Nude lipgloss fra Benefit - Sugarbomb

Selvforkælelse: Eucerin Shower Oil

 photo DSC00274_zpsf5c21838.jpg

I takt med at det bliver koldt elsker jeg mit varme bad om morgenen højere og højere… Når jeg rigtig har tid til selvforkælelse så er denne badeolie fra Eucerin virkelig fantastisk. Dertil er den også fantastisk til at barbere sig i.

Jeg har aldrig før prøvet at vaske mig i en olie før denne – det hæver lige badeoplevelsen et niveau! Olien her fra Eucerin kan købes på apoteket og online til 115 kroner for en stor flaske på 400 mL.

Når olien skrubbes ind i huden i badet forvandles den til en let skum, som let skylles af huden – man føler sig altså ikke smurt ind i olie og fedtet efter badet. Olien skulle desuden være god til sensitiv hud og indeholder ikke parfume. Eneste minus er at olien lugter lidt af fisk – lidt for meget! 🙂

Har I prøvet badeolie før?? Og hvad har jeres oplevelse været?

2 kommentarer

 • Louise T.

  Sjovt, at du synes den lugter af fisk 😉 Jeg er rigtig glad for den til min sarte og tørre hud og synes, at det er dejligt, at den er duftneutral – har aldrig lugtet af fisk, når jeg har brugt den 😉 😉
  Fint trick med at bruge den til barbering… Det har jeg aldrig tænkt på. Det må prøves 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at høre Louise… Og håber virkelig ikke jeg har ødelagt “duft-oplevelsen” for dig nu! 🙂 Heldigvis er vi forskellige…
   Men ja, prøv den endelig til barbering – det er den altså genial til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude lipgloss fra Benefit - Sugarbomb