Dagens makeup - Rigtigt godt nytår!!

L’Oréal Lumi Magique Primer – alternativ til Lustre Drops

 photo DSC04389_zpsddbe5345.jpg

Efter mit køb af MAC’s Lustre Drops, som jeg er blevet rigtig glad for har jeg fundet en gammel kending frem fra mine gemmer – nemlig L’Oréals’ Lumi Magique Primer, som minder utrolig meget om Lustre Drops! Forskellen er nok primært hvad de oprindeligt er beregnet til – Lumi er egentlig en primer (bæres under foundation), men kan SÅ meget mere, hvor Lustre Drops nok egentlig mere er et multi-produkt!

Personligt bruger jeg Lustre Drops som highlighter – men med Lumi, som har den helt samme konsistens og skinnende finish, kan den lige så vel bruges som highlighter! Forskellen på mine to Lustre Drops og min Lumi primer er farven – Lumi kommer i en kold farveløs perlemor, mens Lustre Drops fås i forskellige farver (se nedenfor).

 photo DSC04384_zpse222c5fb.jpg

 photo DSC04096_zpsb57cbed8.jpg

 photo DSC04123_zpse62a73c6.jpg

 

Ud over at bruge Lumi og Lustre Drops som highlight kan man også med fordel blande den i din foundation for at få en mere skinnende og frisk hud! Prøv dig frem og gør det med måde… 🙂

L’Oréal Lumi Magique Primer er let tilgægnelig i bl.a. Matas til 130 kroner for 20 mL mod MAC Lustre Drops som naturligvis kun forhandles hos MAC til 180 kroner for 18 mL – så L’Oréal vinder altså på prisen, ellers vil jeg sige det er hip som hap!! 🙂

2 kommentarer

 • Thea Sofie

  Jeg ville nu mene, som make-up nørd, at Lumi Magique er en dupe for MAC Strobe Liquid frem for Lustre Drops. Strobe Liquid er lavet til det samme som Lumi Magique: Som en base. Det kan man jo ikke ligefrem sige at Lustre Drops er — med mindre man vil ligne en diskokugle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Thea Sofie!
   Mange tak for kommentaren… Godt du understreger det – det var absolut ikke meningen at jeg vil sige Lumi er en dupe til Lustre Drops og at man kan bruge Lustre Drops som base/primer! Ærligt har jeg desværre ikke helt så stort indblik i MAC’s produktsortiment, så jeg kender ikke Strobe Liquide – men det kan være det er en fejl fra min side?? 🙂 Nå, men det jeg gerne ville her var blot at pointere at man kan bruge Lumi til at highlighte med på samme måde som man kan med Lustre Drops – de giver cirka lige meget shine når man bruger dem på kindbenet! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Rigtigt godt nytår!!