealer brush som er helt genial til at dække urenheder og mørke rander med, jeg bruger stadig Original SPF15 Foundation som concealer, men med denne pensel kan man dække langt det meste og undgå traditionel våd concealer. Alternativt, hvis noget skal dækkes ekstra kan du bruge din normale våde concealer og sætte den med penslen her og mineral foundation, så det både dækker og holder ekstra godt.

 photo DSC06338_zpsd02bc3fb.jpg

Når jeg bruger mineral foundation er det rart at bruge en primer under foundation, til at glatte huden ud og øge holdbarheden. Prime Time her er en silikonebaseret primer. Den indeholder 15 mL, mod original størrelsen på 30 mL. Den er rimelig drøj, så man har til lang tid for at se om primeren er noget for en.

 photo DSC06342_zpsa87b1771.jpg

Det var indholdet af kittet – så til prisen. bareMinerals kan købes bl.a. i nogle skønhedssaloner og i Magasin til 900 kroner. God værdi for pengene når du lægger produkterne sammen så er det præcist 900 kroner de tre pensler koster tilsammen og så du får faktisk seks produkter med i kittet gratis. Når din foundation så en gang er tom, så kan du købe en Original SPF15 Foundation i den farve der lige passer til dig til 410 kroner – så det er ret pebret.

Hvis du vil spare endnu flere penge, så skal du handle på en af de to engelske webshops her, fra England tager lavering cirka én uge og der er ingen told. På BeautyBay.comFeelUnique.com eller Escentual.com kan du købe kittet til cirka 380 kroner. Og herefter kan du købe din Original SPF 15 Foundation på her, her eller her til bare 195 kroner! Så der er virkelig penge at spare!

Nu sidder du måske tilbage og tænker at det jo ikke er jordens letteste opgave at finde den rigtige farve, hvis man skal købe produkterne på en webshop. Eftersom kittet indeholder to nuancer er det dog ikke så vanskeligt endda, det er blot at finde ud af om du er Light, Medium, Tan eller Dark. Størstedelen af skandinaviske kvinder er Light eller Medium, jeg selv er som sagt Light. Men volder det dig store problemer, så smid en kommentar her med den foundation og den farve du normalt bruger, så kan jeg hjælpe dig.

 photo bareminerals-foundation-chart_zps16200a7b.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links til de engelske webshops, som giver mig kommission ved eventuelle slag, så du støtter bloggen og mig, hvis du køber gennem disse. Jeg kan naturligvis stå 100 % inde for linksne.

33 kommentarer

 • Älskar deras bronzer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Rikke
  Ih altså det er jo lige det indlæg jeg har gået og ventet på! Jeg har lige 700 spørgsmål, som jeg håber du har tid og lyst til at svare på! 🙂

  1: Hvad påfører du Primeren med? Jeg bruger en svamp… Men er ikke sikker på om der går for meget til spilde med den…?

  2: Jeg plejer at bruge Nilens Jord Bronzer lige under kindbenene, for at få et lidt mere spidst ansigt og markere kindbenene. Jeg har et lidt rundt/ovalt agtigt ansigt nemlig, så for at jævne det lidt ud. Men i brugsanvisningen til Warmth-pudderen står der at man skal bruge den, hvor solen ellers ville ramme, dvs. på kindbenene, i panden og på næsen… Hvad skal jeg så? Mørk under kindbenene eller over???

  3: Nogen gange vælger jeg at bruge Chanels flydende foundation under Veil-pudderet… Er det helt forkert? Jeg synes nemlig den er ret god…

  Tak for en god blog ellers! Du kan se et billede af mig på min blog, hvis du har brug for at se, hvordan jeg ser ud, for at svare på mine spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina!

