Dagens makeup - First dance

Trin-for-trin: Dagmakeup med eyeliner

 photo Capture_zps2c7c1ef9.jpg

I har været så glade for mine trin-for-trin billed guides, så her har I endnu en… Denne gang er det en standard dagmakeup med en sort flydende eyeliner, som naturligvis kan undværes eller skiftes ud med f.eks. en sort kohl blyant eller en smule sort øjenskygge langs vippekanten. På den måde får I lige den intensitet som I selv synes…

1) Start med at lægge en øjenskygge primer så makeup’en holder hele dagen – jeg bruger Urban Decay Eye Shadow Primer Potion.

2) Påfør den ønskede primære øjenskygge på hele øjenlåget, sørg for at komme helt ned til vipperne ud i begge øjenkroge og op til globelinjen – jeg har brugt MAC Eyeshadow, Sable.

 photo 1_zpsfda7d929.jpg

3) Brug en rund øjenskygge pensel med løse hår til at tone kanten, kør frem og tilbage, men kun i kanten så du ikke ødelægger resten af øjenskyggen.

4) For at give dybde til øjet påføres en mørkere øjenskygge (sort dur også fint) i yderste øjenkrog i en “>”-form, op i globen og ned til vipperne – jeg har brugt MAC Eyeshadow, Brown Down.

 photo 2_zps31504a50.jpg

5) Påfør en lys øjenskygge, som er lysere end din hud under brynet og ton den hele vejen ned til globen for at løfte brynet og få en pæn overgang ned til øjenskyggen – jeg har brugt MAC Eyeshadow, Blanc Type.

6) Den primære farve lægges under øjet, så den hænger sammen i yderste øjenkrog og næsten helt ind til inderste øjenkrog, efterlad et lille stykke bart og ton så der ingen skarpe kanter er – jeg har som sagt brugt MAC Eyeshadow, Sable.

 photo 3_zps31504a50.jpg

7) Påfør en lys skinnende øjenskygge i den inderste øjenkrog på det bare område for at lysne op for øjet og ton den – jeg har brugt MAC Eyeshadow, Shroom.

8) Læg en sort flydende eyeliner i den tykkelse som du selv ønsker, eller skift den ud med en kohl blyant eller blot en smule mørke øjenskygge langs vipperne for at ramme øjet ind – jeg har brugt Lancome Artliner, Black. Se min guide til flydende eyeliner her.

 photo 4_zpsaef3c06a.jpg

9) Læg mascara som du plejer både på de øverste og nederste øjenvipper – jeg har brugt Flawless by Sonya Volumizing Mascara.

10) Slut af med at fylde dine bryn ind med øjenskygge på en skråpensel og red igennem med en spiralbørste, så du får dine øjne rammet flot ind – jeg har brugt MAC Eyeshadow, Brun. Se min guide på hvordan man fylder bryn ind her.

 photo 5_zps7a4393b5.jpg

Inden øjnene havde jeg allerede lagt min foundation, concealer og pudder, efter øjnene skal der muligvis ryddes op under øjnene, hvis øjenskyggen er drysset. Ellers er det blot tid til blush, bronzer og læber! Se min guide til en flot naturlig hud her.

 photo DSC04634_zps26d6c281.jpg

 photo DSC04635_zps1eefc610.jpg

 

Held og lykke!! 🙂

// Rikke
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - First dance