Kontur: Kim Kardashian metoden

Mine favorit olier – til krop, ansigt, hår og negle

 photo DSC03891_zps32af4dc8.jpg

Diverse olier på badeværelset er efterhånden enhver kvindes eje – og jeg er også fan! Her har jeg samlet mine yndlings olier til negle, ansigt, krop og hår! Jeg er specielt glad for olierne i øjeblikket, nu hvor blæst og kolde virkelig bidder.

Negle: CND Solar Oil – denne negleolie giver virkelig en mærkbar og synlig effekt, når man husker at bruge den. Jeg kan tydeligt mærke at mine papirs-tynde negle gror stærkere og tykkere ud og huden omkring mine negle er blød og uden neglerødder og lignende. Den traditionelle olie dufter skønt af mandelolie (marcipan), men denne er en limited edition som dufter mere af citrus – stadig en fantastisk duft. Kan købes på BeautyBay.com til 75 kroner for 15 mL.

Ansigt (og krop): John Masters Organics 100 % Argan Oil – denne olie kan bruges lidt alle steder, krop, hårspidser og ansigt. Jeg bruger den primært sammen med min dagcreme eller som natcreme i ansigtet og den gør det super godt – min hud er dejlig blød om morgenen. Den lugter naturligvis af argonolie og jeg modtog den i sin tid i min BirgitsBox. Kan købes på NiceHair.dk til 330 kroner eller på FeelUnique.com til 320 kroner.

Krop: Dr. Scheller Organic Argan Body Oil – denne olie modtog jeg for nylig i min GOODIEBOX og den er i løbet af få dage blevet en af mine favorit krops-olier. Det er nok primært pga. duften; når man smører sig ind dufter det af citrus og bolcher (Kongen af Danmark bolcer nærmere bestemt). Hen af dagen kan man stadig dufte en svag citrus duft – det synes jeg er lækkert, men det er naturligvis ikke alle. Kan købes i Matas til 120 kroner.

Hår: TRESemmé Oil Elixir – denne olie er god i håret, mest spidser naturligvis. Selvom det er en olie og jeg har fint hår kan jeg stadig sagtens bruge den uden at mit hår fedter og klasker sammen. Konsistensen er en anelse tyk-flydende taget i betragtning af at de er en olie, hvilket blot gør det lettere at styre. Kan købes i Matas til 120 kroner.

Appelsinhud (og krop): Decléor Aromessence Slim Effect – olien her bruger jeg kun på steder, hvor jeg ønsker opstrammet ud og ønsker at komme appelsinhuden til livs da den er temmelig pebret. Jeg har ikke planer om at købe den igen pga. prisen, men jeg sparer på den og bruger den efter hvert bad, hvor jeg massere den grundigt ind i lår og baller for også at sætte gang i blodcirkulationen. Kan købes på NiceHair.dk til 410 kroner eller hos din nærmeste forhandler til 550 kroner.

Det var så mine olier til hele kroppen – hvilke er jeres favoritter??

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde kan du støtte mit arbejde her på bloggen!

6 kommentarer

 • Luksus billede og super indlæg! Virker Decléor Aromessence Slim Effect?? <3

  http://yeahbuddy.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak.. 🙂 Jeg synes det er meget svært at vurdere… Jeg har købt den i forbindelse med en celullite behandling som virkede (lidt i hvert fald) og bruger nu denne til at vedligeholde. Men som sagt – det er vildt svært at vurdere… Som jeg også skriver har jeg ikke planer om at købe den igen, men nu hvor jeg har den bruger jeg den helt sikkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg har læst at Argan olie stinker?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Annette! Skal lige forstå dig ret – at det stinker/lugter eller stinker/ikke virker? Hvis det er lugten du taler om, så er jeg enig i at det ikke er den bedste lugt, men synes ikke den lugter ulækkert overhovedet. Og i forhold til om den virker – ja, så giver den tilpas godt med fugt til min hud i hvert fald… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Make_everything_up

  Jeg er meget glad for : Vichy nutriextra til kroppen, men også Rudolpg Cares body oil er skøn. Ingen af dem klistrer.
  Til håret bruger jeg ‘HydraKer’ Argan olie fra Erayba (bedste olie til håret) og til negle : almond oil fra the body shop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for kommentaren… Allesammen olier som jeg ikke har prøvet – ENDNU! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontur: Kim Kardashian metoden