   Hvor er det dejligt at det kom nu så… 😉 Jeg vil gerne svare på dine spørgsmål! Først, i makeup’ens verden er der jo ikke rigtig noget der er forkert – bare resultatet bliver godt! 🙂
   1) Jeg bruger mine fingerspidser til at påføre primeren, det synes jeg både er hurtigst og lettest og det fungerer ganske fint. Der er dog ikke noget i vejen for at bruge en svamp, som du gør – men som du skriver så er der en del spild ved det.
   2) Ja, det er jo et super godt spørgsmål… Nogle mener man skal bruge bronzeren, hvor solen ramme, så man ser lækker solbrun ud, mens andre (herunder jeg selv) mener man skal bruge bronzeren til at skabe kontur/modellere ansigtet som du også gør. Jeg synes du skal fortsætte som du gør… Du kan enten bruge Nielsen Jord bronzer eller Warmth under kindbenet… For at få lidt ekstra kontur og farve til ansigtet så lægger jeg den ofte som et 3-tal, fra tindingerne og ned til under kindbenet og slutteligt ned under kæben – kan du forestille dig 3-tallet??
   3) Du kan sagtens bruge flydende foundation under din mineral foundation eller mineral veil – så længe at det er under og ikke ovenpå pudderen. Jeg gør det ofte selv – så får man de gode ting fra både den flydende og mineral foundation på én gang. Samtidig fikserer pudderen jo den flydende foundation! 🙂
   Håber det hjalp dig lidt Tina – og igen, der er ingen regler! 🙂

   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke

   Jo tak, det hjalp rigtig meget 🙂 Især din opklaring om det med Warmth-pudderet, jeg gør faktisk det der 3-tal i forvejen, og lidt under hagen, for at skjule dobbelthagen 😉

   Tror også bare jeg kører Primer på med fingrene for eftertiden! Men gør du også det med flydende foundation?

   Kan godt være der ikke er nogen regler, men puha hvor kan det være svært at navigere rundt i make-up-verdenen, når man mangler viden… 🙂

   VH Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Tina…
   Dejligt at læse forklaringen hjalp – og fedt du fangede hvad jeg mener med 3-tallet! 🙂 Nogle få gange bruger jeg primer under flydende foundation, men oftest gør jeg det kun med mineral foundation – her oplever jeg den har størst effekt! 🙂 Jeg forstår også godt hvad du mener med regler osv, kan godt forstå du spørger til dem… Grunden til jeg skriver et der ikke er nogen regler er også lige så meget for at fortælle at de ting jeg skriver blot er min måde/vinkel på makeup’en! 🙂 Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Øv har ellers længe ville prøve den foundation, men nu hvor du siger at du bruger den I farven fairly light, så går det nok ikke for jeg er altså virkelig lys I huden:( Havde ellers lige troet jeg havde fundet den helt rigtige da jeg har en del problemer med min hud, men det er bare svært at finde noget der passer når man er så lys:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone!
   Jeg har efterhånden brugt Fairly Light på mange lyse piger ud over mig selv og jeg har endnu ikke oplevet at den har været for mørk til nogen (jo, der vil sikkert være nogle ganske få den er for mørk til – har bare ikke lige oplevet det selv endnu)! Selv helt rosa-lyse skandinaviske piger… Men måske du skulle prøve den i butikken inden du helt bliver nødt til at lægge den på hylden?!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Det kunne da være jeg lige skulle overveje det igen! Havde overvejet den da jeg havde hørt den skulle dække godt men på en naturlig måde. Jeg har en del ar og mærker efter akne, tror du den vil kunne hjælpe der? Vil stadig gerne have et så naturligt resultat som muligt:)
   p.s tak for en super blog, du gør det virkelig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Simone!
   Det er ikke fordi jeg vil presse det ned over dig for enhver pris, men synes det er så ærgerligt hvis du ikke giver det en chance fordi jeg selv er så vild med det! Selv er jeg nok i den mørke ende af Fairly Light, hvis man kan sige det – så måske du er i den lyse ende af Fairly Light brugerene.. 🙂 Jep, det kan nok både afhjælpe lidt og samtidig dække akne og ar! Jeg har brugt det på flere (og anbefalet det til) modne kvinder med pigmentforandringer og de har alle været meget glade!
   Tak for de pæne ord om bloggen – det er skønt at læse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Nu får jeg da helt lyst til at prøve BareMinerals mineral foundation- bruger Stroke of Light concealer og den er SÅ fantastisk!
  Bruger nu Youngblood i farven honey- ved du om den svarer til light? Når jeg bruger Tromborgs er det i vanilla- den er bare ikke gylden nok… Så fin blog :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maj-Britt!
   Hehe, det kan jeg da godt forstå… Jeg roser det jo også til skyerne! 🙂 Desværre har jeg dog ikke styr på farverne fra hverken Youngblood eller Tromborg – mon nogle andre læsere kender dem, så byd gerne ind…
   Alternativt kan de jo prøvet af i butikkerne! 🙂 Beklager jeg ikke kan være mere behjælpelig!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Durita Midjord

