Happy halloween

Too Faced – Romantic Eye palette

 photo DSC03375_zpsd59ade2d.jpg

Efter fire skønne dage i den romantiske by Paris har jeg naturligvis nogle nye og spænende ting med hjem, som jeg vil præsentere for jer her på bloggen – ikke mindst en af mine favoritter fra Too Faced, en øjenskygge palette med 9 øjenskygger; Romantic Eye.

Jeg ejer allerede Too Faced Natural Eye paletten, som jeg er super glad for – den minder på flere måder om Urban Decay’s Naked palette med farverne og ikke mindst den gode pigmentering. Derfor var jeg ikke i tvivl om at jeg måtte have endnu en palette med mig hjem fra Too Faced. Der findes flere forskellige paletter – men jeg forelskede mig altså i denne som hedder Romantic Eye.

Paletten som jeg allerede ejer er måske 3-4 cm tyk, mens den nye her og alle andre paletter nu kun er halvt så tykke – tak for det!! Som det ses ovenfor følger der 3 små kort med, til tre forskellige looks, passende til hver række af øjenskygger i paletten! Meget smart for nybegyndere, som måske ikke altid ved hvordan alle farverne kan bruges.

 photo DSC03369_zpse32ea562.jpg

Det er naturligvis farverne i paletten her jeg faldt for… 🙂 Er de ikke smukke?!

Første række består af tre øjenskygger passende til en normal dagmakeup, en cremet shimmer øjenskygge som gør sig godt som highlighter, samt en mat lys gråbrun og mat mørk gråbrun.

Midterste række består også blot at én shimmer øjenskygge og to matte til en klassisk makeup; en sart mat lyserød, en skinnende lyselilla og en mat dyb lilla.

Nederste tre øjenskygger består af én mat og to skinnende og ekstremt pigmenterede øjenskygger til et moderne look. En meget lys mat vanilie øjenskygge som gør sig super godt som highlight til de to andre meget skinnende skygger. Dernæst er der en lys grøn med guldtoner og en mørk chokoladebrun øjenskygge.

 photo DSC03374_zps2b6f5e41.jpg

Som det ses nedenfor så er det som oftest de skinnende øjenskygger der er mest pigmenterede frem for de matte – sådan er det også her! Ikke desto mindre er jeg super glad for alle farverne og I kan godt glæde jer til en masse nye looks med disse farver! Ingen siger jo man kun må bruge tre af gangen… 🙂

 photo DSC03379_zps31187a15.jpg

Jeg har købt paletten i Sephora på Avenue des Champs-Élysées – en kæmpe en af slagsen!! Den kostede cirka 250 kroner. For jer som ikke står og er på vej til en storby som ligger inde med en Sephora, der forhandler Too Faced, så kan de også købes på nettet. F.eks. på Eleven.se fra Sverige til 350 svenske kroner (cirka 300 danske kroner) eller på BeautyBay.com fra England til 240 kroner.

Dette indlæg indeholder affiliate links, som giver mig og mit arbejde på bloggen kommission i tilfælde af at du køber noget på webshoppen. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv kender og stoler på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy halloween