Maybelline Master Drama Kohl Liner - gode eyelinere til en lav pris

Makeup brands – Benefit

 photo Capture_zps54fdadf2.jpg

Man kan kun blive glad når man kigger på Benefit‘s makeup sortiment – det er farverigt og navngivningen er underholdende. Makeup mærket blev lanceret i 1976, San Francisco, af de to søstre Jean og Jane Ford. Konceptet bag Benefit er ikke at det skal se naturligt og seriøst – tværtimod! Faktisk ligger de ikke skjul på at makeup gerne må være sjovt, feminint og farverigt, generelt produkter der kan forfalske skønhed, f.eks. deres concealer, som hedder Fake-Up!

Benetifts først produkt er det produkt der i dag hedder Benetint – den gang hed den Rose Tint – og historien om hvordan produktet blev til er temmelig sjov. Faktisk blev denne tint skabt fordi en eksotisk danser/stripper havde brug for et tint til hendes brystvorter (i stedet for at nive dem så de blev røde) – det var den spæde start for Benetint som efterfølgende blev populært og blev det første produkt i Benefit sortimentet. I dag er dens hovedformål et andet – nemlig læber og kinder! Derfor er Benetint naturligvis også ét af de tre produkter jeg har valgt at fremhæve fra Benefit.

Benefit Sugarbomb Ultra Plush Lip Gloss
Denne gloss er en af de få jeg vil ligge over en hundredkroneseddel for – på LookFantastic.com eller FeelUnique.com går den til cirka 140 kroner og formentlig omkring samme pris i Sephora, måske en anelse mere. Denne gloss er først og fremmest fantastisk pga. konsistensen – den er nærmest blød, cremet og gør læberne glatte og helt uden at klistre. Den dufter dejligt og farven er næsten nude når den kommer på, men med et lyserød/rosa skær med shimmer. Min yndlingsgloss i øjeblikket uden tvivl både pga. farve og konsistens.

 photo Sugarbombgloss_zpsdc204741.jpg

Benefit Hoola Bronzing Powder
Denne bronzer er absolut den bedste til kontur jeg nogensinde har prøvet eller kender til! Farven er perfekt til de fleste – ikke for kold, ikke for varm, ikke for gul eller brun. Ud over farven er har den også et helt mat finish som er perfekt når man skal lave kontur, det dur ikke den skinner for så reflekteres lyset og man får modsatte effekt. Derudover har den en helt fantastisk pigmenting – så byg den op, lidt af gangen. Pigmentering og farve er nok de to ting der gør denne bronzer helt igennem fantastisk og hyped blandt beauty bloggere og professionelle. Til sidst er der emballagen som, ud over at være sød og sjov, faktisk er meget funktionel – man drysser ikke og den lukker med en magnet. Denne bronzer koster cirka 215 kroner på LookFantastic.com, cirka 230 kroner på FeelUnique.com og 265 kroner i Sephora – trods den høje pris er den uden tvivl pengene værd!

 photo Hoolabronzer_zpsc1c45f39.jpg

Benefit Benetint
Dette produkt er ikke bare legendarisk og har ikke kun en sjov historie, men den er også en Benefit bestseller, hvorfor den også er præsenteret her selvom tinten ikke er noget jeg bruger ofte. Konsistensen er helt tynd flydende som vand og har så denne dybe røde farve som man både kan bruge på læber og kinder. Tinten kan bygges op så man får en flot rød farve – på læberne ligner det man har spist mange bær. Man kan ikke se at produktet ligger ovenpå hud/læber som med traditionelle produkter, men det trænger nærmest ind og farver huden så man efterlader læbernes og kindernes naturlige struktur – bare rolig det kan stadig sagtens vaskes af med makeup fjerner! Tinten koster cirka 225 kroner på LookFantastic.com, cirka 240 kroner på FeelUnique.com og 260 kroner i Sephora.

 photo Benetint_zps7f37ea2b.jpg

Dette blogindlæg indeholder affiliate links, som betyder at jeg får kommission af eventuelle salg. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv bruger og kan stå inde for.

// Rikke

2 kommentarer

 • Jannie Kruuse

  Jeg har søgt og søgt efter en online shop hvor jeg kan købe Benefit’s Hoola bronzer, men ingen sender til Danmark – kan nogen hjælpe mig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jannie!
   Kan se LookFantastic åbenbart ikke længere sender Hoola bronzeren til DK – prøv i stedet Asos.com, de har den og der står de sender den til Danmark. 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybelline Master Drama Kohl Liner - gode eyelinere til en lav pris