  Hej Rikke!

  Rigtig fin blog du har! 🙂 Jeg har et par spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med?
  Jeg har altid brugt flydende foundation fra Clinique og jeg overvejer at skifte over til mineralpudder, idet jeg gerne vil prøve noget nyt og jeg til tider har problemer med min hud og håber måske som du også selv nævner at det kan hjælpe lidt på min hud, så den bliver pænere.

  1) Det er ret vigtigt for mig at min foundation dækker (medium dækning), gør denne her det?
  2) Er det uden parabener og parfume?
  3) Jeg tror godt jeg kunne være en fairly medium, men vil gerne lige have noget hjælp til hvilken startpakke jeg skal have. Jeg bruger normalt even better foundation i farven neutral fra clinique. Kan du hjælpe med dette?

  På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Durita!

   Mange tak! 🙂 Jeg kan hel sikkert hjælpe dig – og jeg bruger også selv en del Clinique produkter, både bareMinerals og Clinique er jeg rigtig glad for. Men ja, bareMinerals hjælper helt sikkert min hud synes jeg!

   1) Ja, du kan bygge denne foundation op til medium – jeg selv vil også helst have medium eller fuld dækevne! Hvis du køber f.eks. Handy Buki Brush fra bareMinerals til så kan du højne dækevnen! Men det er muligt du allerede får de ønskede resultat blot ved brug af Full Flawless Face som medfølger – du kan jo eventuelt prøve den af først.

   2) Ja, produkterne er både uden parfume og parabener! Men det er nu ikke så vigtigt, med mindre din læge siger du er allergiker – prøv en gang at læse dette indlæg jeg tidligere har skrevet: http://rikkesmakeupblog.dk/2012/12/sandheden-om-parabener/

   3) Jeg bruger selv farven Neutral i både Cliniques Even Better og Stay-Matte foundations – dertil svarer Light rigtig fint! Om vinteren er jeg dog Fairly Light – men begge disse to følger med i kittet “Light”. Så jeg ville nok vælge dette kit – men hvis du mener at du er mørkere end jeg, trods vi bruger samme farve i Clinique Foundations, så kan det da godt være du skal prøve “Medium” kittet – men er bare bange for det bliver for mørkt for dig desværre!

   Håber det var svar på dine spørgsmål og at det hjalp til forståelsen! 🙂 Held og lykke med det… 🙂

   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Durita Midjord

   Mange tak for dit hurtige svar og det er helt sikkert brugbart! 🙂

   1) Super! Jeg vil lige kigge lidt på hvad den børste koster og må lige tænke over om den skal købes også. Hvilken børste bruge du til denne foundation?

   2) Ahh okay..perfekt og super indlæg, så blev jeg da lidt klogere.

   3) Jeg tror du har ret i at medium vil blive for mørk til mig. Jeg er en lille smule mørk i huden, men mit ansigt er desværre lidt lysere end resten af kroppen. Så det bliver nok i light at jeg bestiller her en af dagene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så lidt Durita!

   Du kan finde Handy Buki her: http://rikkesmakeupblog.dk/2013/03/bareminreals-handy-buki-og-tapered-blush-brush/ – jeg har selv brugt den rigtig meget, men er på det seneste faktisk gået over til Full Flawless Face som følger med i start kittet! 🙂

   Så ja – du behøver ikke være “bange” for parabener – det er faktisk det bedre alternativ frem for alt muligt andet! 🙂

   Jeg er også selv lysere i ansigtet, men det skal jo også stadig se naturligt og pænt ud i forhold til resten af kroppen – eller som minimum hals og decolleté! 🙂 Håber det passer til dig med Light – jeg vil sige det er et mere sikkert valg end medium, for hvis du føler den er lidt for lys, så følger der også Warmth med og den kan du “varme” ansigtet op med! 🙂

   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Durita

   Kære Rikke!

   Langt om længe kommer der her en masse ros fra mig! Jeg har købt dette startkit og det er det bedste jeg har gjort! Det er min første gang med mineralmakeup, men hold da op hvor er jeg bare vildt tilfreds med det. Det føles SÅ lækkert på huden, som om man ikke har makeup på. Er virkelig glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og fik købt det.
   Jeg bestilte også oriflame eyebrow kit og basic øjenskyggepaletten fra naked ud fra dine blogs. Og jeg må sige at jeg bare virkelig er glad for disse køb. Det er en fast del af min makeup rutine. Og det skal lige siges at jeg aldrig før har tegnet eller farvet mine øjenbryn, men det er så nemt med denne kit fra Oriflame og resultatet er bare rigtig godt!
   Tak for dine blogs omkring de her produkter, ville ikke have købt dem hvis det ikke var for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Durita!
   Fed kommentar at få… Hvor er jeg bare glad for du er så tilfreds med produkterne – specielt når nu jeg har talt så godt for det! 🙂 Oriflames Eyebrow kit er virkelig også super til “bryn-begyndere” fordi det er så let få et naturligt resultat ud af det!
   Tusind tak for den søde kommentar!! 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha Rikke, nu har jeg også klikket et starter kit hjem. Du frister jo hele tiden 😉
  Jeg glæder mig til at prøve det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe – ja, jeg beklager! Det er vist i min natur at være sådan – derfor blogger jeg! 🙂 Hehe… Jeg håber du bliver rigtig glad for det som jeg! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tror jeg helt bestemt. Ha’ en dejlig lørdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Rikke 🙂
  Super godt og ikke mindst fristende indlæg 😀 Jeg har bestemt mig for at klikke startkittet hjem nu.. Jeg bruger farve 531 i pudder fra Nilens Jord, kan du hjælpe mig med om jeg skal have dette startkit i light eller medium?
  Og spørgsmål nummer to, kan man nøjes med kun at bruge primeren og så den transparente pudder, og derved undlade foundationen, eller hvordan vil det resultat blive? Plejer nemlig kun at bruge pudder og stort set aldrig foundation.
  Sidste spørgsmål, har du prøvet pudderen der hedder tinted mineral veil her fra bareminerals, som har lidt farve? Hvis ja, hvordan er den så?
  Mange spørgsmål, haha, men håber du kan hjælpe 🙂
  Kærlig hilsen Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Emilie! 🙂
   Desværre kender jeg ikke Nielsens Jord farverne – beklager! Måske den nederste farve-guide kan hjælpe dig med at bestemme farven?

   bareMinerals kittet indeholder to nuancer af light, medium, osv – det er foundations (løse mineral foundations)! Så ja, du kan fint bruge primer (den kan også undlades når det skal gå lidt hurtigere), derefter Original Foundation og til sidst Mineral Veil (men denne kan efter min mening også undlades når det skal gå stærkt). Instrukser i brugen af produkterne kan du se på den medfølgende CD – så der er ingen tvivl om hvordan man gør! 🙂

   Mineral Veil, som også følger med er mere en slags pudder, men desværre har jeg ikke prøvet tinted mineral veil, men tænker at det er en pudder til mørke piger (piger som skal vælge kittet Dark). I både medium og light kittet medfølger den almindelige mineral veil som er i vores lyse farve.

   Håber det hjalp lidt?

   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej igen!
   Jo tak, det hjalp, og beklager jeg lige kommenterede på to forskellige opslag om noget af det samme 😀
   Jeg tror jeg skal have startkittet i den lyse farve, hvis der er stor forskel fra den lyse til den medium, for føler ikke jeg er meget mørkere end dig 🙂

   men er der farve i primeren og er det meget? tænker lidt at bestille sættet + den primer der hedder neutralizing, da den skulle hjælpe mod rødme, har du prøvet den? 🙂

   og så fandt jeg ikke helt ud af svaret på mit spørgsmål, om man kunne undlade foundationen nogle gange? Altså om man kan nøjes med kun at bruge primeren og den almindelige mineral veil pudder? 🙂
   Beklager de mange spørgsmål!

   Kh Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør skam ikke noget Emilie! 🙂

   Hvis du er en anelse mørkere end mig (selvom jeg godt ved det kan være svært at se på billeder) – så vil jeg stadig sige kittet Light!

   Om du kan bruge Mineral Veil og Primer alene?! Hmm… Har aldrig prøvet det, men ja, der er som sådan ikke nogen regler indenfor makeup’en! Så det tænker jeg da du kan! 🙂

   Der er ingen farve i den medfølgende primer – den primer der hedde neutralizing har jeg aldrig prøvet, men jeg går ud fra der er lidt grøn farve i for at ophæve rødme i huden! Den skal du nok kun købe hvis du har problemer med rødme i huden – hvis ikke du har det så vil din hud formentlig komme til at have et gråt skær når du bruger den!

   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Durita

  Hej Rikke!

  Jeg har tidligere spurgt ind til disse produkter og nu endelig fået bestilt det fra feelunique. Men jeg har forstået det sådan at der ikke kommer told på ud fra det du skriver? Nu læser jeg et andet sted at der er flere andre der har oplevet der kommer told på fra dette sted. Normalt gider jeg slet ikke købe fra steder, hvor jeg kan risikere at skulle betale told. Så jeg håber virkelig at jeg har taget fejl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Durita!
   Ja, siden indlægget her blev skrevet har flere oplevet problemer med told fra FeelUnique fordi de i nogle tilfælde sender pakken fra en ø ved UK som bliver pålagt told desværre. Hvis du risikerer at der kommer told på, så prøv eventuelt og skrive til FeelUnique, det er muligt det vil refundere. Ellers kan jeg love at der aldrig er problemer med BeautyBay, som efterhånden er en af de eneste engelske webshops som heldigvis aldrig sender fra ø’erne som bliver pålagt moms.
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Durita

   Jeg slap for tolden denne gang! Men tak for tippet med BeautyBay, så ved jeg det fremover 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pyh… Godt at høre! Jep – brug endelig BeautyBay næste gang, så er du sikret og priserne er vist det samme! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Hej Rikke
  Har tør hud og har prøvet mange forskellige mineral foundation, men er ikke tilfreds pga tæthed. Jeg vil gerne prøve bareMinerals nu, men er i tvivl om farve. Jeg har forsøgt at fine salgssted, hvor jeg kan prøve farven, men uden held. Jeg bruger pt. youngblood mineral foundation enten i farven neutral eller honey, som er til henholdsvis lys og medium hud med en rødlig undertone, for jeg har let rosacea/blodsprængninger på kinderne. Kan du hjælpe mig med, hvilken farve mineral foundation jeg skal købe i bareMinerals? Evt de startkits du taler om. Venlig hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Tak for godt indlæg og, jeg er SÅ enig. Lige siden jeg første gang købte en prøvepakke i flyet, har jeg været dedikeret til Bareminerals, især mineral veil og matte foundation OG ikke mindst original primer, som er virkelig fantastisk. I love it. Jeg har manglet en farve-guide, når jeg bestiller på nettet (fx på Lookfantastic.dk) Jeg plejer at bruge faily light, da jeg er meget normal lys men blir let brun om sommeren ,,, KH Britta og stort tak til dig Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Farverig søndag